kızlar nişanlımla evlenmemize 6 ay kaldı.ama ben eskisi gibi hissedemiyorum artık.kendimi yokluyorum hala çok sevdiğimin farkındayım ama mutlu değilim.3 senelik bi ilişkimiz var hep başkalarından farklı olduğumuzu düşünürdük ama şimdi öyle değil sanki.evlenmeyi hep ertelemek zorunda kaldık ve bu süreçte çok fazla sıkıntı yaşadık ben ondan önce atandım o yüzden sadece benim olduğum yerde kadro bulmak zorunda.1 senedir bu yüzden boşta bekliyo.bunların hepsi bizi çok etkiledi.önceden hep hayaller kurardı bana anlatırdı gece ben uyuduktan sonra mesajlar atardı gündüzleri hep sesimi duymak isterdi şimdi hiç hayal kurmuyosun dediğimde üzülmek istemiyorum diyo daha ilgisiz davranıyo ben yaptıklarına kırılıp tepki verdiğimde kızıyo senin bu anlayışsız tavırların hiç hoşuma gitmiyo diyo ama bi gün soğuk davransam sen beni artık sevmiyo musun diyo şirinlikler yapıp gönlümü almaya çalışıyo.normalde sevmiyo derdim bunları yapan biri için ama çok sevdiğinden de eminim.ne yapıcağımı nasıl davrancağımı şaşırdım heyecanım azalıyo mutlu olcağımıza inancım azalıyo en kötüsü sevgim azalıyo emin olamıyorum o böyle yaptıkça ama bunları ona söyleyemiyorum ne yapmalıyım?