arkadaşım mümkünse sakın böyle yerlerde hatta yakın çevrende bile bu konulara girme.. yorumları okudun mu bilmiyorum ama herkes ayrı bi kafa... o kadar çok eleştiren olmuşki... okurken ne diyecegimi bilemedim. bi abla yazmış ya böyle konular açanlara çok yükleniyorlar diye. aynen öyle. resmen yerin dibine sokuyorlar o yüzden boşver.
oysaki benim anlatmak istediğim o kadar kredi çekilmesine karşı olmamdı... ailesi hiçbişey yapmasın tamam ama herşeyin yapılmasını da istiyor. yoksa sade bi nikahla az esyayla altınsız bende evlenirim... kaldı ki benim çeyizim hazır, ailem kına için bile para biriktirmeye başlamış.. ayrıca benim babam yok. annem ordan burdan kısarak yapıyor bişeyleri.. 4 kardeşiz bizi annem tek başına büyüttü.. ilk çocugum benden sonraki kardeşlerime bile az az şeyler biriktiriyor. bu kadın benim annem işte.. nişanlıma sürekli oğlum yavrum der.. ama bnm nişanlımın annesi bigün olsun kızım demedi onu bırakın birine tanıştırırken oğlumun nişanlısı diyor... ta en baştan beri beni sevmediğini hissediyorum ki zaten.. şimdi benim burda yakınmam nişanlım tek erkek, zaten 2 kardeşler ve ablası 5 yıllık evli.. tek çocuk yani evde... ben bunlardan bişey beklemiyorum ama altınları bize yıkmaları ayıp.. takılmasın altın o zaman... ona buna hava atmak istemiyoruz ki biz... lütfen nisper yapar gibi de cevaplar vermeyin.. Allah hepinizinkini daha daha iyi etsin.. ben böyle şeylerle karşılaştım.zor durumdayım :-( hala napacagımı bilmiyorum.... kpss den sonra nişanlımla konuşacam bu konuyu... hı bu arada hakkımda hiçbişeyi begenmiyosun ,prenses gibi hitaplarda bulunanlar benim karakterimi bilemezsiniz o yuzden okuduklarınızdan anladıgınız kadar yorum yapıyosunuz farkındayım. nasıl anladığınız ortada..
ayrıca tekrar söylüyorum nişanlım kpss ye hazırlanıyor, olmazsa bu yıl bir işe girip çalışacak, yani işsizken evlenmeyeceğim
çoğunuz demişsiniz ya niye işsizle evleniyosun diye açıklama yapayım dedim. gergin olabilirim,hassas zamanlardayım az çok anlamanızı beklerdim.. çogunuz bu zamanlardan geçtiniz yada geçeceksiniz... Allah herkesin gönlüne göre hayra cevirip versin..