nişanlımın amacı ne :(((((

herkesin derdi kendisine göredir.. ozman millet savasta ölüo hiç bu sitede kimse bişey paylaşmasın saçmalık olur size pes gercekten

ABARTILCAK BİR DURUM YOK Kİ .

KONUNA YORUM YAPMAK GEREKİRSE,

Nişanlınız zaten kıskanç biri belli ki , sizde o şekilde söylerek daha çok sinirlendirmişsiniz.

öyle bir düşüncem bile yokru koltukta gayet mayısmıs halde onla yazısırken aksam üstü sigaramın olmadıgını söylemiştim çekmecedeki sigara paketi aklıma geldi ve söyledim
valla bana da öyle geldi
hangi akla hizmet gece vakti sanırım başka adamın adını anıp sigaradan bahsediyorsunuz ki
bide uzattıysanız muhabbeti o da sinirlenmiştir bayağı
batmış baya :)

Herifçioğlu sana ister haklı olsun ister haksız KÜFREDİYOR,HAKARET EDİYOR,sen bir de gönlünü mü aldın.Bize daha ne soruyorsun,ye küfürü hakareti otur yerine.Arada da gönlünü al mıç mıç yap.Aman ha kaçmasın elinde tutmak için muharrem in m sini anma.Bence ara bir daha özür dile.
yorumlarına dikkat et elinde tutmak su bu okadar aciz bir insan değilim... eleştiri yada yorum yaparken adam gibi kelimelerinizi kullanıp yazın kimseyi burda ezmeye kimsenin hakkı yok

Belli ki sesli düşünülmüş, bunda bır art nıyet yok ki.....
Sıcagıyla yasadıgım bır olay, eşim az once evdeydı, bana işle ilgili bişey anlatıyor, benim de aklımda ''yarınki mısafıre ne ıkram etsem'' dıye dusunurken, birden : ''aaaa buzlukta da borek vardı bak unutmusum'' dedım, dan dıye alakasız bır yerde hatta. neden? cunku kafamın ıcınde sorular vardı, cevabım seslı oldu.
Tıpkı konu sahıbının, ıcınden ''sıgaram yok'' dıye gecırıp, seslı bır sekılde ''muharrem vermıstı, o var onu ıcerım.'' dıye yanıtlaması gıbı.... ee bı zahmet nısanlısı da anlasın bu durumu ne var bunda.
Konu sahıbı, o kadar saygısızlıktan sonra ödül gibi gönlünü alarak, devamının da geleceğine resmen davetıye cıkarmıssınız.

yav siz bu nişanı kendi aranızda yapmış olabilir misiniz? yanlış anlamayın nişanlınız sanki 13 yaşındaymış gibi bi izlenim oluştu bende:oops:

Hatanız, o saçmaladıktan sonra başlıyor ama "sevdim mi tam severim, sildim mi bir kalemde" diye dizi cümleleriyle konuşma sürdürenden özür mi dilenir? Ben sonunu düşünen kahraman olmaz, sözünün eriysen bir daha aramazsın derdim. Egosu yüksek onun zaten diyerek, kırıcı konuşan birinin egosunu daha fazla beslemeyin konu sahibi. Kendi geleceğinize zarar.

yorumlarına dikkat et elinde tutmak su bu o kadar aciz bir insan değilim... eleştiri yada yorum yaparken adam gibi kelimelerinizi kullanıp yazın kimseyi burda ezmeye kimsenin hakkı yok

Reelde bahsettiğiniz gibi konuşanın gönlünü alıp buraya gelince atar yapmanın bir faydası da yok.

Hatanız, o saçmaladıktan sonra başlıyor ama "sevdim mi tam severim, sildim mi bir kalemde" diye dizi cümleleriyle konuşma sürdürenden özür mi dilenir? Ben sonunu düşünen kahraman olmaz, sözünün eriysen bir daha aramazsın derdim. Egosu yüksek onun zaten diyerek, kırıcı konuşan birinin egosunu daha fazla beslemeyin konu sahibi. Kendi geleceğinize zarar.

Reelde bahsettiğiniz gibi konuşanın gönlünü alıp buraya gelince atar yapmanın bir faydası da yok.
BAK GÜZELİM BENİM ÖZEL HAYATIMDAN BİŞEY BAHSETMİŞ OLMAM SENİN BENİMLE BU ŞEKİLDE KONUSMA HAKKI VERMEZ ATAR YAPAN BEN DEĞİLİM ADAM GİBİ YORUM YAPMAYAN BURANIN SAMİMİ ORTAMINI BOZAN SENSİN

BAK GÜZELİM BENİM ÖZEL HAYATIMDAN BİŞEY BAHSETMİŞ OLMAM SENİN BENİMLE BU ŞEKİLDE KONUSMA HAKKI VERMEZ ATAR YAPAN BEN DEĞİLİM ADAM GİBİ YORUM YAPMAYAN BURANIN SAMİMİ ORTAMINI BOZAN SENSİN

uu, benim kızım bina okur döner döner yine okur. Önce ne konunuzda yazdığınızı bir okuyun idrak edin sonra alıntı sahiplerini ayırın, sonra kadınlar kulübünde adam gibi konuşma temennisinin saçmalığından beraber samimiyetle dem vururuz, şu güzel ortam bozulmasın. Büyük harfle yorum yapmak ayrıca yasak.

Bir de ben sizin güzeliniz değilim ya, onu gerizekalı diyen sevgilinizin size söylemesi lazım, hatlar karışmış olmalı.

kızlar ben yeni üye oldum.. öyle karısık ve kırgınım ki.. ne olduğunu hala anlayamadım.. 3 aydır nişanlyız hersey güzel gdiyor.. dün beraberdik akşam konusurken sigaram olmadıgını söyledim sonra sohbete telefondan devam ettik gayet iyiydi herşey,,sonra yatmadan önce aylar önce nişanlımın muharrem die bi arkadası var paketini vermişti bigün kalkıp muharremin verdiği sigaradn içip yatcam die kendi kendime plan yaptıgımı söyledim ne olduysa ondan sonra oldu.. yazdıgım seyi anlamamıs ne gecio kafandan anlamadım dedi aradı bende hiç kendi kendime öle yapacagım seyi yazdım dedim kes sesini uyu dedi bana:KK43:ben de ne oluo anlamadım dedim ne bu birden tavrın dedim bisürü saydı tuhaf tuhaf konusuomusum sevmiyomus böle işleri küfür etti gerizekalı dedibende nasıl bir insansın allah kalbine göre versin dedim o da herkesin kalbine göre versin dedi...beni silmiş hakeden herkesi silermniş çok sevse de salak salak konusuomusum buluttan nem kapan biriymişhakeden herkese saygısı varmıs ama hakettiğim kadarını alırmısım ne ettiysem onu alırmısım saçma sapan konusmusum bu olmus falan filan özür dilicek bişey yapmamıs kendini savundu durdu sonra gönlünü aldım ama cok kırıldım tepkisine bana ben hüküm veririm tabiatım bu sevsemde silerim sevmesemde bisürü kırıcı konustu cok üzgünüm napsam bilmioyrum soğudum resmen bu halinden

erkeklernin beyni ve dili bizim gibi çalışmıyo canım. o kesin cümledeki "muharrem" kısmını kıskandı ve patavatsızlaştı. bende sinir halinde ne dediğini bilmeyen biriyim eşim bana "sinir küpüm benim" diyo benim de ağır konuştuğum olur. ama siz keşke ona "aşkım muharremin verdiği sigara vardı ya sigaram yok biliyosun ondan içip yatayım mı canım istedi" falan diye laf ebeliği yapacaksın ki o kendini önemli hissedecek kıskançlık krizine girmeyecek vs.

yorumlarına dikkat et elinde tutmak su bu okadar aciz bir insan değilim... eleştiri yada yorum yaparken adam gibi kelimelerinizi kullanıp yazın kimseyi burda ezmeye kimsenin hakkı yok
Canım benim sen bu atarlanmalarını sana gerizekalı salak diyen küfreden nişanlı diye ortada gezen adama yapsan kişiliğini asıl o zaman kurtarmış olursun.Hayatta sağlam bir duruşun olur.Bugün bana 7 senelik kocamın demediği diyemeyeceği iğrenç kelimeleri nişanlı adı altında elin cahilinden duyup bir de gönül alıyorsun.Daha ne demeliyiz sana.Ben bu kendini ezdiren genç kızlarımıza kızıyorum.Aciz olmayan insan kendine hiç ama hiç asla ve asla kim olursa olsun kötü söz söyletmez o yüzüğü suratına fırlatır.

Acaba senin sigaram bitti deme amacın neydi?
Nişanlın incelik etsin düşünüp alsın falan mı?

Sonra Muharrem'in verdiği sigarayı içicem diye belirtmendeki mantık nedir Allah aşkına.
Sen almıyorsun ama bak Muharrem almıştı falan hesabı mı?:KK53::KK53:

Kusura bakma da çok gıcık olurdum ben de tepki gösterirdim.
Saçmalamışsın belirtmelerinle..

Hakaret küfür yanlış tabi de.
Başlatan sensin.
Ben nişanlının uyuz olmasına hakverdim.. Tepkisi yanlış sadece.

muharrem sana neden paketveriyo içiyosan senin neden paketin yok ayrıca konuşma içinde muharremin verdiği sigarayı içip yatıcam bilgisi çok mu elzemdiÇağla Şıkelin tostumu yedim bekliyorum mesajı gibi

Canım benim sen bu atarlanmalarını sana gerizekalı salak diyen küfreden nişanlı diye ortada gezen adama yapsan kişiliğini asıl o zaman kurtarmış olursun.Hayatta sağlam bir duruşun olur.Bugün bana 7 senelik kocamın demediği diyemeyeceği iğrenç kelimeleri nişanlı adı altında elin cahilinden duyup bir de gönül alıyorsun.Daha ne demeliyiz sana.Ben bu kendini ezdiren genç kızlarımıza kızıyorum.Aciz olmayan insan kendine hiç ama hiç asla ve asla kim olursa olsun kötü söz söyletmez o yüzüğü suratına fırlatır.
nekadar basit ya sizin için yüzük fırlatmak evlilik bozmak... burda bos ahkam kesmeyin yapıcı olun ne tuhaf insanlarsınız siz öyle ben gelenekci biriyim annem neler yasadı buzamana kadar sizin gibi hemen asıp kesmem olayın oluruna bakarım ayrıca dün nişanlım özür diledi ve hersey düzeldi yaptıgı hatayı farketti burdan hemen millete yuva bozup nişan atmak için akıl vercenize biraz yapıcı olun kadın milleti işte anca car car hahhahahahah:)))))))

X