Canım ben seni anlıyorum, o kadar haklısın ki..Benim eşimin aileside aynen bu dediklerini dedi ve 1 iğne dahi almadılar evimize. Düğünde insanlara zarf dağıtıp para topladılar, eviime kullandığı eşyasını getirdi hediye diye vs..
Bana hiç birşey almadıkları çok iyi olmuş diyorum şimdi zira kendileri ile görüşmüyorum.Alsalardıda çöpe atar yenisini alırdım evimde izleri olmasın diye. Annemin babamın durumu yok ama evdeki çoğu şey onlardan, alma desemde aldlar getirdiler sağolunlar eksiklerimizi.
Eşne gelince, benimki nişan döneminde rest çekmişti tavırlıydı ama evlendikten sonra kıymetli oldular. Annem babam diye aramayan insan hergün arar oldu falan. Bu konuda dikkatli ol, asla yumuşama. Yüz verdikçe astarını istiyolar.
Madem sana faydası yok o insanların, muhabbetin bile esirgiyor sende esirge , yılda2 kere git yeter. Eşim çok istiyorsa kendi gitsin. Tavsiyem bunları baştan konuş, sonradan böyle dememiştin demesin eşin.
Eşyayıda salla, kendin al gram söz edemezler. Bu konuda sana katılıyorum durumları varsa yardım etmeliler sonuçta ana baba onlar ama onlarda senin eline düşecek sabırlı ol