Nişanlımın ailesi ve ailem küs ve nişanlım barışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet haklisiniz ama surekli kendime aileme suc buluyorum
Ama baska hicbir yanlis hareketi olmadi annemin hep oglum damadim dedi iyi davrandi
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu????????????????????? ben duvara yumruk atmaya gidiyorum birazdan dönerim hanımlar. beş dakika içinde dönmezsem evime ambulans yollar mısınız,sinir krizi geçirmek üzereyim de !!!

Acil bir Odemesi vardi . Ama baska hicbir yanlis hareketi olmadi annemin hep oglum damadim dedi iyi davrandi
Merhaba, okuduklarimdan şunu anlıyorum ki; bu çocuk çok patolojik. Ne bu adam evlenilecek bir adam ne de aileniz hiçe sayılacak bir aile. Bana kalırsa ailenizi bırakmak ve o adama gitmek hata olur. Size de zarar verebilir.

Şaka olmalı, umarım fakesindir.
Empati yeteneğin de sıfır, düşün ki damadın senin suratına tükürmüş kocana hakaret etmiş, kızın hala seviyorum diyor... bu kdr mi aptal aşıksın diyeyim artk ban yememek için
Bence dön nişanlına rahatla, ne yaparsa insan kendine yapar... demek ki istediğin hayat bu... mümkünse üremeyin ama çocuğa bari yazık olmasın... pesss...

Evet cok haklisiniz. Ben 8 yillik iliskimde cok uzuldugum icin bu sefer en bastan ilk ailemle tanistirmistim ama gercekler sonra ortaya cikti maalesef ilk basta da asiri sinirli hareketleri vardi ama heo alttan aldim idare ettim

Telefonunuzdan engelleyin. Buyrun size yapılacak şey. Hala ailemi kendimi suçluyorum diyorsunuz ya. Hadi babanız fevrilik edip gitseydi "karşıma çıksın" dediğinde. Allah korusun birşey yapsaydı ki potansiyel var. O zaman da babanizi mi suclayacaktiniz?

Yerinde olsam dinlenip dinlenip kaçarım. Bu adamdan sana yar olmaz. Cicim ayları bitince dayat da yersin, hakaret de işitirsin. Ailenle görüşmene de karısır.
Evet cok dogru zaten ailenle ben asls gorusmem diyor sanki ailem onu dovdu sovdu kovdu hicbir koti soz soylemediler

Aynen cok haklisiniz babam benim hatrima karimin cocullarimin basind aben vardim bir sorun cikmasin diye sakinligini korudu

Haklisiniz valla ne deseniz ama maalesef fake degilim

Yazık şu ailelerinize gercekten kimlerle muhatap ediyorsunuz onları, bir de yüksek lisans yapıyorum diyorsun, biraz da EQ derecenle ilgilenseydin keşke, adamın yemediği,yapmadığı halt kalmamış hala aşk diyorsun ya, inan sizin gibilerin saçlarını tek tek yolasım geliyor.

Daha adamı ilk yalanında kapıya koyması gerekirken hapisten çıktığı gün ailenin karşısına dikmişsin
Babana ne hakla çık karşıma der?
Babanı vursa aşığım diye ağlayıp bir 5 kilo daha verirsin heralde
Ya bu aileler cidden melek üzülmesin diye susmuşlar
Şiddete karşı olamıyorum böyle durumlarda
Evire çevire döverdim kızımı heralde karşımda zırıl zırıl karımın yüzüne tüküren adam için ağladıkça

Evet ama asktan gozum kor olmus sanirim surekli kendimi sucluyorum ailemi sucluyorum beni cok seviyordu ilerde duzelir mi diyorum
Takılmış plak gibi aynı şeyleri söylüyorsun.

Ayrılman için daha ne gibi rezillikler ne gibi hakaretler olmasi gerekirdi.

Bıcak alsaymıs ne olacakmis diyen insanlarin içine mi gireceksin

Bi de yüksek lisans mezunuyum diyorsun. her tarafın yüksek lisans olsa ne olur.

Basiretin mi yok. Belaya mı susadın.
Aklınıı mı kaçırdın.

Yok ailen de hoş.

Şu olayların üstüne bene ne yapsam diye düşünsem annem bir araba dayak atardi bana herhalde.

Ha gönlümden geçen bu adamla senin evlenmen yine de. Bi başka masumu yakmasın. Sen madem gördün tanıdın rızan var.

Evlen.

Evlen de gör.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…