kızlar ben yeni üye oldum.. öyle karısık ve kırgınım ki.. ne olduğunu hala anlayamadım.. 3 aydır nişanlyız hersey güzel gdiyor.. dün beraberdik akşam konusurken sigaram olmadıgını söyledim sonra sohbete telefondan devam ettik gayet iyiydi herşey,,sonra yatmadan önce aylar önce nişanlımın muharrem die bi arkadası var paketini vermişti bigün kalkıp muharremin verdiği sigaradn içip yatcam die kendi kendime plan yaptıgımı söyledim ne olduysa ondan sonra oldu.. yazdıgım seyi anlamamıs ne gecio kafandan anlamadım dedi aradı bende hiç kendi kendime öle yapacagım seyi yazdım dedim kes sesini uyu dedi bana
ben de ne oluo anlamadım dedim ne bu birden tavrın dedim bisürü saydı tuhaf tuhaf konusuomusum sevmiyomus böle işleri küfür etti gerizekalı dedibende nasıl bir insansın allah kalbine göre versin dedim o da herkesin kalbine göre versin dedi...beni silmiş hakeden herkesi silermniş çok sevse de salak salak konusuomusum buluttan nem kapan biriymişhakeden herkese saygısı varmıs ama hakettiğim kadarını alırmısım ne ettiysem onu alırmısım saçma sapan konusmusum bu olmus falan filan özür dilicek bişey yapmamıs kendini savundu durdu sonra gönlünü aldım ama cok kırıldım tepkisine bana ben hüküm veririm tabiatım bu sevsemde silerim sevmesemde bisürü kırıcı konustu cok üzgünüm napsam bilmioyrum soğudum resmen bu halinden