Nişanlımın ailesi ve ailem küs ve nişanlım barışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailen cok gönlü geniş onları dinle.
Bu çocugu Bi hastalık olarak düşün
Kurtulmaya calış.

Valla cesaretinize hayran kaldım. Yalancı, sabıkalı, şiddet eğilimli, uyuşturucu bağımlısı, saygısız, aldatma potansiyeli yüksek, dolandırma ihtimali olan(hapse girme nedeninden dolayı), tüm iğrençliklerini unutup üste çıkan bir tiple nişanlanmış, Allah yüzünüze baktığı için ayrılmışsınız. Bunlar ortaya çıktığı halde aşk meşk diyebildiğinize göre çok cesursunuz. Ben olsam ödüm patlardı ve nasıl kaçacağımı bilemezdim. Bir daha değil görüşmek, izimi tozumu bile kaybettirirdim. Can güvenliğiniz yok bence, dikkatli olun.

Ya böyle kadınlara böyle adamlar mustehak işte.vallaha hiç erkeklerde suç bulmuyorum.adamlar herturlu manyakliklarina rağmen kadınlarımız bırakmıyorlar peşlerini.su hale bak.bide bunlar okumuş görmüş geçirmiş ailelerin evlatları sözde.yazik o aileye.adamlar saklamiyolar ki kendilerini.3 ayda dokmusler ortaya ne olduklarını.ve neredeyse benzer ilişkilerin tümünde böyle.adamin tutulacak tarafı yoktur her türlü pisliğini de gösterir ama bizim kızlarımız kapatır gözünü görmemezlikten duymamazlıktan anlamamazliktan gelirler.ondan sonra vay kocam beni dövdü vay kocam beni sattı vay kocam öldürdü.birakin bunları ya.bu potansiyeldeki adamlari koca diye alan sizsiniz.sonradan değişen gerçekten kendini saklayan da vardır ama bence çoğunun ne halt olduğu baştan belli.

ansjdjdkss ağzına sağlık

Nasıl ya? Şok oldum çok üzüldüm. Gerçek mi bu? Hangi üyeydi? Allah'a havale ediyorum bu pislikleri

İsmi uzun süre aklımdaydı ama inanın çıktı aklımdan. 2 çocuğu olan bir üyeydi. İnternette haberlerde de görmüştüm sonra. Anne kız nasıl güzeldiler. Çok etkilendim. Hele o çocuklar. Biri de daha küçüktü sanırım. Allah yardımcısı olsun o çocukların. O adamı da bildiği gibi yapsın

Evet haklisiniz ama surekli kendime aileme suc buluyorum acaba nisanlim degisir mi duzelir mi diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum

Bence siz ailenizi silip evlenin nişanlınızla.
Bu kafayla bulup bulabileceğiniz en fazla bu olacak zaten. Daha iyisi şu kafadaki birini ne yapsın? Şimdi ayrılsanız yine gidip bunun lacivertini bulacaksınız.
Bari bunu alın da piyasadan kalksın. Başka kadının başı yanmasın, hazır yakmak isteyen varken.

Neyıne aglayıp 5 kılo verıosun.Annenın babanın uzerıne yuruyup suratına tukuren adamlamı evlencen .Evlende gör bakalım.Dünya kaç bucakmış.Yapma allah aşkına

Bana bu kadar aci yasatan yalanlar soyleyen aileme hakaret eden ustelik hatasini kabul etmek yerine karsi tarafi suclu bulan birine asla donemem o laflari sozleri zaten unutamam ailemden nefret eden birine asla donup bakmam
Bu karatı verdiysen o adamı hemen her yerden engelle, hatta anne babanın telefonlarından da engelle, yoksa seni linç etmeye devam ederler

Yok o gun ayrildim zaten 17 gun oldu ama hala arayip msj atip gel ailemle konus diyor

aynen kanka bence gidip bir görüşmelisin. bekledigin hata, hemen yarın sabah git kaynananın elini öp size çok saygısızlık yaptık anamı babamı sildim artık benim ailem sizsiniz de. eğer böyle yaparsan nişanlın da seni affeder ve sevgine sahip çıktığın için gözünde yine değerlenirsin ve her gün çiçek göndermeye devam eder. her şey sana bağlı. bence kesin yap bunu.

benim eşim biz nişanlıyken anneme hakaret etti diye abimle didistiler. esim abimi bicakladi hapse girdi. ben esimi cok sevdigimden hapisten cikinca evlendik. simdi 3 cocugumuz var ama artık allahtan çocuklarımı değil sadece beni dövüyor, çok iyi bir adam.

duymak istediğin cevabı üste yazdım. takılmış plak gibi aynı şeyi söyleyip duruyorsun inş fakesindir yoksa anana babana yazık cidden bu kafayla.

Hem geri dönmeyi düşünmüyorum diyorsun hem mutlu günlerimiz diyorsun ailemi suçluyorum diyorsun.. bir an önce silkelen kendine gel yaşadıkların kolay değil çok şükür ki evlenmeden gördün bu yüzlerini yerden göğe kadar haksız olan birisinin arkasında duramazsında. Kendine paY çıkarmaya çalışma uzaklaş numaranı filan değiştir konuşma konuştukça daha kötü olursun.

güzel günler mi
aklınızı mı kaybettiniz
bunca yalanın dolanın içinde gerçek güzel olan ne vardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…