Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

telefonu aradığım an açacaksın demesi aslında size güvenmediğini gösteriyor konu sahibi biliyorsunuz değil mi
zaten açık açık değerin de yok demiş

ne yapsın mesela daha ne yaparsa ayrılırsınız

bir tanesi de farklı birşey desin ya tüm kk ahalisi kesecez artık kendimizi
Alıştık zaar.
Kaç senedir buradayım genel 3 bahane hep budur.
Komsumin kızı elinde muşta ile profil fotosu koyan bir keko ile evlendi, sabah akşam dayak yiyor.
Bir de bu kekoyla evlenmek için ailesini karşısına aldı.
Ebesini tersten izliyor şimdi salak.
Bir de bu uzman cavuslarin genelinde bir sikinti var.
Kimse şimdi bana rere roro yapmasın.
Çoğu da zaten ihtiyaç olduğu için önüne gelenin girdiği bir meslek gurubu halini aldı.

Ciddi ciddi sizin düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, duygularınızı önemsemediğini açıkça söyleyen bu adamla Haziran’da evlenecek misiniz? Bunca aşağılanmayı sineye çekip evleneceğinize göre başınıza gelecekleri hak ediyorsunuz o zaman kusura bakmayın. Zaten 3 ayda adamakıllı görüşmeden etmeden ne cesaretle koştur koştur nişanlandınız onu da anlamadım. Evlendikten sonra çok değişti flört ederken böyle değildi demezsiniz umarım

ahh ya akıl fikir diliyorum
böyle göre göre ateşe yürüyenlerin sorunları var belli ki
sağlıklı düşünen yapar mı hiç bunu
hemende doğurdu mu bari

Bağıra bağıra ben problemliyim, normal değilim diyor adam resmen.
Konu sahibi yemin edip kendini inandırmaya çalışsın daha.
Evlenince de istediğimi neden yapmıyorsun diye dayak yer kesin.

ahh ya akıl fikir diliyorum
böyle göre göre ateşe yürüyenlerin sorunları var belli ki
sağlıklı düşünen yapar mı hiç bunu
hemende doğurdu mu bari
Ooo dogurmaz mi.
Hemen pirtlatti evlendiğinin diğer ayında.
Çok lazimdi çünkü cocuk.
Oğlan da tipik serseri varya
Bildiğin keko apaçi.

sanırım sırf evlenmiş olmak için yapıyorlar bunu
çok mantıksız ya...

Ooo dogurmaz mi.
Hemen pirtlatti evlendiğinin diğer ayında.
Çok lazimdi çünkü cocuk.
Oğlan da tipik serseri varya
Bildiğin keko apaçi.
zaten öyleleri hemencecik düşünmeden doğuruveriyor hiç şaşırmadım
konu sahibi de evlenirse ki evlenecek ,hemen doğuracak eminim
anca biz tüm hayatımızı olasılık hesabı üzerine kuralım

Yani düğün düşünüyorsunuzhımm iyi . (Murat Soner Recep İvedik 6 filmine yaptığı yorumu yapmak isterim şuan . Yada izle bakam. ) Yani. Ayakkabı altına adımızı yazın bari napalım artık. Sen bu konuyu okusan bu adama ne dersin? Yani seviyor anlamış hatasını falan demezsin umarım. Kaç kurtar kendini benden demiş çocuk bildiğin. O değilde. Çocukla toplamda 3 ay görüşülmüş silah mı dayıyorlar başına bacım? Ki herhalde dayanmıyorsada dayancak gibi. Düğün yaza . 3 te çocuk yapın bari. 3 aylık cicim ayı desen . Bu adam bu paragrafı nasıl doldurabilecek kadar değer verilebildi diye düşünüyorum. O değilde hala ne yapacağımı bilmiyorum demek. Boşaaan. Pardon evli değilsin kızım kaç kurtar kendini. Manipülasyonu bu adam denge yok. Ve gözüken o ki şiddet potansiyeli de yüksek. He illa düğün yaza dersen bir balayı yap gel . Ama buraya da bu yazdıklarımı unutma. İlişkide manipülasyon, psikolojik şiddet biraz araştır. Bak ve düşün. Evlilik inan bana iki lafı edebileceğin konuşabileceğin huzurlu olabileceğin ile olmalı . İçini ikilemde bırakanla değil. Zira iki kelime kalıyor evliliklerde her şey bitince. Paylaşıp paylaşmamayı seçmemek sana kalmış. Hele Ki seçim şansın varken. Değmez .

Ne düğünü ya, kusura bakmayın ama kör dahi bundaki yamukluğu görürdü. Ben bunu yarısını yapana hanzo der def ederim herhalde. Sizin evdeki masa kadar değeriniz bile yok onda, evlenip ne yapacaksınız? Bir de umrumda değilsin diyen adama yüz kez daha sormuşsunuz. Lütfen kendinizle bir duygu ve durum tespiti yapın. Ben neden böyle birine katlanıyorum, eş olarak bu tip birini seçmekteki düşüncem ne, on sene bu tip muameleye katlanabilir miyim...Bunu şimdi sorgulamazsanız karşınıza çıkan sonraki kişi de aynı olur

Özünde iyi bir insandır aslında...
Bak bu da var.
Özünde iyi insan diye anlattığı eşinden, annesinin onu kiskandigi için boşanmasıni istediğini yazan üye vardı burada.
Allah'tan kızlar önceki yazdıklarını konusuna yazdılar da o lafta yalan oldu
Özünde iyi diye savunduğu eşinin kumarbaz bir keko olduğu, siddet yanlısı, kadının üzerine kredi çekip borç yapan itin birisi olduğu ortaya çıktı
Ama konu sahibesi hala özünde iyi insan olduğuna inanıyor.

Nişanlınin çok ağır bir mesleği var sürekli emir altında . Çok aşırı bunaliyordur. Ve sinirini sizden çıkartıyor anladığım kadarıyla. Çok iyi düşünün çünkü evlenince de bu şekilde olacak ve siz hep kırılacaksınız. Siz bunu kaldırabilecekmisinis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…