- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
- Konu Sahibi Pembezakkum22
-
çok güzel anlatmışsınız, fikirleriniz yardımlarınız için. nişanlı ara bulucu değil duvar olmalı. çok güzel yaklaşım tebrik ederim.
Istanbul'da oturucaz karışmaya çalışıyor sabretmek de bir yere kadar.Şehirler arası olması çok kötü .. Allah yardımcınız olsun. Herşeye karışacak gibi duruyor . Siz orda mı oturacaksınız?
Ben bu anneleri anlamıyorum. Kız anneleri çiftlerin mutluluğu için herşeyi gönlünüzce yapın derler diğer tarafın anneleri bu güzel bu olsun , ama ben sana bunu almıştım derler... terazide bile ağırlar
Bence senin kv pek fena. Etiketli hediye yollamak nedir yahu? Resmen görgüsüzlük saçmalık. Sende onun gibi şakayla lafları söyle gitsin. Neden susuyorsun ki? Nişanlına kızdım en çok. Bayramda gidemeyeceğini ilk olarak nişanlın söylemeliydi annene. Ve annesi laf edipte sen nişanlına söylediğinde annesine sert çıkmalıydı ki bir daha böyle laflar etme. Onlar için uygun değilmiş. Gelmesi yakışık almazmış. O yüzden gelmiyor ve bu konuda ne ona ne de ailesine laf dokundurma birdaha demesi lazım annesine. Ben olsam nişanlımla bu mihvalde konuşur hatta evlenincede mi böyle olacak sen hep böyle mi davranacaksın vs der hatasını yüzüne vururdum. Kv yi bizler değil oğulları dizginlesin ayol. Kötü olan niye biz olalım di mi ama
Susunca insanları kırmıyoruz. Onu kırana kadar içime atarım alttan alırım elbet farkeder bu fedakarlıklarımı falan diyoruz ama öyle bi dünya yok. Kalp kırmadan didişmeden ama hakkımızı arayarak gerekeni gerektiği yerde konuşmalıyız.Çok güzel özetlemişsin o da farkında senin yanında olurum seni savunurum diyor zaten etiketli hediyeleri görünce çıldırdı. Anladığım kadarıyla annesini eleştirmem hoşuna gitmiyor ama ona etmediğini bırakmıyor lafını da esirgemiyor.
Direkt cevabını vericem susmanın çare olmadığını dün bu forumda anladım yorumunuz için tşkler :)
welcome to addana diyorum sana hele birde ilçelerdense akrabalarını çok seveceksin :)
nişanlınla rahatsız olduğun herşeyi konuş balık baştan kokar,sonuçta senden daha iyi tanıyor ailesini eksilerini artılarını bilebilecek durumda objektif olmasını iste,,neyse ki istanbuldasınız az ziyaret çok huzur de.
Bi formül bulsak bu kv lere keske
Formül doğru eş seçiminde
Yanılırsam misafirinizimm kızlarr
Haklisin ama mesela benim nisanlim ne yaparsa yapsin annesinin cenesi durmaz
nişanlın akıllı sözler ediyor inşallah dediği gibi olur hakkınızda hayırlısı :))Bizim akrabamız yoktur diyenler birden çoğaldılar ürediler türediler kaldı ki benim ne işim olur yarın bir gün evlenirsek bayram el öpmesi gülümler havada uçuşacak. Ben gidecekmiyim? Hayır. Nişanlım tanımadığın görüşmek istemediğin kimseyle görüşmeyeceksin gidip gelmeyeceksn dedi ve benim için konu kapandı. Ikimizde ayrı ayrı uyarımızı yapmaya karar verdik susarsa zamanla susar yoksa ilişkimize çok zarar verebileceğini düşünmüyorum inşallah. Ne Adanaymış :)
nişanlın akıllı sözler ediyor inşallah dediği gibi olur hakkınızda hayırlısı :))
adanalılar fenadır dostum ^_^ bende baba tarafı adanalı görüşüyor muyum hayırAmiiiin insallah benimki kimden olma merak etmiyor değilim çünkü aileyle alakası yok
Bu arada Adanalılar dizilerde haberlerde evlendirme programlarında her yerde ne fenalarmış
adanalılar fenadır dostum ^_^ bende baba tarafı adanalı görüşüyor muyum hayırgörüşmediğin sürece sıfır sıkıntı ama kebabı iyidir ona gidilir
Benim babam hataylı biz de görüşmeyiz hiç. Bize gelmez şekerim
Çocuğu ne zaman yapıcakmışsınız onuda söylesin bari benim eski kaynana bana düğünden 5 ay sonra torunu bekleriz demişti bi ara diretti hatta en fazla bey ay gezin tozun dedi saolsun öldüresim gelmişti bide bunları ailemin yanında söylüyo canım seninki baya bildiğin kahkahayla laf sokuyoYaklaşık 5 senedir bir havayolunda çalışıyordum nişanda ayrıldım rahatsızlıklarım başladığı için.
Kendime göre iyi de bir birikim yaptım.
Nişanlımın annesi hayatı boyunca çalışmamış ve beni aradı hoş beş derken "Eee çalışmadan olurmu, çalışmayacakmisin?"
Bende anne senelerdir yeterince çalıştım bir kaç ay daha dinlenip öyle başlayacağım dedim.
Sanki ben hiç çalışmayacakmışım gibi ama bir elin nesi var iki elin sesi var , ama sen dinlendin nişandan beri dinleniyorsun deyip kahkaha atıyor.
Patavatsız mı yoksa bilerek mi yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?