İnşallah pişman olan ben olmamTemmuz masali nickli üyenin konuları geldi aklıma kızlar.
Hatırlayın nişanlısının evlenme şartı annesiyle aynı apartmanda oturmaktı. Kadın da arızanın teki.
Burda el birliği ile kıza dil döktük. Etme gitme diye hatta @Mavidenya nın konuyu tiye alan ve benim de favorilerimde duran mesajına gülmüştük. Mesajın ekran görüntüsünü ekleyeceğim alta.
Neyse kızımız.adamla evlendi. Birkac ay sonra korkunç bir konu ve pişmanlıkla geri döndü. Ne yapacağım diyordu.
Kendisini unutmamıştım. Hemen yüzüne vurdum tabi. Sana yalvarmıştık evlenme diye madem laf dinlemeyeceksin neden soruyorsun diye. Kendisi kocası ve kv ye yapamadığı ayari bize yapmıştı.
Şimdi konu sahibini de listeye ekleyeceğim. Aylar sonra açacağı konulara yazacaklarımı şimdiden düşünüyorum. Mesela nerden darp raporu alınır. Mesela "ve kadın kocaya karşı" gibi bir program uygulatıp hayatta kalma sırları vereceğim.
Hadi sevgili mavidenyanin efsane mesajına bakalımEki Görüntüle 3004020
Olmuyo ki düzelmiyo yani. Napalım hayırlısı be gülümYine de ban yiceksin benden söylemesidüzelt istersen mesaj tekrarı vs yaz.
Bahane üretmiyorum ciddi anlamda soruyorum Ailesi doğuda yaşıyor bohça göndermek o kadar kolay olmazAilen diyecek zaten sen değil. Bohça yollanır nişan biter. Bahane üretiyor gibi geliyor. Destek olun arkadaşlar nişan atma nasıl olur? Doğu'da
Biz Diyarbakırlıyiz, köyde doğdum büyüdüm. Köyden arkadaşım adamın kumar borcu çıktı diye nişanı attı, deli divane aşık olmasına rağmen. Herkes de iyi yapmışsın dedi, ileride çok zorluk çekerdin vs dediler. Daha sonra başkasıyla evlendi, şu an çok mutlu. Eşini de çok seviyorAilen diyecek zaten sen değil. Bohça yollanır nişan biter. Bahane üretiyor gibi geliyor. Destek olun arkadaşlar nişan atma nasıl olur? Doğu'da
Aynen de dediğiniz gibi olur. Nişanlanmak evlenmek demek değildir. Ki kötü evliliğin bile bir çözümü var boşanmak.Ailen diyecek zaten sen değil. Bohça yollanır nişan biter. Bahane üretiyor gibi geliyor. Destek olun arkadaşlar nişan atma nasıl olur? Doğu'da
Bakin hemen yeni acilmis bir konu var bosanma kurtaj diye . Okur musunuz bi tanidik bir nisanlilik sureci sonrasi olanlar. Sizden farki soylemlere eylemler de dahil olmus. Sizin de nisanliniz yakin olsa belki aynisini yapardiPazartesi günü gün almaya gidecektim vazgeçtim
Allah Allah.Bahane üretmiyorum ciddi anlamda soruyorum Ailesi doğuda yaşıyor bohça göndermek o kadar kolay olmaz
Eskisi gibi davranmadığım için bugün bana sen en çok kendini seviyorsun dedi
Ne alaka doğuluları ne sanıyorsunuz siz? Ben Diyarbakırın küçük bir köyünde doğdum, büyüdüm. Nişan atmayı sandığınız kadar abartmıyoruz.Bahane üretmiyorum ciddi anlamda soruyorum Ailesi doğuda yaşıyor bohça göndermek o kadar kolay olmaz
Ben paylastim, birmarsmelegi kullanıcısının konusu.Hangi konu
Şuan kendime saygımdan ötürü bir adım atamıyorum açıkcası diyorum ya içimden gelmiyor
Ahahaha kendi hakkinda ne düşünüyorsa onu soylemiş, kendine ayna olmuş.Eskisi gibi davranmadığım için bugün bana sen en çok kendini seviyorsun dedi
Evet öyle,aynen bu sebepten yolları ayırıyoruz demene engel nedir? Hadi göster su cesareti de bas tekmeyi yaEskisi gibi davranmadığım için bugün bana sen en çok kendini seviyorsun dedi
Çokta umursamaz bile oyle bir havasi var , yeni bir emir kulu bulur pasazadenin ailesi .uğruna işinizi bırakıyorsunuz bu adam için
sizi eve kapatacak her istediğini yaptıracak hemen de hamile kalacaksınız çaresiz kalmak için verdiğiniz savaşa bakın
çıkıp gelmesine gerek mi var ?
ayrıca kendisine zarar falan da vermez allah aşkına ya...
Bahane üretmiyorum ciddi anlamda soruyorum Ailesi doğuda yaşıyor bohça göndermek o kadar kolay olmaz.
Yok anacım boşa konuşuyoruz bizİnşallah pişman olan ben olmam