Nişanlımın ailesi ve ailem küs ve nişanlım barışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tımaraneye gitse iyi boyle bir psikopat alir bicagı saplar. biri mezara digeri hapise. birde cocuk olursa yazik o masum yavruya. sonra haberlerde izleriz sinir krizi geciren koca cocugunun gozu onunde karisini bıcakladı diye.

Bu arada uyusturucu tedavisi gormuş bir de o isler oyle kolay degil ne yazıkki. hala kullaniyor olabilir. degişmez boyle bir psikopat. evlilik sihirli değnek degil icinden bir anda külturlu bir beyefendi çıkarsın psikopatların. Ne efendi gorunen adamlar evlenenince canavara donusuyor. bu evlenmeden donusmus evlenince ooo hic korkusu kalmaz nikahı bastim zaten dusuncesiyle.

valla büyük konuşmayayım da anneme tükürecek üzerine yürüyecek. mutfaktan sürmene bıçağını kapar asıl psikopat kimmiş onlara bir güzel gösterirdim. terbiyesiz adam aklıona bır de guzel gunler geliyormus. benım burda elim ayağım titredi. bi de üzüntüden 5 kilo verömiş. Allah akıl fikir versin ne diyim.

Evet çok doğru söylemişsiniz

Evet valla çok haklısınız ne deseniz. Suçu bana attıkça illa aileler mi olmalı aileyi bırak bize bak dedikce kendi kendime bunalima girmistim

Borçtan dolayı hapse girilmiyor diye biliyorum...O da yalan bence
Hic bilmiyorum önce kavgadan dolayi dendi sonra bankaya borc vardi avukata parayi verdik o bankaya ödememiş dendi 8 gun icerde kaldi cikinca da biz bu durumlar nedir neden yalan soylendi dedigimiz icin ki gayet duzgun bir uslupla sorduk bianda patladılar uzerimize gelmeyin bunun konusulma zamani bugun muydu diye

Kesinlikle yalan borç meselesi..

Midem bulandi ! Senden de "Nişanlın"dan da. Annemin üstüne yürüdü, tükürdü diyosun daha birsürü sacma sey yazıyosun, nasil yüksek lisans bu beyin tutulması falan mı yaşıyosun geleceği göremiyo musun gerçekten ? Koş,kaç kendini kurtar demek bile sacma ya annemin yüzüne tüküren insanın daha mesajını okumayı bırak hediyelerini parçalar nefretimi dizginlemeye çalışırdım. Daha kendimi suçluyorum falanda filan iğrenç iğrenç bu kadar da olmaz ailen o senin ya ne duruma düşmüşler yazik o insanlara annende neden borç aldi anlamadim demekki gerekti onlarda kullanmış bu durumu bile bu aileden kendi ailenide kendinide uzak tut yazık dertsiz başına dert alma çok sinirlendim kusura bakma.

Evet çok haklisiniz gercekten. Bunlar seven insanin yapacagi hareketler degil. Ben kayinvalidem bana her turlu baski da yapsa kizsaa da sirf sevdigim insani hatrina sesimi cikarmazdim. Ama kendisi sirf neden yalan soylediniz diye sorduk diye bizi suclu anlayissiz ilan etti kendini hakli gordu

Bence bi tedavi olmak iyi gelir sana, iyi niyetle yazıyorum gerçekten. Belli bir noktaya takılıp kalmışsın suçlamayı falan hepsini es gec, ortada suç yok siz bisey yapmamışsınız önce kalbini rahatlat ailende sende melek gibi kalırsınız o ailenin yanında , annene de kin besleme ailene sarıl ve unut o insani çok hata yaparsın aç gözünü nolur ya daha seven insan falan diyosun lütfen destek al belliki kendi başına aşamayacaksın bu durumu. Senin için dua edicem

Çok haklısınız çok teşekkür ederim

Bunun sevgıyle alaksı yok. Sakın kızım başını yakarsın. Aileni dinle. Eminim sana da şiddet uygular bu. Evlilik , sevgililik gibi değil. Biraz aklın varsa uzak dur. Sevsem bile evlenmem bu cocukla ben. Her şey sevgi değil. Ayrıca o da senı sevmıyo psıkopatın teki....

Belki yazılmıştır. Bugün babanın yanında annenin üstüne yürüyüp tüküren yarın seninle aynı evdeyken sana neler yapar bir düşün istersen. Aşk denilen şey geçici değerini bilen kişiyle ilerle bu adam narsist tende öte. Eyvah para etmez diye bir söz var kaç kurtar kendini

Cok haklisiniz her yerden engelledigim icin bugun kapima dayandi yine bianda kapiyi açtım anneme bagirmaya basladi bizi ayirdiniz diye babamla kavga ettiler bu sefer. Polise sikayet ettik annem sen unutamiyorsun gercekleri goremiyorsun seviyorsan dene dedi tekrar. Psikolojik destek alacagim

Evet bugun kapimiza dayandi yine bagirdi cagirdi polise sikayet ettik. Annem seviyorsan aileler olmadan dene dedi psikolojik destek alacagim toparlanmak icin

Anneniz sizin üzülmenize kıyamamış ama yanlış yapmış. Sizin üzülmeniz ölmenizden kötü değil. Biraz üzülürsünüz ama canınız sağ olduğu sürece toparlarsınız. Ama o adamla tekrar denerseniz başınıza her şey gelebilir.

Borçtan dolayı hapse girilmiyor diye biliyorum...O da yalan bence
Varmış, disiplin cezası diye geçiyormuş, sabıka kaydına da işlenmiyormuş. Bir tanıdığın yattığını duymuştum, adli sicil kaydı temiz çıkıyordu

Evet bugun kapimiza dayandi yine bagirdi cagirdi polise sikayet ettik. Annem seviyorsan aileler olmadan dene dedi psikolojik destek alacagim toparlanmak icin
Çok iyi yaparsın, annen bunu içinden gelerek söylememiştir, çok ağladın her halde ki kadın dayanamadı. Aşkından ölsen de gitme o adamın yanına

Varmış, disiplin cezası diye geçiyormuş, sabıka kaydına da işlenmiyormuş. Bir tanıdığın yattığını duymuştum, adli sicil kaydı temiz çıkıyordu
Kendisi polise sikayet ettigimizi duyunca kacti dosyam var zaten dedi ama. Babam sana test yaptiricam dedi uyusturucu icin arabayi uzerimize surerek kacti

Çok iyi yaparsın, annen bunu içinden gelerek söylememiştir, çok ağladın her halde ki kadın dayanamadı. Aşkından ölsen de gitme o adamın yanına
Evet cok agladim cok kilo verdim icinden gelerek isteyerek soylemedi tabiki cunku cocuk psikopat sinir hastasi yirtinarak bagiriyordu her konusmamizda tartismamizda tehditler ediyordu hakaretler ediyordu bu yasadiklarim kavgalar laflsr sozler cok agir geldi bana o yuzden uzmandan yardim alacagim cunku psikolojim iyice bozuldu sagligimdan olacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…