Nişan nişanlımın ailesine nasıl sempatik olurum, sempatik konuşkan kızlar lütfen yardım :((

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

senın adına cok sevındım canım :)) emınım kı mukemmel bır kızsındır .. bende de kıpırdamalar başladı :)) önerılerın içn tşk. ederim

Ah kızlar ah:)) ben benden konuşkan cana yakın kimse yoktur derdim hele kaynanamla oturur karşılıklı çiftetelli oynarız demiştim:) nerdeeee karşısında dut yemiş bülbüle döndüm:))

Son durumlar nasıl merak ettm :) 10 günde neler yaptınnn :)

canım gittikçe samimiyetimz artıyor.. moralım bozuk olduğu zamanlar, nişanlımında aıleme karşı soğuksun demesıyle ınanılmaz bı üzüntü yaşadım, benım nısanlım nıye bana ''aılemle aran ne kadar ıyı'' demiyor, dıye.. ama çok şükür hem aılesıyle mesafelı bı samımıyetmz oluyor hergecengün, hemde nişanlım sözlerını dıkkate almamdan cok mutlu,, hepınıze cok teşekkür ederim

Erkeklere agzınla kuş tutsan yaranamazsın canım :)

hiiiiiiiç kafana takma derim çünkü zaman herşeyi, nasıl davranman gerektiğini fazlasıyla gösterecektir canım
içinden nasıl gelıyorsa öyle davranmanı tavsıye ederım
ve bıraz konu açıp bıraz daha konuskan olmak senden bırsey eksiltmez :))
ama baktın ki olmuyor amaaaaaaaaaaaaaan sallaaaaaa gitsin takma kafan hersey yoluna gircektır
Tüm kaynanalar kötu değildir elbette :) :):)
arkadsınmıs gibi davran ve yakın durmaya çabala derim bu nişanlınıda mutlu edecektir sevgilerrrrrrrrr :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…