Nişanlımın ailesi ve ailem küs ve nişanlım barışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana bu kadar aci yasatan yalanlar soyleyen aileme hakaret eden ustelik hatasini kabul etmek yerine karsi tarafi suclu bulan birine asla donemem o laflari sozleri zaten unutamam ailemden nefret eden birine asla donup bakmam
Umarım ki ; saygılı, bir kadına nasıl davranılacağını bilen, ahlâkî değerleri olan , eğitimli insanlarla karşılaşırsın, sen kendine değer verirsen herkes değer verir bunu unutma , bu yanlış yoldan dön ve hayatına bak , ailene değer vermeyen bir adamı da hayatına alma lütfen, eğer sana faydamız olursa KK olarak mutlu oluruz

Çok çok haklisinizz cok tesekkur ederim

Çok icimi rshatlattiniz gercekten beni hic tanimadiginiz halde derdime ortak olup icimi rahatlatmami gercekleri gormemi sagladiniz Allah razi olsun

Çok icimi rshatlattiniz gercekten beni hic tanimadiginiz halde derdime ortak olup icimi rahatlatmami gercekleri gormemi sagladiniz
Annenizin yüzüne tüküren biri için 17 gündür aglıyorsunuz
Maalesef hic sormayin

Çok icimi rshatlattiniz gercekten beni hic tanimadiginiz halde derdime ortak olup icimi rahatlatmami gercekleri gormemi sagladiniz Allah razi olsun
Amin , cümlemizden inşallah, hicbir kadının kötü bir hayat yaşamak zorunda olmasını istemem, ne yapıyorsak kendi elimizle yapıyorz kendimize...

Kapida odeme ile yapmasi gereken bir odeme vardi gercekten de acildi ve o parayi da geri verdi zaten yasadijlarimin hepsi gercek hicbir detayi atlamadan anlattim

Ugradigim haksizligi ve hakli oldugumuz halde haksiz duruma ugramamizi hazmedemiyorum aklim almiyor bir insan sucunu hatasini hic mi anlamaz

Bunu yapan kişi 8 yıllık sevgiliniz değil dimi, görücü usulu olan kişi?
Annenize yaptığı davranış asla kabul edilemez.
Büyük konuşmayayım ama ben de çok duygusal ve çabuk bağlanan biri olmama rağmen o an iletişimi keserdim sanırım, Rabbim imtihan etmesin yine de böyle bir durumla.
Bence o çocukla iletişimi kes ve dışarıya da dikkatli çık başına bela olma ihtimali var gibi geldi bana.
Ailecek bi süre dikkat edin.

Evet gercekten cok haklisiniz

Hayir 8 yillik iliskim degil ondan sonra 3 ay icinde tanisip nisanlandigim kisi

Çok tesekkur ederim cok guzel konusmussunuz. Eski nisanlim pisman olmamakla kalmayip sen gel ailemle konus diyor bir de

Tövbe estagfurullah. Bunu sakın yapmayin. Hem kendinizi hem ailenizi kücük düsürmüs olursunuz. Bu adam dengesiz. Sansinizdan Bunu evlenmeden gördünüz. Nisanlilik sürece tam bunun icin var. Allaha yakin, sizden uzak olsun. Annenizle kendi aranizda gereken konusmalara yapsrsiniz. Belli ki bazi olaylar olmus. Bir daha iyice tabimadan etmeden ailenizle muhatap etmeyin. Bunu da eklemek isterim: Bir adam sizi ilk zamanlar hediyelere ve ilgiye boguyorsa bu narsit belirtileri olabilir (love bombing, yani sevgi bombardimanina tutuyor). Ilk kendine bagliyor, sonra olay manipulasyona felan geciyor. Dikkatli olmak lazim

Annemin yüzüne tükürüp üstüne yürüyecek, babama erkeksen çık karşıma diyecek adamın yüzüne ölsem de dönüp bakmam. Kendinize saygınız yoksa da ailenize bu yapılan karşısında hala ne yapmam lazım kendimi suçluyorum falan demeyin. Hemen konuşmayı kesin.

Benim eşim dünya iyisi bir insan. Saygılı cömert iyi.niyetli. bizim de ailelerimiz görüşmüyor hatta bende gorusmuyorum. Ama buna rağmen eşimin böyle bir insan olmasına rağmen kolay değil hiç değil. Kaldı ki sizin nisanliniz tam bir psikopat. Saygısız terbiyesiz ve yalancı. Yürek yemiş olmalısınız hayretle okudum

Annenize tukuren 1 sahsi gercekten sevebileceginizi mi saniyorsunuz? Degisse ne olur ki? Kriz anlarinda bu cirkin olaylar hep hatirlanip su ustune cikar. Zamanla sevgi mevgi kalmaz. Su an bosa kurek cekiyorsunuz bence. Hazir yol ayrimina sapmisken geri donmeyin. Cunku donerseniz sadece 1az daha vakit kaybedebilirsiniz. Eninde sonunda yurumesi imkansiz 1 iliski gozukuyor.

Ama benim aklima surekli guzel gunlerimiz geliyor.
ya sizin güzel günleriniz mi olmuş Allah aşkına?? adam yalancı,dolandırıcı,madde kullanan ve sabıkalı birisi! gözünüze perde mi indi anlamadım ki!!
ailemi sucluyorum
büyük konuşmak istemiyorum ama... siz öyle anne babayı hak etmiyorsunuz. gidin gidin, tabi canım suçlu olan aileniz.
annemin uzerine yurudu yuzune tukurdu
urekli babami aradi hakaret etti erkeksen cik karsima dedi babam da annem de benim hatrim icin tek kotu soz etmedi.
bir baba için,bir erkek için tüm bunları yutmak ne kadar zor bilir misiniz? adam sizin için susmuş. siz hala ailemi suçluyorum,onu özlüyorum falan filan. şaka mısınız ya??
Aileni birak mesafe koy bana gel beni tercih et diyor.seviyorsan askimizin arkasinda dur bizim kimseye ihtiyacimiz yok diyor maddi durumum iyi ben sana yeterim diyor.
beni tercih et? büyük konuşmayayım yine, böyle bir adam için beni silseydi çocuğum,ben de onu silerdim. rezillik. terbiyesizlik resmen.
Nisanlim ben hayatta ozur dilemem sen bizim askimiza sahip cikacaksin yanimda olacaksin diyor aileme karsi hala cok ofkeli.
hahahahaha,siz hala ortada özür dilenecek bir durum var sanıyorsunuz yani?? tüm bu olanlardan sonra insan olan kafasını kaldırmaya utanır,sizin nişanlınız özür dilemem onlar dilesin diyor. rezalet.

aile aile aile,ailenizi üzmeyin. hele böyle leş adamlar için sakın üzmeyin. çok ah vah edersiniz sonra.

annemin üstüne yürüyüp tükürecek,babama küfredecek adamı doğduğuna pişman ederim ben. siz hala mıy mıy,uyuyamıyorum kilo veriyorum bla ba.

inanılmazsınız.

Şaka mı tüm bunlar, akıl tutulması mı yaşıyorsunuz?? Millet zaten demiş kızın başını yakma diye ille de tanışıcam demişsiniz, mezuniyeti yalan, hapse girmiş giriş nedeni yalan, eski sevgiliyi 3 kez isteme olayı yalan. Öfke kontrolü yok, annenin üzerine yürüyor ve yüzüne tükürüyor. Siz gibi eğitimli gün görmüş bir ailenin dünür olabileceği bir aile mi karşınızdakiler. Kendisi de ailesi de facia. Ailenizi nasıl insanlarla muhatap etmişsiniz. Gelip özür dilese ne değişecek, bu insanla bir hayat görüyor musunuz gerçekten? Ben ailenizin yerinde olsam acil psikoloğa götürürdüm sizi, bir yerlerde algılama, idrak etme, düşünme özelliklerinizi yitirmişsiniz. Dışardan bi okuyun yazdıklarınızı,

Canım sana gerçekten inanamıyorum annenin yüzüne tüküren babana hakaret eden insanla hala nasıl bir gelecek dusunebilirsin bu adam sana neler yapar biliyomusun Allah korusun uzak dur yoksa çok pişman olursun ilerde ah vah etme bırak lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…