Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Arkadaşlar yapma etme evlenme demeyin boşa sizce bu kadar laf yiyen biri ayrılsa ayrilmazmıydı şimdiye
Nişanı atmak istiyorum buraya yardım istemeye geldim nasıl yapacağım orası düşündüyor bu adam doğulu ben batıda doğdum büyüdüm ben seninle anlaşamıyorum nişanı atıyorum diyerek olacağını sanmıyorum

Lütfen bir ara bu konuyu oku konu sahibi. Bitirmezsen yasayacaklarin bundan farkli olmayacak emin ol.

Niye olmasin napacak gelip evi mi basacak taa nerden siz bi soyleyin bakalim

Niye ki ?
Namus meselesi mi yapacak yahu etme eyleme.
İstemiyorum seni dersin.
Yaşattiklarini düşündüm ben seninle yapamam, senin dediklerine harfiyen uyacak birisini bulursun ama o kişi ben değilim de ve bitir.
Korkma da

Inanın kendine zarar verecek kadar sevmiyor sizi. O en çok kendisini seviyor. Kendini ilah gibi görüyor. Parmağını bile kesmez.
Eskisi gibi davranmadığım için bugün bana sen en çok kendini seviyorsun dedi

benim eşimde asker bir kere bile o ortamı bana yansıtmadı ama sana şu kadar diyim ne kadar güvenilir olursa olsun hep kuşku oluyor illa ihanet değil uzakta olması çok zor bir de bu şekilde biriyse bir hatasında gönül almak yerine üste de çıkar bir daha düşün derim

Ve bide bu adamla evlendiğini düşün
Peki bir sorun oldu diyelimki boşanmak istedin nasıl boşanacaksın
Sorun kabak gibi ortada

Baban konuşsun. Sen telefonlara dahi çıkma

Baban açacak,kızım istemiyor seni bu evlilik olmayacak desin. Sana yaptığı bu ayarları babana yapamaz nasılsa.

Sen de her yerden engelle geç.

Zaten tüm askerler bu şekilde değil benim eşimde asker. Bu arada askerlerde bölümlere ayrılıyor. Hepsi aynı işi yapmiyor. Mesela benim eşim bomba imha
Mesajı yazan sizmişsiniz yeni fark ettim
Sizin eşiniz de asker ve bu konudaki adam gibi olmamasına rağmen, neden böyle bir yorum yaptınız anlam veremedim.

Narsist kişilik bozukluk olabilir mi?
Teşhis koymaya gerek yok. Bunu psikiyatriste giderse ogrenebiliriz ancak.

Siz dümdüz ayrilmak istediginizi soyleyeceksiniz.

"Beni insan yerine koymaman, deger vermemen, duygularima onem vermemen senden uzaklaştırdı. Artik seninle mutlu degilim ve bir gelecek hayalim yok. Ailem de sonuna kadar arkamda, kararim tartismaya acik degil." diyeceksin.

Herhangi bir tehdit durumunda, ailene zarar veririm, seni öldürürüm falan derse anında ss al.

Simdi seni sikayet etmeye gidiyorum de. Tutuşsun biraz. Cidden de sikayet et.

Çok sinik davranmışsın. Ondam güç almış ezmiş de ezmiş. Biraz oturtulmasi lazım. Sesin çıksın güçlü ol.

Sorunlarini anlatabilecegin bir baban var. Acikca anlatsan o da kızının kopek gibi komut almasina karsi cikacaktir. Sana sahip cikacaktir.

Ailen diyecek zaten sen değil. Bohça yollanır nişan biter. Bahane üretiyor gibi geliyor. Destek olun arkadaşlar nişan atma nasıl olur? Doğu'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…