Nişanlımın ailesi ve ailem küs ve nişanlım barışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlım da nişanlım.
Ne nişanlısı ayol.
Annenin üzerine yürümüş, yüzüne tükürmüş, hakaretler etmiş, babanı tehdit etmiş daha ne yapması lazım ayrılman için.
Adam hem yalancı, hem utanmaz, hem de arlanmaz.
Öfke kontrolü de yok.
Ben özür dilemem, boyun eğmem diyor bir de arsız herif.
Aileler görüşmez, ben gitmem, sen de aileni sil beni tercih et diyor haysiyetsiz.
Eğer aileni ardında bırakıp bu adama dönersen sana her şey müstehak kızım.
Muhtemelen annen yaşındayım.
Aklını başına topla, psikolojik destek al lütfen.
Bu adamı aklından, gönlünden, hayatından defet.
Sevgi böyle bir şey değil ayrıca.

Geri dönmeyi düşünmeyi bırak kurtulduğun için sadaka vermelisin bence

Yok çocuğum manyak olduğu için öyle yapmış sevgi böyle birşey değil.

Hala barışmayı düşünüyorsunuz. Size pes
Evet haklisiniz ama surekli kendime aileme suc buluyorum acaba nisanlim degisir mi duzelir mi diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum
Sana tek denilebilecek şey barış gör gününü ama kocam beni dövdü, uyuşturucu kullanıyor, evde para yok diye anne babanı rahatsız etme.

Konu gerçek mi .Yani aklınızi sanırım kaçırdınız.Suursuz musunuz

Yani bazı 3.sayfa haberlerinde yorum olarak hatunların efendi yerine piç tercihi denilince acayip sinirleniyorum.
Ama bu konu tam buna örnek
Bangır bangır geliyor bela konu sahibi mıyır mıyır ama seviyordum ailem alttan alsaydı diyor.
İnşallah konu sosyal deneydir.

1 seneyi bile bulmaz 1. Ayın sonunda yazar

Keske yolda yürürken kafana bi saksı düşse de aklın başına gelse.
Bunca olaydan sonra bırak senin ailenin özür dilemesini o insan müsveddesi senin annenin babanın ayağının altına paspas olsa dönüp bakmaman lazım.
Yazsam daha çok şey var söylenecek.ben en iyisi susayım.Allah evladın da hayırlısını versin..

Haklisiniz tesekkur ederim evet unutup hayatima yoluma bakmaya calisiyorum

Konu gerçek mi .Yani aklınızi sanırım kaçırdınız.Suursuz musunuz
Hayir maalesef hepsi gercek ve hayatimda ilk defa boyle bir durumla karsilastigim icin cok buyuk bunalima girdim acaba ben mi yanlis dusunuyorum diyerek sizlerin de fikrini almak istedim. Herkes bu konuda hemfikir inanin yorumlar cok icimi rahatlatti

Ilk tanistigimizda cok efendiydi saygiliydi cok eli bol gonlu zengindi ama hepsi gozumu boyamak icinmis megerse ailesi de evlilik icin cok acele etmisti demekki oglani evlendirelim de karisi ugrassin diyeymis

Haklisiniz valla. Ilk basta her sey cok iyiydi hatta fazla iyiydi demekki hepsi numaraymis zaten o yuzden bu kadar şok olup hayal kirikligina ugradim ve sizlere akil danismak istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…