- 16 Haziran 2015
- 98
- 39
- 33
-
- Konu Sahibi aburcubur91
Evlenecek olan sizsiniz eğer evlenmeye karar veriyorsaniz herşeyi kendiniz yapmalısınız bana göre de. Belki yanlış düşünce bilmiyorum ama bu şekilde düşünüp öyle evlendim evet hala borç ödüyoruz ama olsun herseyi biz kendimiz yaptık kimseden yardım beklemedik.
Yardımı geç düğün salonu tutma işini nerde olcak hangi gün olacak nasıl olacak eşimle ikimiz karar verdik ailelere ilettik. Eşyaları ikimiz seçtik aldık eve geldiğinde ailelere gösterdik böylelikle kimse karışmadı huzurumuz bozulmadi :) bu durumdan hala çok memnunum kimseden bir beklentin olmadığında daha mutlu oluyorsun. Evet eşimin ailesini seviyorum ama çooook muhattap olmuyorum daha rahatım
Merhaba üzüldüm senin adına.Sana verebileceğim tavsiye madem nişanlında her şeyin farkında düğününüzü yapın ama belli bir mesafe koy arana ailesiylr.Tabiki uzak olamazsın mecburen eşinin hatırına gidip geleceksin ancak resmi seviyesde devam ettir ilişkini.Beklentini en aza indir.Onları değiştirmek mümn olmayacak büyük ihtimalle.Sen bu nedenle kendi düşüncelerini değiştirip beklentini en azda tutacaksın ama hayatına olacak müdahalelerini de tatlılıkla en azda tutmaya çalışacaksın.Umarım herşey düzelir.Bu gibi durumlarla çevremizde o kadar çok karşılaşıyoruz ki.Az az yap kendin yap muhtaç olmaktansa...
Bence kizdigin şey destek olmamaları değil, evlerine gittiğinde 1 saat oturup yatmaları olsun. Sana saygılari olsa oturup sohbet ederler.
Ayrıca eğer destek olmayacaklarsa, annenden sakin yardım alma.
Annene haksızlık etme.
İki tarafa da eşit davran.
Çok müdahale etme hakkı vermemen ilerisi için iyi olacak. Boşver yardım etmesinler ilerde bunun için pişman olan onlar olsun. Niye soracaksin ki zaten siz kendi evinize kendi paranizla alıyorsunuztatlım haklısın bizde çoğu şeye kendimiz karar veriyoruz beyaz eşyalarımızı aldık gittik gösterdik sadece onada trip atıyolar neden bize sormuyosunuz diye... herşeyi değil ama en azından eşyalara yada sadece düğüne destek olabilirlerdi...
Şöyle ki nisanlinizla önce bir butce cikartin.
Kendi basiniza yapabileceginiz markalari ve düğün salonlarini sunun önlerine..
Hic mi mihriniz icin altin takmayacaklar.
10 ay uzun bir süre..
biraz bekleyin.
Ucuz bir düğün salonunda yaomak istemezlerse destek verin o zaman deyin yada o basit esyalari mi alacaksiniz diyebilirler. Simdilik siz para biriktirin ve bir seyler almayin son vakte girince alisveris yaparsınız son aylara kadar iletisiminizi düzeltmek icin ugrasin bakalim nelerle karsilasacaksiniz
Nişanlımda öyle söylüyor ben sana herşeyi yapıcam hiçbişeyin eksik olmayacak ne istersen yapıcam diyo ama ona da yazık değil mi kıyamıyorum tek başına bütün yükü taşıyor...beklentimi bitirmeye çalışıyorum ama etraftan duyunca görünce çok üzülüyorum
Çok müdahale etme hakkı vermemen ilerisi için iyi olacak. Boşver yardım etmesinler ilerde bunun için pişman olan onlar olsun. Niye soracaksin ki zaten siz kendi evinize kendi paranizla alıyorsunuz
Bence hiç kıyamıyorum falan demeyin herşeyi tabiki birlikde yapmak zorundasınız unutmayın yarın evlenince bu adam Karşınıza geçip ailesini savunacak size kesinlikle acımayın
Bil hassa yaşayan biri olarak yazıyorum siz benim gibi cazgır değilseniz çok üzülürsünüz sonra
Ne yapacaksin torunlarini göstermeyecek misin? Evlenince görürsün o işler öyle olmuyor :)Bencede ileride torunları olunca çok pişman olacaklar çünkü torun diye deliriyolar bakalım o zaman sıra bana gelecek :)
Ya da bişeye karistiklarinda biz yaptık deme hakkına sahip olacaksın 10 aydır evliyim bunun faydasını görüyorum :)Bencede ileride torunları olunca çok pişman olacaklar çünkü torun diye deliriyolar bakalım o zaman sıra bana gelecek :)