- 27 Nisan 2012
- 15.391
- 18.214
- 498
engelediniz artık dimi?Yok eski nisanlim o gu ayrildik sonrasinda da anani babani aramiza sokma onlarin arkasina siginma birak gel dedi hic gorusmuyorum artık
Hayir asla bir gelecek gormuyorum surekli uste cikmaya calisip surekli beni suclayip anani babani birakamiyorsun demesini hazmedemedim hic kabullenemedkm mantiksizliklari bu yuzden bunalima girdimNe özürü yahu. Sen kurtulduğuna şükredip lokma falan dağıtsana. Hapis, uyuşturucu, yalanlar... Gerçekten bu insanla bir gelecek görüyor musun?
Evet engelli ama surekli bir yerden ulasiyor ofke nefret kin kusuyor hala beni sucluyor surekli anami babami birakamadim diyeengelediniz artık dimi?
yoksa hala engelli değil mi?
anneme babama zulüm edecek birçok yalanı çıkacak
o anda heryerden siler atardım
Bu öküz için aile bırakılır mı? Adamın beyni de yokmuş.Evet engelli ama surekli bir yerden ulasiyor ofke nefret kin kusuyor hala beni sucluyor surekli anami babami birakamadim diye
Evet biz de şok olduk ki asla kavgaya hakarete aliskin kisiler degiliz annemler de benim hatrim icin sustuAdamın hayatı yalan, kendisi ve ailesi çirkef. Resmen baş belası. Ailen iyi tahammül göstermiş. Bizimkiler olsa annemin üstüne yürüyen suratına tüküren adamı pestile cevirirlerdi. Ne iğrençlik.
Evet zaten benj depresyona sokan durum buydu bir insan nasil kendi hatasini goremez nasil idrak edemez diye kendi kendimi yedim bitirdim ama artik aciklama yapma geregi duymuyorum cunku olan benim sinirlerime oluyor karsi taraf asla anlamiyorBu öküz için aile bırakılır mı? Adamın beyni de yokmuş.
Aptal herif!!!Evet engelli ama surekli bir yerden ulasiyor ofke nefret kin kusuyor hala beni sucluyor surekli anami babami birakamadim diye
Annemleri arkamda birakamadigim icin tum suc bende suan ona goreAptal herif!!!
Konu sahibi ilk mesajını güncelle ve görüşmeyi kestiğini yaz, yoksa insanlar daha çok laf söyleyecek. İniallah kararını uyguluyorsundur tabiNisanlim derken eski nisanlim. Kavga gunu ayrildik zaten yuzugu cikardigim icin hep beni sucladi baski yapti ailemi sucladi sevsen yuzugu cikarmazdin benim psikolojimi anlardin dedi
Bizi suclamalarini ve kendinde gram suc bulmamasini hazmedemiyorum aklim almiyor yalanlarina kilif buluyor yuzune tukurmeyi savunuyor hakliydim iyikide yapmisim diyor senin yuzune tukurmedimki seninle sorunum yok benim diyor resmen delirtecek beni
Tanımadığın numaraları açmaEvet engelli ama surekli bir yerden ulasiyor ofke nefret kin kusuyor hala beni sucluyor surekli anami babami birakamadim diye
Annenin üzerine yürüyen, evlendikten sonra sana neler etmez. Bunu hiç düşündün mü? Adamda dürtü kontrol problemi var. Sen hala hatasını kabul etmiyor diyorsun. Hatasını kabul etse, adamın karakteri değişecek mi?Öncelikle herkese merhabalar konum biraz uzun okursanız sevinirim. Benim 8 yıllık bir ilişkım vardi ve ayrıldım. Daha sonra görücü usulu gibi biriyle tanistim ilk basta babam hakkında çok araşırma yapmisti herkes aman kızının basını yakma cocuktan uzak dursun demisti fakat ben dinlemedim kendim tanimak istedim. Ilk basta her sey cok iyiydi aileler de tanisti cok iyi anlasti. Eski nisanlim her gun bana cicek tollardi hediyeler alirdi cok asiri ilgiliydi benden 2 yas kucuktu ve biraz hiperakrifti.ben 28 yasindayim 0 26. Maddi durumu da iyiydi ve cok eli acik birisiydi. 3ay sonra nisanlandik. Nisandan 1 hafta sonra hapse girdi ailesi ve kendisi kavga yuzunden demisti fakat borc yuzunden oldugu anlasildi ailesi de kendi de bizim de haberimiz yoktu dedi. Eski kiz arkadasimi hic istetmemistik dedi 3 kere istedigini ogrendik. Lise mezunuyum demisti ortaokul mezunu cikti ben yuksek lisans yapiyorum ve bunu hic sorun etmemistim. Gencliginde uyusturucu tedavisi gormus bunu da yeni ogrendim. Nisanlim hapisten ciktigi gun bize geldiler zaten cok gergindi patlamaya hazirdi ailesi doldurmus belli ve ailem kibar bir dille neden yalanlar soyledigini sordu. Annesi de soylediysek ne olmus bunlar kucuk yalanlar bunun yeri konusulacak zaman suan degil dedi. Annem gelir uzmani babam noter. ama nisanlimdan 2 bin tl borc almisti annem. Nisanlim da babasi da bir anda anneme yuklenmeye basladi sen de bizden borc istedin dediler bugun hapisten ciktim bunun konusulma yeri bugun degil dediler ve biranda nisanlim sinir krizine girdi aileme hakaretler etmeye basladi. Babam ortaligi sakinlestirmeye calistiysa da susmadilar durmadilar. Annem de onlar varsa ben yokum dedi. Ben de zaten nisanlimin o sozleri karsisinda şok olmustum geri donusu olmayan agza alinmayacak sozler ettigi icin yuzugu cikardim. O da gidip annemin uzerine yurudu yuzune tukurdu apar topar evden gittiler. Surekli babami aradi hakaret etti erkeksen cik karsima dedi babam da annem de benim hatrim icin tek kotu soz etmedi.
Daha sonra nisanlimin babasi arayip oglum kendini arabadan atti zor cikardim intihar etti dedi 2dk sonra annesi aradi arabayi kilitlemeseydik atacakti kendini dedi yine yalan soylediler yani.annesi oglum mutfaktan bicak alip birine saplasa ne olacakti cok korktum ben dedi cunku resmen sinir krizi gecirdi gozu dondu. Nisanlim 17gun oldu ayrilali surekli ailemi annemi sucluyor kendi hatasini gormuyor o gun psikolojim bozuktu uzerime gelindi annen suclu ben asla onlardan ozur dilemem boyun egmem diyor. Aileni birak mesafe koy bana gel beni tercih et diyor.seviyorsan askimizin arkasinda dur bizim kimseye ihtiyacimiz yok diyor maddi durumum iyi ben sana yeterim diyor. Ailem de benim uzulmeme cok uzuluyor 17 gundur agliyorum 5 kilo verdim uyuyamiyorum. Nisanlim da ailesi de asla ne bir telefon acti ne geldiler. Nisanlim ben hayatta ozur dilemem sen bizim askimiza sahip cikacaksin yanimda olacaksin diyor aileme karsi hala cok ofkeli.kendi hatasini sucunu gormuyor. Aileler gorusmez ben gorusmem sen gider gelirsin diyor. Ailem zaten olaylar karsisinda cok saskin ve ofkeli gidersen seni cok ezerler diyor.yakma basini diyor. Ama benim aklima surekli guzel gunlerimiz geliyor.acaba degisir mi duzelir mi diyorum ister istemez kendimi ailemi sucluyorum mantikli dusunemiyorum. Ne yapmam lazim
Geri donmeyi asla dusunmuyorum herkes ayni seyi soyluyor fakat ben bir turlu bu ruh halinden cikip hayatima devam edemiyorum surekli o ailemi sucladikca ben de kendimi sucluyorum beni secemedin dedikce kendimi sucluyorum o asla hatasinin farkinda degil 17gundur ayriyiz tek dedigi sey sen benim yanimda duramadin seviyorsan arkamda olmaliydin
Okurken sonunu kurtuldum diye bitirmenizi hayal ettim ama vicdan yapıyor unutulmayacak günleriniz ile vedalaşamadıgınızı gördüm.Öncelikle herkese merhabalar konum biraz uzun okursanız sevinirim. Benim 8 yıllık bir ilişkım vardi ve ayrıldım. Daha sonra görücü usulu gibi biriyle tanistim ilk basta babam hakkında çok araşırma yapmisti herkes aman kızının basını yakma cocuktan uzak dursun demisti fakat ben dinlemedim kendim tanimak istedim. Ilk basta her sey cok iyiydi aileler de tanisti cok iyi anlasti. Eski nisanlim her gun bana cicek tollardi hediyeler alirdi cok asiri ilgiliydi benden 2 yas kucuktu ve biraz hiperakrifti.ben 28 yasindayim 0 26. Maddi durumu da iyiydi ve cok eli acik birisiydi. 3ay sonra nisanlandik. Nisandan 1 hafta sonra hapse girdi ailesi ve kendisi kavga yuzunden demisti fakat borc yuzunden oldugu anlasildi ailesi de kendi de bizim de haberimiz yoktu dedi. Eski kiz arkadasimi hic istetmemistik dedi 3 kere istedigini ogrendik. Lise mezunuyum demisti ortaokul mezunu cikti ben yuksek lisans yapiyorum ve bunu hic sorun etmemistim. Gencliginde uyusturucu tedavisi gormus bunu da yeni ogrendim. Nisanlim hapisten ciktigi gun bize geldiler zaten cok gergindi patlamaya hazirdi ailesi doldurmus belli ve ailem kibar bir dille neden yalanlar soyledigini sordu. Annesi de soylediysek ne olmus bunlar kucuk yalanlar bunun yeri konusulacak zaman suan degil dedi. Annem gelir uzmani babam noter. ama nisanlimdan 2 bin tl borc almisti annem. Nisanlim da babasi da bir anda anneme yuklenmeye basladi sen de bizden borc istedin dediler bugun hapisten ciktim bunun konusulma yeri bugun degil dediler ve biranda nisanlim sinir krizine girdi aileme hakaretler etmeye basladi. Babam ortaligi sakinlestirmeye calistiysa da susmadilar durmadilar. Annem de onlar varsa ben yokum dedi. Ben de zaten nisanlimin o sozleri karsisinda şok olmustum geri donusu olmayan agza alinmayacak sozler ettigi icin yuzugu cikardim. O da gidip annemin uzerine yurudu yuzune tukurdu apar topar evden gittiler. Surekli babami aradi hakaret etti erkeksen cik karsima dedi babam da annem de benim hatrim icin tek kotu soz etmedi.
Daha sonra nisanlimin babasi arayip oglum kendini arabadan atti zor cikardim intihar etti dedi 2dk sonra annesi aradi arabayi kilitlemeseydik atacakti kendini dedi yine yalan soylediler yani.annesi oglum mutfaktan bicak alip birine saplasa ne olacakti cok korktum ben dedi cunku resmen sinir krizi gecirdi gozu dondu. Nisanlim 17gun oldu ayrilali surekli ailemi annemi sucluyor kendi hatasini gormuyor o gun psikolojim bozuktu uzerime gelindi annen suclu ben asla onlardan ozur dilemem boyun egmem diyor. Aileni birak mesafe koy bana gel beni tercih et diyor.seviyorsan askimizin arkasinda dur bizim kimseye ihtiyacimiz yok diyor maddi durumum iyi ben sana yeterim diyor. Ailem de benim uzulmeme cok uzuluyor 17 gundur agliyorum 5 kilo verdim uyuyamiyorum. Nisanlim da ailesi de asla ne bir telefon acti ne geldiler. Nisanlim ben hayatta ozur dilemem sen bizim askimiza sahip cikacaksin yanimda olacaksin diyor aileme karsi hala cok ofkeli.kendi hatasini sucunu gormuyor. Aileler gorusmez ben gorusmem sen gider gelirsin diyor. Ailem zaten olaylar karsisinda cok saskin ve ofkeli gidersen seni cok ezerler diyor.yakma basini diyor. Ama benim aklima surekli guzel gunlerimiz geliyor.acaba degisir mi duzelir mi diyorum ister istemez kendimi ailemi sucluyorum mantikli dusunemiyorum. Ne yapmam lazim
Geri donmeyi asla dusunmuyorum herkes ayni seyi soyluyor fakat ben bir turlu bu ruh halinden cikip hayatima devam edemiyorum surekli o ailemi sucladikca ben de kendimi sucluyorum beni secemedin dedikce kendimi sucluyorum o asla hatasinin farkinda degil 17gundur ayriyiz tek dedigi sey sen benim yanimda duramadin seviyorsan arkamda olmaliydin
Yanlış yere takılıyorsun. Adamın karakteri ortaya çıkmış, bu saatten sonra suçlunun kim olduğunun ne önemi varEvet haklisiniz kendisi sinir hastasi ve surekli beni ailemi sucluyor ben de ister istemez acaba suc bizde miydi ilerde degisir duzelir miydi diyorum
Sen neden hâlâ bu çocukla birlikte olmayı düşünüyorsun ki . Şimdi bu şekilde davranan biri evlenince düştü elime hesabı yapıyorYalanlar seni ilgilendirmez gecmisimde olan seyler dedi neden deseliyorsun ne gerek var dedi ailemi sucladi gecmisim kimseyi ilgilendirmez dedi. Bu sekilde konustukca ve beni sucladikca resmen bunalima soktu ben kimseye saygisizlik yapmamistim o gun icerden yeni ciktim psikolojim bozuktu ailen o konuyu acmamaliydi yeri o zaman degildi dedi ailemi sucladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?