He degişir...Evlenirsen sen tımarhaneye o da hapise... Allah korusun! Ne ararsan var Maşallah! Hazır piskopat... Yalancı, dolandırıcı.... Bunun kesin karı. Kız ilişkileri de aldı başını gidiyordur... Genelevlerden cıkmıyor dur... Biraz gözünü ac. Bas tekmeyi kurtar kendini baska dert in mi yok
valla büyük konuşmayayım da anneme tükürecek üzerine yürüyecek.Öncelikle herkese merhabalar konum biraz uzun okursanız sevinirim. Benim 8 yıllık bir ilişkım vardi ve ayrıldım. Daha sonra görücü usulu gibi biriyle tanistim ilk basta babam hakkında çok araşırma yapmisti herkes aman kızının basını yakma cocuktan uzak dursun demisti fakat ben dinlemedim kendim tanimak istedim. Ilk basta her sey cok iyiydi aileler de tanisti cok iyi anlasti. Eski nisanlim her gun bana cicek tollardi hediyeler alirdi cok asiri ilgiliydi benden 2 yas kucuktu ve biraz hiperakrifti.ben 28 yasindayim 0 26. Maddi durumu da iyiydi ve cok eli acik birisiydi. 3ay sonra nisanlandik. Nisandan 1 hafta sonra hapse girdi ailesi ve kendisi kavga yuzunden demisti fakat borc yuzunden oldugu anlasildi ailesi de kendi de bizim de haberimiz yoktu dedi. Eski kiz arkadasimi hic istetmemistik dedi 3 kere istedigini ogrendik. Lise mezunuyum demisti ortaokul mezunu cikti ben yuksek lisans yapiyorum ve bunu hic sorun etmemistim. Gencliginde uyusturucu tedavisi gormus bunu da yeni ogrendim. Nisanlim hapisten ciktigi gun bize geldiler zaten cok gergindi patlamaya hazirdi ailesi doldurmus belli ve ailem kibar bir dille neden yalanlar soyledigini sordu. Annesi de soylediysek ne olmus bunlar kucuk yalanlar bunun yeri konusulacak zaman suan degil dedi. Annem gelir uzmani babam noter. ama nisanlimdan 2 bin tl borc almisti annem. Nisanlim da babasi da bir anda anneme yuklenmeye basladi sen de bizden borc istedin dediler bugun hapisten ciktim bunun konusulma yeri bugun degil dediler ve biranda nisanlim sinir krizine girdi aileme hakaretler etmeye basladi. Babam ortaligi sakinlestirmeye calistiysa da susmadilar durmadilar. Annem de onlar varsa ben yokum dedi. Ben de zaten nisanlimin o sozleri karsisinda şok olmustum geri donusu olmayan agza alinmayacak sozler ettigi icin yuzugu cikardim. O da gidip annemin uzerine yurudu yuzune tukurdu apar topar evden gittiler. Surekli babami aradi hakaret etti erkeksen cik karsima dedi babam da annem de benim hatrim icin tek kotu soz etmedi.
Daha sonra nisanlimin babasi arayip oglum kendini arabadan atti zor cikardim intihar etti dedi 2dk sonra annesi aradi arabayi kilitlemeseydik atacakti kendini dedi yine yalan soylediler yani.annesi oglum mutfaktan bicak alip birine saplasa ne olacakti cok korktum ben dedi cunku resmen sinir krizi gecirdi gozu dondu. Nisanlim 17gun oldu ayrilali surekli ailemi annemi sucluyor kendi hatasini gormuyor o gun psikolojim bozuktu uzerime gelindi annen suclu ben asla onlardan ozur dilemem boyun egmem diyor. Aileni birak mesafe koy bana gel beni tercih et diyor.seviyorsan askimizin arkasinda dur bizim kimseye ihtiyacimiz yok diyor maddi durumum iyi ben sana yeterim diyor. Ailem de benim uzulmeme cok uzuluyor 17 gundur agliyorum 5 kilo verdim uyuyamiyorum. Nisanlim da ailesi de asla ne bir telefon acti ne geldiler. Nisanlim ben hayatta ozur dilemem sen bizim askimiza sahip cikacaksin yanimda olacaksin diyor aileme karsi hala cok ofkeli.kendi hatasini sucunu gormuyor. Aileler gorusmez ben gorusmem sen gider gelirsin diyor. Ailem zaten olaylar karsisinda cok saskin ve ofkeli gidersen seni cok ezerler diyor.yakma basini diyor. Ama benim aklima surekli guzel gunlerimiz geliyor.acaba degisir mi duzelir mi diyorum ister istemez kendimi ailemi sucluyorum mantikli dusunemiyorum. Ne yapmam lazim
Geri donmeyi asla dusunmuyorum herkes ayni seyi soyluyor fakat ben bir turlu bu ruh halinden cikip hayatima devam edemiyorum surekli o ailemi sucladikca ben de kendimi sucluyorum beni secemedin dedikce kendimi sucluyorum o asla hatasinin farkinda degil 17gundur ayriyiz tek dedigi sey sen benim yanimda duramadin seviyorsan arkamda olmaliydin
Evet çok doğru söylemişsinizSaplantılı, piskopat bir hayvandan kurtulmuşsun cok gec olmadann.. Otur şükür namazı kıl...... Damat adayı bi dahakine seceeken, Adli Sicil kaydı.. Ösym şifresi.. Caliştıgı yer.. SSK kayıtları.. Sigorta gecmişi... Bunlara bak canım.. Ha birde yakın arkadaş çevresi.. Takıldığı yerlee
Evet valla çok haklısınız ne deseniz. Suçu bana attıkça illa aileler mi olmalı aileyi bırak bize bak dedikce kendi kendime bunalima girmistimTımaraneye gitse iyi boyle bir psikopat alir bicagı saplar. biri mezara digeri hapise. birde cocuk olursa yazik o masum yavruya. sonra haberlerde izleriz sinir krizi geciren koca cocugunun gozu onunde karisini bıcakladı diye.
Bu arada uyusturucu tedavisi gormuş bir de o isler oyle kolay degil ne yazıkki. hala kullaniyor olabilir. degişmez boyle bir psikopat. evlilik sihirli değnek degil icinden bir anda külturlu bir beyefendi çıkarsın psikopatların. Ne efendi gorunen adamlar evlenenince canavara donusuyor. bu evlenmeden donusmus evlenince ooo hic korkusu kalmaz nikahı bastim zaten dusuncesiyle.
Hic bilmiyorum önce kavgadan dolayi dendi sonra bankaya borc vardi avukata parayi verdik o bankaya ödememiş dendi 8 gun icerde kaldi cikinca da biz bu durumlar nedir neden yalan soylendi dedigimiz icin ki gayet duzgun bir uslupla sorduk bianda patladılar uzerimize gelmeyin bunun konusulma zamani bugun muydu diyeBorçtan dolayı hapse girilmiyor diye biliyorum...O da yalan bence
Hic bilmiyorum önce kavgadan dolayi dendi sonra bankaya borc vardi avukata parayi verdik o bankaya ödememiş dendi 8 gun icerde kaldi cikinca da biz bu durumlar nedir neden yalan soylendi dedigimiz icin ki gayet duzgun bir uslupla sorduk bianda patladılar uzerimize gelmeyin bunun konusulma zamani bugun muydu diye
Evet çok haklisiniz gercekten. Bunlar seven insanin yapacagi hareketler degil. Ben kayinvalidem bana her turlu baski da yapsa kizsaa da sirf sevdigim insani hatrina sesimi cikarmazdim. Ama kendisi sirf neden yalan soylediniz diye sorduk diye bizi suclu anlayissiz ilan etti kendini hakli gorduMidem bulandi ! Senden de "Nişanlın"dan da. Annemin üstüne yürüdü, tükürdü diyosun daha birsürü sacma sey yazıyosun, nasil yüksek lisans bu beyin tutulması falan mı yaşıyosun geleceği göremiyo musun gerçekten ? Koş,kaç kendini kurtar demek bile sacma ya annemin yüzüne tüküren insanın daha mesajını okumayı bırak hediyelerini parçalar nefretimi dizginlemeye çalışırdım. Daha kendimi suçluyorum falanda filan iğrenç iğrenç bu kadar da olmaz ailen o senin ya ne duruma düşmüşler yazik o insanlara annende neden borç aldi anlamadim demekki gerekti onlarda kullanmış bu durumu bile bu aileden kendi ailenide kendinide uzak tut yazık dertsiz başına dert alma çok sinirlendim kusura bakma.
Bence bi tedavi olmak iyi gelir sana, iyi niyetle yazıyorum gerçekten. Belli bir noktaya takılıp kalmışsın suçlamayı falan hepsini es gec, ortada suç yok siz bisey yapmamışsınız önce kalbini rahatlat ailende sende melek gibi kalırsınız o ailenin yanında , annene de kin besleme ailene sarıl ve unut o insani çok hata yaparsın aç gözünü nolur ya daha seven insan falan diyosun lütfen destek al belliki kendi başına aşamayacaksın bu durumu. Senin için dua edicemEvet çok haklisiniz gercekten. Bunlar seven insanin yapacagi hareketler degil. Ben kayinvalidem bana her turlu baski da yapsa kizsaa da sirf sevdigim insani hatrina sesimi cikarmazdim. Ama kendisi sirf neden yalan soylediniz diye sorduk diye bizi suclu anlayissiz ilan etti kendini hakli gordu
Çok haklısınız çok teşekkür ederimBence bi tedavi olmak iyi gelir sana, iyi niyetle yazıyorum gerçekten. Belli bir noktaya takılıp kalmışsın suçlamayı falan hepsini es gec, ortada suç yok siz bisey yapmamışsınız önce kalbini rahatlat ailende sende melek gibi kalırsınız o ailenin yanında , annene de kin besleme ailene sarıl ve unut o insani çok hata yaparsın aç gözünü nolur ya daha seven insan falan diyosun lütfen destek al belliki kendi başına aşamayacaksın bu durumu. Senin için dua edicem
Bunun sevgıyle alaksı yok. Sakın kızım başını yakarsın. Aileni dinle. Eminim sana da şiddet uygular bu. Evlilik , sevgililik gibi değil. Biraz aklın varsa uzak dur. Sevsem bile evlenmem bu cocukla ben. Her şey sevgi değil. Ayrıca o da senı sevmıyo psıkopatın teki....Öncelikle herkese merhabalar konum biraz uzun okursanız sevinirim. Benim 8 yıllık bir ilişkım vardi ve ayrıldım. Daha sonra görücü usulu gibi biriyle tanistim ilk basta babam hakkında çok araşırma yapmisti herkes aman kızının basını yakma cocuktan uzak dursun demisti fakat ben dinlemedim kendim tanimak istedim. Ilk basta her sey cok iyiydi aileler de tanisti cok iyi anlasti. Eski nisanlim her gun bana cicek tollardi hediyeler alirdi cok asiri ilgiliydi benden 2 yas kucuktu ve biraz hiperakrifti.ben 28 yasindayim 0 26. Maddi durumu da iyiydi ve cok eli acik birisiydi. 3ay sonra nisanlandik. Nisandan 1 hafta sonra hapse girdi ailesi ve kendisi kavga yuzunden demisti fakat borc yuzunden oldugu anlasildi ailesi de kendi de bizim de haberimiz yoktu dedi. Eski kiz arkadasimi hic istetmemistik dedi 3 kere istedigini ogrendik. Lise mezunuyum demisti ortaokul mezunu cikti ben yuksek lisans yapiyorum ve bunu hic sorun etmemistim. Gencliginde uyusturucu tedavisi gormus bunu da yeni ogrendim. Nisanlim hapisten ciktigi gun bize geldiler zaten cok gergindi patlamaya hazirdi ailesi doldurmus belli ve ailem kibar bir dille neden yalanlar soyledigini sordu. Annesi de soylediysek ne olmus bunlar kucuk yalanlar bunun yeri konusulacak zaman suan degil dedi. Annem gelir uzmani babam noter. ama nisanlimdan 2 bin tl borc almisti annem. Nisanlim da babasi da bir anda anneme yuklenmeye basladi sen de bizden borc istedin dediler bugun hapisten ciktim bunun konusulma yeri bugun degil dediler ve biranda nisanlim sinir krizine girdi aileme hakaretler etmeye basladi. Babam ortaligi sakinlestirmeye calistiysa da susmadilar durmadilar. Annem de onlar varsa ben yokum dedi. Ben de zaten nisanlimin o sozleri karsisinda şok olmustum geri donusu olmayan agza alinmayacak sozler ettigi icin yuzugu cikardim. O da gidip annemin uzerine yurudu yuzune tukurdu apar topar evden gittiler. Surekli babami aradi hakaret etti erkeksen cik karsima dedi babam da annem de benim hatrim icin tek kotu soz etmedi.
Daha sonra nisanlimin babasi arayip oglum kendini arabadan atti zor cikardim intihar etti dedi 2dk sonra annesi aradi arabayi kilitlemeseydik atacakti kendini dedi yine yalan soylediler yani.annesi oglum mutfaktan bicak alip birine saplasa ne olacakti cok korktum ben dedi cunku resmen sinir krizi gecirdi gozu dondu. Nisanlim 17gun oldu ayrilali surekli ailemi annemi sucluyor kendi hatasini gormuyor o gun psikolojim bozuktu uzerime gelindi annen suclu ben asla onlardan ozur dilemem boyun egmem diyor. Aileni birak mesafe koy bana gel beni tercih et diyor.seviyorsan askimizin arkasinda dur bizim kimseye ihtiyacimiz yok diyor maddi durumum iyi ben sana yeterim diyor. Ailem de benim uzulmeme cok uzuluyor 17 gundur agliyorum 5 kilo verdim uyuyamiyorum. Nisanlim da ailesi de asla ne bir telefon acti ne geldiler. Nisanlim ben hayatta ozur dilemem sen bizim askimiza sahip cikacaksin yanimda olacaksin diyor aileme karsi hala cok ofkeli.kendi hatasini sucunu gormuyor. Aileler gorusmez ben gorusmem sen gider gelirsin diyor. Ailem zaten olaylar karsisinda cok saskin ve ofkeli gidersen seni cok ezerler diyor.yakma basini diyor. Ama benim aklima surekli guzel gunlerimiz geliyor.acaba degisir mi duzelir mi diyorum ister istemez kendimi ailemi sucluyorum mantikli dusunemiyorum. Ne yapmam lazim
Geri donmeyi asla dusunmuyorum herkes ayni seyi soyluyor fakat ben bir turlu bu ruh halinden cikip hayatima devam edemiyorum surekli o ailemi sucladikca ben de kendimi sucluyorum beni secemedin dedikce kendimi sucluyorum o asla hatasinin farkinda degil 17gundur ayriyiz tek dedigi sey sen benim yanimda duramadin seviyorsan arkamda olmaliydin
Belki yazılmıştır. Bugün babanın yanında annenin üstüne yürüyüp tüküren yarın seninle aynı evdeyken sana neler yapar bir düşün istersen. Aşk denilen şey geçici değerini bilen kişiyle ilerle bu adam narsist tende öte. Eyvah para etmez diye bir söz var kaç kurtar kendiniÖncelikle herkese merhabalar konum biraz uzun okursanız sevinirim. Benim 8 yıllık bir ilişkım vardi ve ayrıldım. Daha sonra görücü usulu gibi biriyle tanistim ilk basta babam hakkında çok araşırma yapmisti herkes aman kızının basını yakma cocuktan uzak dursun demisti fakat ben dinlemedim kendim tanimak istedim. Ilk basta her sey cok iyiydi aileler de tanisti cok iyi anlasti. Eski nisanlim her gun bana cicek tollardi hediyeler alirdi cok asiri ilgiliydi benden 2 yas kucuktu ve biraz hiperakrifti.ben 28 yasindayim 0 26. Maddi durumu da iyiydi ve cok eli acik birisiydi. 3ay sonra nisanlandik. Nisandan 1 hafta sonra hapse girdi ailesi ve kendisi kavga yuzunden demisti fakat borc yuzunden oldugu anlasildi ailesi de kendi de bizim de haberimiz yoktu dedi. Eski kiz arkadasimi hic istetmemistik dedi 3 kere istedigini ogrendik. Lise mezunuyum demisti ortaokul mezunu cikti ben yuksek lisans yapiyorum ve bunu hic sorun etmemistim. Gencliginde uyusturucu tedavisi gormus bunu da yeni ogrendim. Nisanlim hapisten ciktigi gun bize geldiler zaten cok gergindi patlamaya hazirdi ailesi doldurmus belli ve ailem kibar bir dille neden yalanlar soyledigini sordu. Annesi de soylediysek ne olmus bunlar kucuk yalanlar bunun yeri konusulacak zaman suan degil dedi. Annem gelir uzmani babam noter. ama nisanlimdan 2 bin tl borc almisti annem. Nisanlim da babasi da bir anda anneme yuklenmeye basladi sen de bizden borc istedin dediler bugun hapisten ciktim bunun konusulma yeri bugun degil dediler ve biranda nisanlim sinir krizine girdi aileme hakaretler etmeye basladi. Babam ortaligi sakinlestirmeye calistiysa da susmadilar durmadilar. Annem de onlar varsa ben yokum dedi. Ben de zaten nisanlimin o sozleri karsisinda şok olmustum geri donusu olmayan agza alinmayacak sozler ettigi icin yuzugu cikardim. O da gidip annemin uzerine yurudu yuzune tukurdu apar topar evden gittiler. Surekli babami aradi hakaret etti erkeksen cik karsima dedi babam da annem de benim hatrim icin tek kotu soz etmedi.
Cok haklisiniz her yerden engelledigim icin bugun kapima dayandi yine bianda kapiyi açtım anneme bagirmaya basladi bizi ayirdiniz diye babamla kavga ettiler bu sefer. Polise sikayet ettik annem sen unutamiyorsun gercekleri goremiyorsun seviyorsan dene dedi tekrar. Psikolojik destek alacagimBelki yazılmıştır. Bugün babanın yanında annenin üstüne yürüyüp tüküren yarın seninle aynı evdeyken sana neler yapar bir düşün istersen. Aşk denilen şey geçici değerini bilen kişiyle ilerle bu adam narsist tende öte. Eyvah para etmez diye bir söz var kaç kurtar kendini
Evet bugun kapimiza dayandi yine bagirdi cagirdi polise sikayet ettik. Annem seviyorsan aileler olmadan dene dedi psikolojik destek alacagim toparlanmak icinBunun sevgıyle alaksı yok. Sakın kızım başını yakarsın. Aileni dinle. Eminim sana da şiddet uygular bu. Evlilik , sevgililik gibi değil. Biraz aklın varsa uzak dur. Sevsem bile evlenmem bu cocukla ben. Her şey sevgi değil. Ayrıca o da senı sevmıyo psıkopatın teki....
Anneniz sizin üzülmenize kıyamamış ama yanlış yapmış. Sizin üzülmeniz ölmenizden kötü değil. Biraz üzülürsünüz ama canınız sağ olduğu sürece toparlarsınız. Ama o adamla tekrar denerseniz başınıza her şey gelebilir.Cok haklisiniz her yerden engelledigim icin bugun kapima dayandi yine bianda kapiyi açtım anneme bagirmaya basladi bizi ayirdiniz diye babamla kavga ettiler bu sefer. Polise sikayet ettik annem sen unutamiyorsun gercekleri goremiyorsun seviyorsan dene dedi tekrar. Psikolojik destek alacagim
Varmış, disiplin cezası diye geçiyormuş, sabıka kaydına da işlenmiyormuş. Bir tanıdığın yattığını duymuştum, adli sicil kaydı temiz çıkıyorduBorçtan dolayı hapse girilmiyor diye biliyorum...O da yalan bence
Çok iyi yaparsın, annen bunu içinden gelerek söylememiştir, çok ağladın her halde ki kadın dayanamadı. Aşkından ölsen de gitme o adamın yanınaEvet bugun kapimiza dayandi yine bagirdi cagirdi polise sikayet ettik. Annem seviyorsan aileler olmadan dene dedi psikolojik destek alacagim toparlanmak icin
Kendisi polise sikayet ettigimizi duyunca kacti dosyam var zaten dedi ama. Babam sana test yaptiricam dedi uyusturucu icin arabayi uzerimize surerek kactiVarmış, disiplin cezası diye geçiyormuş, sabıka kaydına da işlenmiyormuş. Bir tanıdığın yattığını duymuştum, adli sicil kaydı temiz çıkıyordu
Evet cok agladim cok kilo verdim icinden gelerek isteyerek soylemedi tabiki cunku cocuk psikopat sinir hastasi yirtinarak bagiriyordu her konusmamizda tartismamizda tehditler ediyordu hakaretler ediyordu bu yasadiklarim kavgalar laflsr sozler cok agir geldi bana o yuzden uzmandan yardim alacagim cunku psikolojim iyice bozuldu sagligimdan olacagimÇok iyi yaparsın, annen bunu içinden gelerek söylememiştir, çok ağladın her halde ki kadın dayanamadı. Aşkından ölsen de gitme o adamın yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?