- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- Konu Sahibi misssteacherr
3 yıldır bekli
3 yıldır bekliyorum zaten yine beklerim sorun değil.. 60 milyarlık borcun altına girip de evlenemem kimse kusura bakmasın.. hiçbişe yapamıycaz dedikleri için buraya yazıyorum.. nişan zamanı herşeye tamam dediler. oğlumuza aldıracaz demediler ki
60 milyarlık düğün eşya mı olur. Ne yapacaksınız ki o kadar acaba fazla şey istemiş olabilir misiniz? daha ele biri iş bulsun da bence ortada daha konuşulan biz yapmayız denilen birşey yok yani.
onlara hiçbir mecburiyetim yok ama herşeyi krediyle yaparlarsa o zaman bende kredi çeker alırım çeyizimi...
Pardon da siz bu zamana kadar neden çeyizinizi yapmadınız aileniz neden yapmadı? onlara laf diyorsunuz ama siz de bende çeyizimi krediyle yaparım diyorsunuz nasıl ödeyeceksiniz o zaman. Bir de bizde nişanı erkek tarafı yapar diyorsunuz belki de onlarda öyle değil ben hiç duymadım nişanı erkek tarafı yapsın maşallah nişanı erkek yapsın çeyizinizi kaç senelik nişanlısınız daha yapmamışsınız sonra vay bizim üstümüze yıkacaklar peki sizin üzerinize düşenler. Daha bu adam iş bulamamış bulsunda size yok biz yapmıcaz dememişler bence bazı ihtiyaçlar için eşiniz çekebilir herşey için olmasa da neden bunlar ailelerle karşılıklı konuşulmuyor onu anlamadım ben.