Nişanlımın ailesi ve ailem küs ve nişanlım barışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani ne anlatmaya çalıştınız şimdi?

Değil nişanlım kocam yapsa şunları anında şutlarım. Sonrasında ailemin dizlerine kapansa özürler dilese annemin önüne kamyonla güller döküp ayaklarını yalasa yine dönüp bakmam ne affetmesi, geri dönmesi. Daha bu adam nişanlınız ve üstelik özürü bırak sizin bile annenize babanıza sırt çevirmenizi istiyor o kim köpek oluyor da acaba anne babanızı değil onu seçeceksiniz. Bence sert bi yallah çekip koparın ipleri tamamen yoksa o koparmadığınız ip sizin boynunuza geçecek ilerde haberiniz olsun. Beyefendi kendisine eş değil köle alacak çünkü takacak boynunuza ipi çekip çekip duracak

8 yıllık ilişkini bırakabilmişsin ama görücü usulü tanıştığın, yalancı, hapise girip çıkmış, annenin suratına tükürmüş,sinir krizine giren ve müstakbel kayınvalidesinizin tabiri ile mutfaktan bıçak alıp birini bıçaklayabilecek bir cani için ne yapabilirim, atlatamıyorum mu diyorsun? Yapacağın şey çok basit. Bir valiz topla ve hemen kaç nişanlına. Başkası kapmasın sonra. Yazık olur aşkınıza.

ne mi yapcan? ne mi mi??

Eklentiler

• ELSL_3RXsAArGMF.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 29
Ben yalanlardan sonrasını okumadım . Hayatınıza dahs nisanliyken yalan sokmuş , sizi soyledigi yalanlarla hayatında tutmaya çalışan biriyle onca olanlardan sonra neden görüşüyorsunuz ki hâlâ . Bence acilen tamamen bitirin

Ben annemin babamın üzerine yürüyen adamı o an silerim siz hala ailenize de kiziyorsunuz. Çok özür dilerim ama iki günlük adam için anne ve babanız hakkında düşündükleriniz hala o kisiyle iletişim halinde olmanızdır en büyük hata. Sizden ricam biraz öngörülü olun gelecegi görmeye çalışın. Bu kadar yanlış bir insanla geleceğinizi nasıl paylaşacaksınız

Bu kadar olay yaşayıp hala bu adamı engellememiş olmanıza o kadar şaşırdım ki bu aşk değil sevgi değil saygı zaten yok.
Hem ailenize bu kadar kötü şeyler yapıp hem de aşkımıza sahip çıkmadın diyen bir adam var karşınızda . Kaldı ki sizin yerinizde olsam aileme bal nimet gibi davranmış olsa da geçmişi bu kadar kirli kolaylıkla yalan söyleyen bir adamın evlenmeden gerçek yüzünü gördüğüm için şükür namazı kılar asla iletişime geçmezdim
Siz de kendinize bir iyilik yapın zararın neresinden dönersem kardır anlayışıyla önünüze bakın ailenize sahip çıkın iki günlük bir saygısızca değil...

Silkelen ve kendine gel. Ozur dilemezmis beyfendi, ozur dilese bile kabul etmemen lazim. Ozur dileyerek affedilecek bir sey mi annenin yuzune tukurmesi ve bu yasananlar. Neler derdim ama senin hala seviyorum vs demen karsisinda ne diyecegimi bilemiyorum. Allah sana akil fikir versin.

Alla alla seviyorsa o çenesine sahip çıksaymış madem.
Seviyorsa yalan söylemeseymiş mesela.
Çocuk her yoldan geçmiş uyuşturucu hapis vs.
Aklını mı kaybettin evladım?

Sen iyimisin bu kadar yalana bu kadar olaya hala gorusuyomusun onunla

Ne olacak canım annenin yüzüne tükürdüyse babanı tehdit ettiyse? 1500 tane yalan söylediyse ne olmuş yani herkes hergün yapıyor bunları hayatın doğal akışı zaten yıl 2021 piyasada adam kalmadı hazır bulmuşken ve bu kadar felaket yaşayıp anı biriktirmişken neden bırakıyorsun bu şahsiyeti? Hiç kıymet bilmiyorsun aşkı ayaklarınla tekmeliyorsun resmen. Adeta bir koala gibi uapış ve bırakma. Çünkü duyum aldık korona bitiyormuş evlenilecek adam kıtlığı başlayacakmış yakında

Evet haklisiniz. Ve kendisi benim gelip ailesiyle konusmam gerektigini soyluyor ustelik. Ben gidip ozur dileyip onlari ikna edip bize cagirmaliymisim.

Yaaa çok hossunuz:) cok haklisiniz ne biliyim ben bunalima girdim neden boyle oldum hic anlamadim o beni sucladikca ve hatasini anlamadikca ben kafayi yedim resmen

Hâlâ bir de nişanlım diye yazmışsınız şok yaşadım. Tam bir serseri psikopat. Bu nedir böyle ya. Toplum zararlısı.
Nisanlim derken eski nisanlim. Kavga gunu ayrildik zaten yuzugu cikardigim icin hep beni sucladi baski yapti ailemi sucladi sevsen yuzugu cikarmazdin benim psikolojimi anlardin dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…