hiçbirsey en baslardaki gibi olmaz ki.. o ilk zamanlar mantik biraz daha geri planda kalmis oluyo... bunu herkesle ayni yasayacaksin... simdiki nisanlinla alakasi olan bir sey degil bu... Sevdigini hissediyosan sadece bunu dusun ve hayatina devam et.. Sonucta karsilikli birbirinize kotu bir sey yapmamissiniz.. Zor zamanlariniz da olacak iyi zamanlariniz da.. Bu nedenle evlenirken soz veriliyor iyi gunde kotu gunde, hastalikta ve sagliklta yaninda olacagim diye... yipratmayin kendinizi... gece mesaj atmayabilir... hicbirsey ayni kalmiyor. hayat hep degisim icerisinde.. yeter ki sevginiz eksilmesin... sevin...
çok teşekkür ederim o kadar rahatlattı ki beni yazdıkların...gerçekten birinden bunları duymaya çok ihtiyacım vardı...hiçbirsey en baslardaki gibi olmaz ki.. o ilk zamanlar mantik biraz daha geri planda kalmis oluyo... bunu herkesle ayni yasayacaksin... simdiki nisanlinla alakasi olan bir sey degil bu... Sevdigini hissediyosan sadece bunu dusun ve hayatina devam et.. Sonucta karsilikli birbirinize kotu bir sey yapmamissiniz.. Zor zamanlariniz da olacak iyi zamanlariniz da.. Bu nedenle evlenirken soz veriliyor iyi gunde kotu gunde, hastalikta ve sagliklta yaninda olacagim diye... yipratmayin kendinizi... gece mesaj atmayabilir... hicbirsey ayni kalmiyor. hayat hep degisim icerisinde.. yeter ki sevginiz eksilmesin... sevin...
canım bu konuyu açmadan önce bende aynı şeyi düşündüm kaç kişi vardır aynı şeyi yaşayan...ama herkese kendi sorunu büyük geliyo.ben mi çok duygusal davranıyorum bilmiyorum ama bende büyütmemek için elimden geleni yapıyorum yinede insanın içi hiç rahat etmiyo bi yerlerde içinde kalıyo..senin yazdıklarını okuyunca dedim kimbilir kaç kişi aynen ben demiştir acaba. Çünkü bunu yaşayan hisseden tek kişi sen değilsin zaman geçtikçe bazı şeyler tükeniyor bu gerçeği kabullenmek ve kötü bir şeymiş gibi algılamamak lazım , üstelik evlilik öncesi bir sendrom da olabilir benim de düğünüme dört ay var aklıma hep öyle şeyler geliyorbazen günüm zehir oluyo ama çoğu zaman büyütmüyorum evlilik öncesi uzun birliktelik yaşayanlar için kaçınılmaz bir şey bu sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?