Nişanlımın ailesi ve ailem küs ve nişanlım barışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen kafayi mi yedin diycem kusura bakma ama boyle bir adamla evlenilir mi sen hala düşünüyorsun. Annesi kendine bıçağı kendine saplasaydi demis ya sinirlenip sana annene babana saplasa ne olucak. Diyorsun ki babami aradi erkeksen karşıma cik dedi.
Bununla evlenirsen ya 3. Sayfa haberi olursun yada en fazla 1 sene sonra korkuyorum kızlar diye burda dert yanarsın.

Surekli ailemi sucluyor bende ister istemez sucu kendimde ailemde ariyorum acaba degisir mi duzelir mi diyorum

Hep kendimi sucluyorum ailemi sucluyorum tekrar denesem degisir mi duzelir mi acaba diyorum
Hayır hayır asla böyle düşünme ne sen ne de ailen suçlusunuz. Suçlu varsa nişanlın ve ailesi bu yüzden yol yakınken hepsiyle bağını kopar. Denemeyide düşünme kendine ve ailene eziyetten ve vakit kaybından başka bir şey olmaz.

Evet haklisiniz kendisi sinir hastasi ve surekli beni ailemi sucluyor ben de ister istemez acaba suc bizde miydi ilerde degisir duzelir miydi diyorum

Evet cok haklisiniz ama ilk basta bana cok ilgiliydi saygiliydi cok seviyordu ve hep ailemde suc buluyorum kendimi sucluyorum acaba ilerde degisir mi duzelir mi diyorum
Canim bunun ilerlesin mi kalmış adam hangi yaptığından pişman olmuş suç üstüne suç, yslan üstüne yalan, böylede artmaya devam eder. Korkundan ayrilamayacagin zamanlara geliceksin yakinda gözünü aç yol yakınken.

Cok tesekkur ederim sonrasinda da degismez duzelmez demi bu kisi

Evet ama asktan gozum kor olmus sanirim surekli kendimi sucluyorum ailemi sucluyorum beni cok seviyordu ilerde duzelir mi diyorum

Annem uzerine gitmeseydi boyle olur muydu acaba diyorum degisir duzelir miydi diyorum hep
Efendi adam sadece anneniz uzerine gittigi icin sapitmaz, buna hakki da yok zaten. Biz normal insanlar olarak uzerimize gelinince hakaret edip insanlarin yuzune tukurmuyoruz, lama miyiz biz? Ustelik dunya kadar yalan var ve bunu normallestirmeye calisan bir de annesi var. Cildirmis olmalisiniz

Son düzenleme:
Evet haklisiniz ama surekli kendime aileme suc buluyorum acaba nisanlim degisir mi duzelir mi diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum
Düzelmez asla. Ben sana bişey diyeyim mi şuan böyleyse evlenince bunun çok daha fazlasını yaşayacaksın emin ol. Bu lafımı belki hatırlarsın. Hiç bulaşma bacım.

Resmen bi erkek için aileni ezdirmişsin yazık.

Evet cok haklisiniz. O surekli annemi sucladigi icin ben de ister istemez acaba hakli mi diyorum yaptiklari cok yanlis ve saygisizcaydi ama nedense surekli aklima iyi zamanlar geliyor neden mutlu olamadik diye kendimi yiyip bitiriyorum

Evet cok haklisiniz ama ilk basta bana cok ilgiliydi saygiliydi cok seviyordu ve hep ailemde suc buluyorum kendimi sucluyorum acaba ilerde degisir mi duzelir mi diyorum
Köprüyü geçene kadar rol yapmaya çalışmış ama şükür köprüyü geçmeden kendini belli etmiş
Evet haklisiniz kendisi sinir hastasi ve surekli beni ailemi sucluyor ben de ister istemez acaba suc bizde miydi ilerde degisir duzelir miydi diyorum
İmkansız hayatınızı yakarsınız

Evet cok haklisiniz. O surekli annemi sucladigi icin ben de ister istemez acaba hakli mi diyorum yaptiklari cok yanlis ve saygisizcaydi ama nedense surekli aklima iyi zamanlar geliyor neden mutlu olamadik diye kendimi yiyip bitiriyorum
Siz bu kafayla daha cok kendinizi yer bitirirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…