Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Çok gerildim ama sürekli umrumda olmaz lafı beni Pis pis gerdi, umrunda olmazsa niye berabersiniz. Albert camusun yabancısı gibi o umrumda olmaz bu umrumda olmaz.
Görevi dolayısı ile psikolojisi bozuk olabilir seninde psikolojini bozar ama sağlığından olursun. Acele etmeyin daha nişan vakti soğumussunuz zaten bak. Çok üzücü

Ohooooo.
Size başarılar diliyorum şimdiden.
Ben kulahimi alıp gidiyorum bari ona anlatayım.
ayrılmak için adamın çıkıp gelebilmesi gerekmiş
mahaline giderek terk etme şartı olduğunu bilmiyordum ben

kendisine zarar verir dedi ya ne yapar çok merak ettim don lastiğiyle kendi poposuna şaplak falan mı atar yapsa yapsa en fazla bunu yapabilir gibi duruyor

Sıkıntılı profildeki adamlar bunlar
arada olan kadınlara oluyor
Kocasıdır der geçer bu baba da
Konu sahibi evlilik çok sıkıntılı bir kurum
Eğer eşler uyumlu ise tadından yenmez
Lakin kötüysede yandın diyeyim sana
Bide asker bu adam normale göre 3 kere daha iyi düşün arkadaş

Pazartesi günü gün almaya gidecektim vazgeçtim
Bu kadar aceleye gerek yok.
İyisini yapmışsınız.
Yani ben peşin hükümlü olup ayrıl demiyorum ama suan söylediğiniz durumlar sineye çekilecek gibi değil. Geldiğinde sık görüşün, oturun, konuşun, biraz vakit geçirin, kahvaltı yapın, yemeğe çıkın, hem size hem etrafa olan davranışlarını görün değerlendirin. Başkalarına karşı da davranışları bu kadar hoyratsa evlendikten sonrası sizi karşılayacak şeylerin fragmanını görmüş olursunuz. Böylelikle daha kolay karar verirsiniz bazı şeyler için.

Son cumlenize katılıyorum. Çocuğu, yeğeni, damadı uzman olan insanlar hep benzer seyleri söylüyor. Meslekle insan ayirmayi sevmem ama son cumlede sonuna kadar haklisiniz. Malesef itibarsızlaştı.

Psikolojik sorunu varsa sınıra degil psikologa gitsin andaval.

Siddetin ayak seslerini buradan duydum. Uygun adimla geliyor, yaklasiyor yaklasmakta olan.

Siz ise yon degistirmek yerine, ustune ustune yuruyorsunuz.

Kacin! Yol yakinken kacin ki bir kadin cinayeti -Allah korusun- daha okumayalim.
Aynen.. Direk o potansiyeli gördüm. Adamın askerlik, uzaklı, zor görev vs ile ilgili değil.. Ciddi hasta ve 1 tek gün dahi gün yüzü göstermez net belli.

Ben babaya şaşırdım
Bunalmıştır ne ya
Bu evlilikte en çok canı yanacaklardan biride baba halbuki
Bencede kaç konu sahibi arkana bile bakma
Babama ayrıntılarıyla anlatmadım kabataslak anlattım ve babam kararı bana bırakıyor tabiki

Bütün askerler sinirini eşten çıkarsaydi oooo...

Sevgili, nişanlı, eş stres topu degildir saglikli ilişkilerde.

Sakinleşmek, rahatlamak icin bir durak gibidir.

Bu şekilde davrandıktan sonra bir şey almak hiç içimden gelemdi ve almıyorumda yaşananlardan sonra yüzüklerimi de takmıyorum. Pazartesi düğün için gün almaya gidecektim gitmedim de

aç diyor yanında tutacaksın açacaksın diyor

bir daha sabah yaptığın hareketleri yapma, sonra üzülürsün, benimde hiç umrumda olmaz, arıyorsam açacaksın otur diyorsam oturacaksın,kalk diyorsam kalkacaksın diye

umrumda değil dedi
sözüme bile itimat etmiyorsun dedim -etmiyorum dedi

ben yalan mı söylüyorum dedim evet dedi.

Şu yazdıklarınızı benim yazdığımı düşünün. Varsayalım ben yazdım. Ve bana nasıl bir tavsiye vermek isterdiniz? Bana böyle diyen sürekli hiçbir sözüme inanmayan, emrivaki konusan bir adam var karşımda ne dersiniz? Evlenmemi ister miydiniz böyle bir adamla? Hayatın, ömrün gececeğine inanır mısınız?

Kendinize saygınız ne derece? Kimsiniz bu yaşam evresinde? Birinin kölesi, isteklerini gerçekleştirmek, kendinizi inandırmak icin mi savasmaya geldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…