ayrılmak için adamın çıkıp gelebilmesi gerekmişOhooooo.
Size başarılar diliyorum şimdiden.
Ben kulahimi alıp gidiyorum bari ona anlatayım.
Sıkıntılı profildeki adamlar bunlarKlasik erkek savunması
Babası da aklı selim adam değil belli ki
Babasi baba olsa o damadının ağzına salincak kurar sallana sallana s.....dı.
Adam gayet normal karşılamış, bunalımda demiş.
Demek ki babasının normali de bu
Bu kadar aceleye gerek yok.Pazartesi günü gün almaya gidecektim vazgeçtim
Son cumlenize katılıyorum. Çocuğu, yeğeni, damadı uzman olan insanlar hep benzer seyleri söylüyor. Meslekle insan ayirmayi sevmem ama son cumlede sonuna kadar haklisiniz. Malesef itibarsızlaştı.Alıştık zaar.
Kaç senedir buradayım genel 3 bahane hep budur.
Komsumin kızı elinde muşta ile profil fotosu koyan bir keko ile evlendi, sabah akşam dayak yiyor.
Bir de bu kekoyla evlenmek için ailesini karşısına aldı.
Ebesini tersten izliyor şimdi salak.
Bir de bu uzman cavuslarin genelinde bir sikinti var.
Kimse şimdi bana rere roro yapmasın.
Çoğu da zaten ihtiyaç olduğu için önüne gelenin girdiği bir meslek gurubu halini aldı.
Psikolojik sorunu varsa sınıra degil psikologa gitsin andaval.ayrılmak için adamın çıkıp gelebilmesi gerekmiş
mahaline giderek terk etme şartı olduğunu bilmiyordum ben
kendisine zarar verir dedi yane yapar çok merak ettim don lastiğiyle kendi poposuna şaplak falan mı atar yapsa yapsa en fazla bunu yapabilir gibi duruyor
Aynen.. Direk o potansiyeli gördüm. Adamın askerlik, uzaklı, zor görev vs ile ilgili değil.. Ciddi hasta ve 1 tek gün dahi gün yüzü göstermez net belli.Siddetin ayak seslerini buradan duydum. Uygun adimla geliyor, yaklasiyor yaklasmakta olan.
Siz ise yon degistirmek yerine, ustune ustune yuruyorsunuz.
Kacin! Yol yakinken kacin ki bir kadin cinayeti -Allah korusun- daha okumayalim.
Ben diğer konudan sonra temkinliyim zaten.Arkadaşlar yapma etme evlenme demeyin boşa sizce bu kadar laf yiyen biri ayrılsa ayrilmazmıydı şimdiye
Adam hasta manyak net şekilde kaç kurtar kendini
Ne demek ben aç diyince açıcaksın kalk diyince kalkıcaksın sen köpek misin eğitimli maymun musun köle misin kendini ne bk sanıyor bu adam
Cidden çok kızdım, neden kendini ezdiriyorsun bu adama??? Nedir yani sebep?????*
Babama ayrıntılarıyla anlatmadım kabataslak anlattım ve babam kararı bana bırakıyor tabikiBen babaya şaşırdım
Bunalmıştır ne ya
Bu evlilikte en çok canı yanacaklardan biride baba halbuki
Bencede kaç konu sahibi arkana bile bakma
Bütün askerler sinirini eşten çıkarsaydi oooo...Nişanlınin çok ağır bir mesleği var sürekli emir altında . Çok aşırı bunaliyordur. Ve sinirini sizden çıkartıyor anladığım kadarıyla. Çok iyi düşünün çünkü evlenince de bu şekilde olacak ve siz hep kırılacaksınız. Siz bunu kaldırabilecekmisinis?
Bu şekilde davrandıktan sonra bir şey almak hiç içimden gelemdi ve almıyorumda yaşananlardan sonra yüzüklerimi de takmıyorum. Pazartesi düğün için gün almaya gidecektim gitmedim deaçtığınız konulara baktım
almayı düşündüğünüz saklama kabını bile daha çok dert etmişsiniz
nasıl bu kadar laf yiyip birşey olmamış gibi çeyiz alışverişine çıkabiliyorsunuz
bende mi anormallik var ben o lafları işitsem önüme altın serseler içimden gelmez
ne dersek diyelim siz bile isteye evleneceksiniz
konu açmanızdaki neden nedir?
Baban kararı sana bırakacağına çıkar o yüzüğü ver diyecekti sanaBabama ayrıntılarıyla anlatmadım kabataslak anlattım ve babam kararı bana bırakıyor tabiki
üzülüyorum diyorum umrumda değil diyor benim söylediklerimi yap yeter sadece bunu istiyorum senden diyor benim düşüncelerimin bir önemi yok mu diyorum yok diyor duygularımın bir önemi yok mu diyorum yok diyor hissettiklerimin bir önemi yok mu diyorum yok diyor
aç diyor yanında tutacaksın açacaksın diyor
bir daha sabah yaptığın hareketleri yapma, sonra üzülürsün, benimde hiç umrumda olmaz, arıyorsam açacaksın otur diyorsam oturacaksın,kalk diyorsam kalkacaksın diye
umrumda değil dedi
sözüme bile itimat etmiyorsun dedim -etmiyorum dedi
ben yalan mı söylüyorum dedim evet dedi.
O kendisine zarar vermesin diye sen kendini yak, hayatini baslamadan bitir, bunu mu istiyosun? Bile bile lades deme, sakinÇıkıp geleceği bir yerde değil kendisine zarar versinde istemem
Inanın kendine zarar verecek kadar sevmiyor sizi. O en çok kendisini seviyor. Kendini ilah gibi görüyor. Parmağını bile kesmez.Çıkıp geleceği bir yerde değil kendisine zarar versinde istemem