- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
Günaydınn, gününüz güzel geçsin
Tecrübeli kk üyelerinin tecrübelerine ihtiyacım var.![Skandal :skandal: :skandal:](/images/smiley/skandal.gif)
Kısa tutmaya çalışacağım. Nişanlıyım, nişanlımın ailesiyle iletişimim çok şükür güzel, zaten farklı şehirlerdeyiz olması gerektiği gibi yani![Süper :super: :super:](/images/smiley/süper.gif)
Ammaaa bir teyze var ki duvarları yumruklatıyor![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Şimdi bu teyze beni sürekli arar, sorar sağ olsun ama kapatmak bilmez. İşte olurum, arkadaşlarımla olurum, okulda olurum ennn "müsait değilim teyze" dediğimde bile minimum 15 dakika aynı şeyleri söyler söyler durur.
Çok da seviyorum aslında fakat bu telefon trafiği beni sıkıyor, kayınvalidem ben bir şey demeden uyarmış, mavilimonata çalışıyor bugün arama, kursta, sınavı var rahatsız etme falan diye. En son bana gecelik takımı beğenmiş aradı alayım mı diye tarif ediyor(elbise,yatak örtüsü,halı her aradığında yeni bir eşya söylüyor ama hediye değil siz alın diye
) Yok teyze onları ben hallediyorum, sağol diyip kesip attım, konu açılınca da kayınvalideme de "çok fazla müdahale etmiyor mu anne sence de rica ediyorum hem kendini yormasın hem de ben iyice streslenmeyeyim zaten eşyayı seninle hallediyoruz" dedim haklısın kızım dedi o konuda yorumları kesti teyze.
Ben epeydir yoğun bir tempodayım evde kalabildiğim tek günüm yok, en son ne zaman bir arkadaşımla kahve içtim hatırlamıyorum bile. Aramıyordum epeydir, dün aradı teyze beni. moladayım dedim 45 dk kapanmadı o telefon
en son kökten telefonu kapattım ![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Bu telefon konuşması sırasında benim annemin eşi ve babamla ilgili bir kıyaslama yaptı hangisi yakışıklıymış diye
Bende bunun yorumunu yapmak bana bile düşmez diyip lafı ağzına tıktım. Nişanlım aradı o sırada gerçekten çok gergindim ona söyledim bende o da kızdı baya annesini aramış o konuşmaları bilmiyorum, Akşam görüştüğümüzde nişanlıma "teyzeni seviyorum fakat üstüne vazife olmayan konulardan çok rahatsızım artık aramak istemiyorum onu" dedim haklı buldu beni "teyzem art niyetli değil ama ne dediğini bilmez işte idare ettik biz onu hep tekrarlarsa görüşmeyiz olur biter" dedi. Velhasıl aramama kararı aldık ama bu hafta karşılaşacağız nasıl tepki vermeliyim? İzlediğim yol doğru mu sizce?
Tecrübeli kk üyelerinin tecrübelerine ihtiyacım var.
![Skandal :skandal: :skandal:](/images/smiley/skandal.gif)
Kısa tutmaya çalışacağım. Nişanlıyım, nişanlımın ailesiyle iletişimim çok şükür güzel, zaten farklı şehirlerdeyiz olması gerektiği gibi yani
![Süper :super: :super:](/images/smiley/süper.gif)
Ammaaa bir teyze var ki duvarları yumruklatıyor
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Şimdi bu teyze beni sürekli arar, sorar sağ olsun ama kapatmak bilmez. İşte olurum, arkadaşlarımla olurum, okulda olurum ennn "müsait değilim teyze" dediğimde bile minimum 15 dakika aynı şeyleri söyler söyler durur.
Çok da seviyorum aslında fakat bu telefon trafiği beni sıkıyor, kayınvalidem ben bir şey demeden uyarmış, mavilimonata çalışıyor bugün arama, kursta, sınavı var rahatsız etme falan diye. En son bana gecelik takımı beğenmiş aradı alayım mı diye tarif ediyor(elbise,yatak örtüsü,halı her aradığında yeni bir eşya söylüyor ama hediye değil siz alın diye
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
Ben epeydir yoğun bir tempodayım evde kalabildiğim tek günüm yok, en son ne zaman bir arkadaşımla kahve içtim hatırlamıyorum bile. Aramıyordum epeydir, dün aradı teyze beni. moladayım dedim 45 dk kapanmadı o telefon
![Ukala :ukala: :ukala:](/images/smiley/ukala.gif)
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Bu telefon konuşması sırasında benim annemin eşi ve babamla ilgili bir kıyaslama yaptı hangisi yakışıklıymış diye
![Olamaz :olamaz: :olamaz:](/images/smiley/olamaz.gif)