Nişanlımın annesini anlayamıyorum?

çok güzel anlatmışsınız, fikirleriniz yardımlarınız için. nişanlı ara bulucu değil duvar olmalı. çok güzel yaklaşım tebrik ederim.

Rıca ederım.. Bir yakınımın abısı kendı aılesıne ve esıne ılk evlilik arıfesınde uyarıda bulunmus... Sızın aranızda huzursuzluk ıstemıyorum.. Benı zora koymayın.. Arada bırakmayın.. Birbirinize laf tasımayın..Birbirinize sevgi ve saygı duyun diye.. Simdi bir mesela oldugunda bayanlar aralarındaki meseleyi buyutmeden kendi aralarında cozup, sınırlarını asmıyorlar.. Es esliğini, Anne anneliğini, görümceler de yerini biliyor.. Kimse cızgısını asmadan gecınıp gıdıyor.. Esınız olacak insan sizi onlara, onları sıze tasımamalı.. İyi seyleri bi yerde.. Ama kotu olanları tasırsa sızde ıster ıstemez kinlenir ve öfkelenirsiniz buna sebep olmak istemiyorsa cizgisini kendisi belirlesin..

Bence senin kv pek fena. Etiketli hediye yollamak nedir yahu? Resmen görgüsüzlük saçmalık. Sende onun gibi şakayla lafları söyle gitsin. Neden susuyorsun ki? Nişanlına kızdım en çok. Bayramda gidemeyeceğini ilk olarak nişanlın söylemeliydi annene. Ve annesi laf edipte sen nişanlına söylediğinde annesine sert çıkmalıydı ki bir daha böyle laflar etme. Onlar için uygun değilmiş. Gelmesi yakışık almazmış. O yüzden gelmiyor ve bu konuda ne ona ne de ailesine laf dokundurma birdaha demesi lazım annesine. Ben olsam nişanlımla bu mihvalde konuşur hatta evlenincede mi böyle olacak sen hep böyle mi davranacaksın vs der hatasını yüzüne vururdum. Kv yi bizler değil oğulları dizginlesin ayol. Kötü olan niye biz olalım di mi ama

welcome to addana diyorum sana hele birde ilçelerdense akrabalarını çok seveceksin :)
nişanlınla rahatsız olduğun herşeyi konuş balık baştan kokar,sonuçta senden daha iyi tanıyor ailesini eksilerini artılarını bilebilecek durumda objektif olmasını iste,,neyse ki istanbuldasınız az ziyaret çok huzur de.

Istanbul'da oturucaz karışmaya çalışıyor sabretmek de bir yere kadar.
Başta oğlunun buraya gelmesine razıydı sonra nişanlım anlattı buraya yerleşince istememişler sorun çıkmış ama annesini çok dinlemez ona göre o konuşur susar.

Çok güzel özetlemişsin o da farkında senin yanında olurum seni savunurum diyor zaten etiketli hediyeleri görünce çıldırdı. Anladığım kadarıyla annesini eleştirmem hoşuna gitmiyor ama ona etmediğini bırakmıyor lafını da esirgemiyor.
Direkt cevabını vericem susmanın çare olmadığını dün bu forumda anladım yorumunuz için tşkler :)

Susunca insanları kırmıyoruz. Onu kırana kadar içime atarım alttan alırım elbet farkeder bu fedakarlıklarımı falan diyoruz ama öyle bi dünya yok. Kalp kırmadan didişmeden ama hakkımızı arayarak gerekeni gerektiği yerde konuşmalıyız.

Bizim akrabamız yoktur diyenler birden çoğaldılar ürediler türediler kaldı ki benim ne işim olur yarın bir gün evlenirsek bayram el öpmesi gülümler havada uçuşacak. Ben gidecekmiyim? Hayır. Nişanlım tanımadığın görüşmek istemediğin kimseyle görüşmeyeceksin gidip gelmeyeceksn dedi ve benim için konu kapandı. Ikimizde ayrı ayrı uyarımızı yapmaya karar verdik susarsa zamanla susar yoksa ilişkimize çok zarar verebileceğini düşünmüyorum inşallah. Ne Adanaymış :)

nişanlın akıllı sözler ediyor inşallah dediği gibi olur hakkınızda hayırlısı :))

Amiiiin insallah benimki kimden olma merak etmiyor değilim çünkü aileyle alakası yok
Bu arada Adanalılar dizilerde haberlerde evlendirme programlarında her yerde ne fenalarmış
adanalılar fenadır dostum ^_^ bende baba tarafı adanalı görüşüyor muyum hayır görüşmediğin sürece sıfır sıkıntı ama kebabı iyidir ona gidilir

Ayyy söylemeden geçemicem görümce annesinin kopyası bakışlarıyla seni yer de ve döver de.
Tanışmaya gittiğimizde mühendis teyze ve doktor dayısı (bnm kaynana bir tek koca meraklısı tabi ) bizi çok beğenmişler aile yapımızı durumumuzu görmüş geçirmiş demişler falan filan. Görümce de kapağı atarım diye heralde bütün gece abime bakmış. Aile büyüklerimizin hoşuna gitmemiş. Onu da abime yapacaklardı heralde

Ooo Allah sabır versin şimdiden belliki çok çektiricek canım. Ama sana tavsiyem nişanlının davranışlarına ve seninle annesi arasındaki tutumuna dikkat et iş birazda nişanlına düşüyor arayı bulmada

Çocuğu ne zaman yapıcakmışsınız onuda söylesin bari benim eski kaynana bana düğünden 5 ay sonra torunu bekleriz demişti bi ara diretti hatta en fazla bey ay gezin tozun dedi saolsun öldüresim gelmişti bide bunları ailemin yanında söylüyo canım seninki baya bildiğin kahkahayla laf sokuyo

Ne münasebet sen gidecekmişsin canım.desinler boşversene beklesinler sen nişanlına ailesi hakkındaa hişç şikayetlenme çok vıcık vıcık olmaya lüzum yok önyargılı değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…