Nişanlımın ailesi ve ailem küs ve nişanlım barışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet cok haklisiniz. Ama o surekli inkar etti benim o gun psikolojim iyi degildi ailen konuyu o gun acti acmamaliydi dedi arayip hakaretlere devam etti ben aileni degil seni seviyorum sen ananla babanla yasamaya devam et omur boyu vs dedi resmen beni depresyona soktu

Ben beni cok sevdi sanmistim asla boyle bir hareket beklemiyordum ondan ve 17gun gecmis olmasina ragmen surekli ailemi sucladi annenk babani gormek istemiyorum aileler gorusmeden de yapilan bir suru evlilikler var sen anandan babandan ozur diletmeye calisiyosun beni eziyorsun sömürsunler ezsinler istiyorsun kimsenin egosunu tatmin edemem ben dedi sen gel ailemle konus ikna et dedi. Ailesi cok doldurmus

Üyeyi buldum, gece dörtte okudum, sonra sabaha kadar rüyama girdiler, inanılmaz etkilendin

Yalanlar seni ilgilendirmez gecmisimde olan seyler dedi neden deseliyorsun ne gerek var dedi ailemi sucladi gecmisim kimseyi ilgilendirmez dedi. Bu sekilde konustukca ve beni sucladikca resmen bunalima soktu ben kimseye saygisizlik yapmamistim o gun icerden yeni ciktim psikolojim bozuktu ailen o konuyu acmamaliydi yeri o zaman degildi dedi ailemi sucladi

Yaaa çok hossunuz:) cok haklisiniz ne biliyim ben bunalima girdim neden boyle oldum hic anlamadim o beni sucladikca ve hatasini anlamadikca ben kafayi yedim resmen
Ben olsam bu insanla iletişim bile kurmam. Aksine korkarım aileme birşey yapar diye. Şimdi saçma bir haldesin duygudasın ama iletişimi kes 1 2 yıl sonra hayatında başkası olduğunda ben nasıl bir bataklığa düşürmüşüm kendimi o zamanlar diyeceksin. Engelle hiçbir şey yazma bundan sonra. Tehlikeli insanlar o da ailesi de.

Ayyy anladık, aileni suçladı, anladık, aileni suçladı, anladık aileni suçladı, anladık,........

Bu kadar uzulme sebebim gecmis iliskimde gormedigim seyleri bunda gormus olmamdi asiri ilgiliydi dusunceliydi ama mesela ona msjlasirken kocacim demedim diye kizardi sne beni benimsememissin derdi. Seni seviyorum derdi ben de seni seviyorum diyince ben dedikten sonra ne anlamk varki derdi hep gormezden geldim idare ettim sevdigi icin yapiyordur sandim

Kocacım mi

Evet cok haklisiniz gercekten cok dogru soyluyorsunuz. Ben hep bahaneler buldum kendimce savundum oyle biri degildi aslinda dedim gercek yuzunu gormek istemedim hic

Konu sahibi hala "eski" nişanlısının böyle salakça konuşmasına izin veriyor. Insan sus be benden uzakta işine bak demez mi? Onu dinlerken 3.dakika dolmadan kendinden geçer insan.
Evet sinir krizlerine giriyorum zaten kendimi aciklamaya calistikca ama asla konusturmuyor sadece ofke nefret dolu surekli sucluyor hic kendi hatasi yok hic pisman degil ailesi de cok doldurmus

Hâlâ ne diye konuşuyorsunuz?
Bizi suclamalarini ve kendinde gram suc bulmamasini hazmedemiyorum aklim almiyor yalanlarina kilif buluyor yuzune tukurmeyi savunuyor hakliydim iyikide yapmisim diyor senin yuzune tukurmedimki seninle sorunum yok benim diyor resmen delirtecek beni

Bizi suclamalarini ve kendinde gram suc bulmamasini hazmedemiyorum aklim almiyor yalanlarina kilif buluyor yuzune tukurmeyi savunuyor hakliydim iyikide yapmisim diyor senin yuzune tukurmedimki seninle sorunum yok benim diyor resmen delirtecek beni

Siz şimdi soyle 1 saat falan hicbirimize bir cevap yazmadan sadece yorumları okuyun. Bu kadar insan bana neden bunları diyor? Kafanizdakileri bir kenara bırakıp yabancı bir gözle okuyun.

O kişi ile asla iletişim kurmayın. Çıkın dışarıda temiz hava alın. Aklıniza gelirse burayı açıp okuyun tekrar tekrar.

Geçmişi sizi ilgilendirir.Çünkü geleceğe ışık tutar.Geçmişden ders alıp gelecekde yapmamak sıkı karekter ister ki ailenize tükürmesi vs geçmişdeki hataların devam edeceğini gösteriyor

Yani geçmişim seni ilgilendirmez demesi için bu hataları yapmayacığını ispat etmesi lazım.

Evet tüm yorumlari girip girip tek tek okuyorum disaridan bir kisinin fikir vermesi ve herkesin de ayni seyleri soylemesi gercekleri gormemi sagladi cok tesekkur ederim

Geçmişi sizi ilgilendirir.Çünkü geleceğe ışık tutar.Geçmişden ders alıp gelecekde yapmamak sıkı karekter ister ki ailenize tükürmesi vs geçmişdeki hataların devam edeceğini gösteriyor
Kesinlikle cok dogru ki zaten yaptiginin yanlis bir davranış oldugunu kabul etmiyor

Onu cok seviyorum cok uzuluyorum lutfen gelin ailemin gonlunu alin konusun barisalim diyecekmisim. Aileler kus olmasin diyecekmiskm öyle diyor. Benim senin ailene maddi manevi ihtiyacim yok yuzlerini gormek istemiyorum diyor
Peki sizin ailenizin maddi manevi ihtiyacı varmı onlara?

Siz de hiç mi kafa yok Allah aşkına.Adam ve ailesi baştan ayağa yalancı,adamın öfke kontrolu var ailenize yapmadığını birakmamis neyin derdindesiiz anlamıyorum.Bence aileniz gidip uzaklaştırma alsın böyle tiplerin ne yapacağı belli olmaz.Anne babanıza bişey olursa sonra oturur ağlarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…