Nişanlımın ailesi ve ailem küs ve nişanlım barışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle katılıyorum. Biraz üzülürsün sonra toparlarsin emin ol bu hayatta kimse vazgeçilmez degil. Sonra çok rahatlayacaksin ayrıldığın için. Sakın barışma sakın hayatının hatasını yaparsin

Konu sahibi ilk mesajını güncelle ve görüşmeyi kestiğini yaz, yoksa insanlar daha çok laf söyleyecek. İniallah kararını uyguluyorsundur tabi
Merhaba evet artik sizlerin destek mesajlari sayesinde gercekleri gordum artik kendimi suclamiyorum üzülmüyorum ve gorusmuyorum cunku karsimda hatasini anlayacak insan yok bunu kabullendim

Haksizliga gelemedigim icin surekli yaptiklarini gormeyip hakli gorup ailemi suclamasini kabullenemiyordumama artik kendimi suclamiyorum iyiki kurtulmusum diyorum bu forumun bana cok faydasi oldu

Evet cok haklisiniz sanki ona muhtaçmışım gibi kendimi yiyio bitirdim hatasini anlatmaya calistim surekli ama yok anlamadi ben de artik ugrasmiyorum cunku ondaki beyin hastalikli

Ben adama değil size kızıyorum hala sizi arama cesaretini ona verdiğiniz için. Annenizin suratına tükürdüğü an tavayı kafasına tekmeyi kıçına vurmalıydınız.
Cok haklisiniz ben surekli asiri vicdan yaptim kotu olamadim anlamasını saglamaya calistim ama nafile artik sukur daha iyiyim sizlerin sayesinde

Sen neden hâlâ bu çocukla birlikte olmayı düşünüyorsun ki . Şimdi bu şekilde davranan biri evlenince düştü elime hesabı yapıyor
Evet kesinlikle cok haklisiniz kendi hatalarindan kacarak seviyorsan gel demesini hic hazmedememistim ama artik umrumda degil zaten her yerden engelli

Evet suan cok rahatim hep cok vicdan yapmıştımailesinden sevgi gorememis benden gorsun istedim duzeltmeye calistim ama kendisi asla anlamadi surekli sucu bize atip kendi hatalarini asla gormedi

Evet suan cok rahatim hep cok vicdan yapmıştımailesinden sevgi gorememis benden gorsun istedim duzeltmeye calistim ama kendisi asla anlamadi surekli sucu bize atip kendi hatalarini asla gormedi
Ah canım ya sen kimsenin doktoru annesi babası değilsin, önüne bak ve kendini yetiştirmiş düzgün hayat yaşayan birini bul lütfen. Hatta istediğin ozellikleri bir kağıda not al ve öyle devam et hayatına. Ne istediğini bilirsen hayatta sana onu verir buna emin ol

Allahtan bela nasil istenirin örneği misin bacım sen ? Ne yapacağın belli değil mi? Sen evlersen her şey yolunda mı olacak sanıyorsun. Kurtuldum diye şükret haline önüne bak.
Evet cok haklisiniz beni hep manipüle etti suclu olduguma inandirdi artik kendi onume hayatima bakiyorum

Çok haklisiniz gercekten tesekkur ederim

Cok haklisiniz ben surekli asiri vicdan yaptim kotu olamadim anlamasını saglamaya calistim ama nafile artik sukur daha iyiyim sizlerin sayesinde
Öncelikle verdiğin cevaplarda ki kibarligin, saygından dolayı tebrik ederim kızanlara da ,yön vermeye çalışanlarada çok güzel cevaplar yazmışsın.
Bir diğer konu lütfen burda yazdıkların sözde kalmasın yâda linç yememek için yazmış olma lütfen. Numaranı değiş gerekirse evini değiş ama sakın bu adama dönme. Günlük dayak yediğin insanligi bırak afedersin hayvan yerine dahi konmadigin bir evlilik olur bu adamla evlenirsen.

Ilginiz icin cok tesekkur ederim. Kizanlar da benim iyiligim icin kiziyor herkes sagolsun akil vermeye yol gostermeye calisiyor size de yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Evet artik kendimi yipratmayacagim kendi yoluma bakacagim kendim icin en doğrusu bu cunku

Evet cok haklisiniz. O surekli annemi sucladigi icin ben de ister istemez acaba hakli mi diyorum yaptiklari cok yanlis ve saygisizcaydi ama nedense surekli aklima iyi zamanlar geliyor neden mutlu olamadik diye kendimi yiyip bitiriyorum
Iyiki daha fazla mutlu olmadin yoksa aileni komple silersin
Annenin yüzüne tüküren haysiyetsiz için mi bu derece üzüldün kilolar verdin??? Allah basiret versin.
Amin insAllah

Saplantılı, piskopat bir hayvandan kurtulmuşsun cok gec olmadann.. Otur şükür namazı kıl...... Damat adayı bi dahakine seceeken, Adli Sicil kaydı.. Ösym şifresi.. Caliştıgı yer.. SSK kayıtları.. Sigorta gecmişi... Bunlara bak canım.. Ha birde yakın arkadaş çevresi.. Takıldığı yerlee

Evet haklisiniz ama surekli kendime aileme suc buluyorum acaba nisanlim degisir mi duzelir mi diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum
He degişir... Evlenirsen sen tımarhaneye o da hapise... Allah korusun! Ne ararsan var Maşallah! Hazır piskopat... Yalancı, dolandırıcı.... Bunun kesin karı. Kız ilişkileri de aldı başını gidiyordur... Genelevlerden cıkmıyor dur... Biraz gözünü ac. Bas tekmeyi kurtar kendini baska dert in mi yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…