Nişanlımın ailesi ve ailem küs ve nişanlım barışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok eski nisanlim o gu ayrildik sonrasinda da anani babani aramiza sokma onlarin arkasina siginma birak gel dedi hic gorusmuyorum artık
engelediniz artık dimi?
yoksa hala engelli değil mi?
anneme babama zulüm edecek birçok yalanı çıkacak
o anda heryerden siler atardım

Ne özürü yahu. Sen kurtulduğuna şükredip lokma falan dağıtsana. Hapis, uyuşturucu, yalanlar... Gerçekten bu insanla bir gelecek görüyor musun?

Ne özürü yahu. Sen kurtulduğuna şükredip lokma falan dağıtsana. Hapis, uyuşturucu, yalanlar... Gerçekten bu insanla bir gelecek görüyor musun?
Hayir asla bir gelecek gormuyorum surekli uste cikmaya calisip surekli beni suclayip anani babani birakamiyorsun demesini hazmedemedim hic kabullenemedkm mantiksizliklari bu yuzden bunalima girdim

engelediniz artık dimi?
yoksa hala engelli değil mi?
anneme babama zulüm edecek birçok yalanı çıkacak
o anda heryerden siler atardım
Evet engelli ama surekli bir yerden ulasiyor ofke nefret kin kusuyor hala beni sucluyor surekli anami babami birakamadim diye

Adamın hayatı yalan, kendisi ve ailesi çirkef. Resmen baş belası. Ailen iyi tahammül göstermiş. Bizimkiler olsa annemin üstüne yürüyen suratına tüküren adamı pestile cevirirlerdi. Ne iğrençlik.

Adamın hayatı yalan, kendisi ve ailesi çirkef. Resmen baş belası. Ailen iyi tahammül göstermiş. Bizimkiler olsa annemin üstüne yürüyen suratına tüküren adamı pestile cevirirlerdi. Ne iğrençlik.
Evet biz de şok olduk ki asla kavgaya hakarete aliskin kisiler degiliz annemler de benim hatrim icin sustu

Bu öküz için aile bırakılır mı? Adamın beyni de yokmuş.
Evet zaten benj depresyona sokan durum buydu bir insan nasil kendi hatasini goremez nasil idrak edemez diye kendi kendimi yedim bitirdim ama artik aciklama yapma geregi duymuyorum cunku olan benim sinirlerime oluyor karsi taraf asla anlamiyor

Sizin konunuz gibi konuları okuduktan sonra, şiddet gören veya kötü deneyimler yaşamış kadınların paylaşımlarını okurken acaba bile bile mi seçti bunu diye düşünür oldum. Zaten hiç şöyle bi hikaye duymadım: şiddetle alakası yoktu, dünya görüşümüz benzerdi, uzun süre tartıp biçtik birbirmizi ve aceleye getirmedik, etraftakiler onaylıyor ve seviyodu ama bi anda böyle manyağa dönüştü...

Bence evlenin doğal seleksiyon sizinkisi ama sakın üremeyin

Ite gem vurma, kendini at sanır diyen atam ellerinden öperim...

Nisanlim derken eski nisanlim. Kavga gunu ayrildik zaten yuzugu cikardigim icin hep beni sucladi baski yapti ailemi sucladi sevsen yuzugu cikarmazdin benim psikolojimi anlardin dedi
Konu sahibi ilk mesajını güncelle ve görüşmeyi kestiğini yaz, yoksa insanlar daha çok laf söyleyecek. İniallah kararını uyguluyorsundur tabi

Bizi suclamalarini ve kendinde gram suc bulmamasini hazmedemiyorum aklim almiyor yalanlarina kilif buluyor yuzune tukurmeyi savunuyor hakliydim iyikide yapmisim diyor senin yuzune tukurmedimki seninle sorunum yok benim diyor resmen delirtecek beni

Evet engelli ama surekli bir yerden ulasiyor ofke nefret kin kusuyor hala beni sucluyor surekli anami babami birakamadim diye
Tanımadığın numaraları açma

Annenin üzerine yürüyen, evlendikten sonra sana neler etmez. Bunu hiç düşündün mü? Adamda dürtü kontrol problemi var. Sen hala hatasını kabul etmiyor diyorsun. Hatasını kabul etse, adamın karakteri değişecek mi?

Okurken sonunu kurtuldum diye bitirmenizi hayal ettim ama vicdan yapıyor unutulmayacak günleriniz ile vedalaşamadıgınızı gördüm.
Adamın en büyük düşmanı kendisi her türlü kötülüğü yapmış kendine ailesi de suç ortağı.
Kendinize yazık etmeyin

Evet haklisiniz kendisi sinir hastasi ve surekli beni ailemi sucluyor ben de ister istemez acaba suc bizde miydi ilerde degisir duzelir miydi diyorum
Yanlış yere takılıyorsun. Adamın karakteri ortaya çıkmış, bu saatten sonra suçlunun kim olduğunun ne önemi var

Ben adama değil size kızıyorum hala sizi arama cesaretini ona verdiğiniz için. Annenizin suratına tükürdüğü an tavayı kafasına tekmeyi kıçına vurmalıydınız.

Sen neden hâlâ bu çocukla birlikte olmayı düşünüyorsun ki . Şimdi bu şekilde davranan biri evlenince düştü elime hesabı yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…