Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Temmuz masali nickli üyenin konuları geldi aklıma kızlar.

Hatırlayın nişanlısının evlenme şartı annesiyle aynı apartmanda oturmaktı. Kadın da arızanın teki.

Burda el birliği ile kıza dil döktük. Etme gitme diye hatta @Mavidenya nın konuyu tiye alan ve benim de favorilerimde duran mesajına gülmüştük. Mesajın ekran görüntüsünü ekleyeceğim alta.

Neyse kızımız.adamla evlendi. Birkac ay sonra korkunç bir konu ve pişmanlıkla geri döndü. Ne yapacağım diyordu.

Kendisini unutmamıştım. Hemen yüzüne vurdum tabi. Sana yalvarmıştık evlenme diye madem laf dinlemeyeceksin neden soruyorsun diye. Kendisi kocası ve kv ye yapamadığı ayari bize yapmıştı.

Şimdi konu sahibini de listeye ekleyeceğim. Aylar sonra açacağı konulara yazacaklarımı şimdiden düşünüyorum. Mesela nerden darp raporu alınır. Mesela "ve kadın kocaya karşı" gibi bir program uygulatıp hayatta kalma sırları vereceğim.

Hadi sevgili mavidenyanin efsane mesajına bakalım💜Eki Görüntüle 3004020
İnşallah pişman olan ben olmam

Ailen diyecek zaten sen değil. Bohça yollanır nişan biter. Bahane üretiyor gibi geliyor. Destek olun arkadaşlar nişan atma nasıl olur? Doğu'da
Biz Diyarbakırlıyiz, köyde doğdum büyüdüm. Köyden arkadaşım adamın kumar borcu çıktı diye nişanı attı, deli divane aşık olmasına rağmen. Herkes de iyi yapmışsın dedi, ileride çok zorluk çekerdin vs dediler. Daha sonra başkasıyla evlendi, şu an çok mutlu. Eşini de çok seviyor 🤷🏻‍♀️

Pazartesi günü gün almaya gidecektim vazgeçtim
Bakin hemen yeni acilmis bir konu var bosanma kurtaj diye . Okur musunuz bi tanidik bir nisanlilik sureci sonrasi olanlar. Sizden farki soylemlere eylemler de dahil olmus. Sizin de nisanliniz yakin olsa belki aynisini yapardi

Bahane üretmiyorum ciddi anlamda soruyorum Ailesi doğuda yaşıyor bohça göndermek o kadar kolay olmaz
Ne alaka doğuluları ne sanıyorsunuz siz? Ben Diyarbakırın küçük bir köyünde doğdum, büyüdüm. Nişan atmayı sandığınız kadar abartmıyoruz.

Şuan kendime saygımdan ötürü bir adım atamıyorum açıkcası diyorum ya içimden gelmiyor 😔

Nişanlıyken de küfretmesine , şiddet göstermesine rağmen evlenip yitip giden bir can haberi.

Adımı ne yana atacağınızı sormak yerine arama motorunda haberlere bir göz atın. Cevaptan bol birşey yok.

uğruna işinizi bırakıyorsunuz bu adam için
sizi eve kapatacak her istediğini yaptıracak hemen de hamile kalacaksınız çaresiz kalmak için verdiğiniz savaşa bakın

çıkıp gelmesine gerek mi var ?
ayrıca kendisine zarar falan da vermez allah aşkına ya...
Çokta umursamaz bile oyle bir havasi var , yeni bir emir kulu bulur pasazadenin ailesi .

Bahane üretmiyorum ciddi anlamda soruyorum Ailesi doğuda yaşıyor bohça göndermek o kadar kolay olmaz.
pamuk musun nesin pamuk musun nesin haklı. Konuşmalısınız. Yani eğer ki çekinceniz var ise hem batıda büyüdüm hem Anadoludanım. Usülen Baba ya da büyüğün arar.Damadın Kızını hor gördüğünü. Bugün böyle ise yarın ne olur belli olmayacak bir durum. Bu işe olurunun olmadığını, nişanda takılan ve bohçanında münasip zamanda göndereceğini söylesin. Ben kızımı sokakta bulmadım gibi gibi . Daha ne olur nasıl olur yazarlar. Fikir olur

X