• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımı çok seviyorum ama

sweetlyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
1.536
242
113
kızlar nişanlımla evlenmemize 6 ay kaldı.ama ben eskisi gibi hissedemiyorum artık.kendimi yokluyorum hala çok sevdiğimin farkındayım ama mutlu değilim.3 senelik bi ilişkimiz var hep başkalarından farklı olduğumuzu düşünürdük ama şimdi öyle değil sanki.evlenmeyi hep ertelemek zorunda kaldık ve bu süreçte çok fazla sıkıntı yaşadık ben ondan önce atandım o yüzden sadece benim olduğum yerde kadro bulmak zorunda.1 senedir bu yüzden boşta bekliyo.bunların hepsi bizi çok etkiledi.önceden hep hayaller kurardı bana anlatırdı gece ben uyuduktan sonra mesajlar atardı gündüzleri hep sesimi duymak isterdi şimdi hiç hayal kurmuyosun dediğimde üzülmek istemiyorum diyo daha ilgisiz davranıyo ben yaptıklarına kırılıp tepki verdiğimde kızıyo senin bu anlayışsız tavırların hiç hoşuma gitmiyo diyo ama bi gün soğuk davransam sen beni artık sevmiyo musun diyo şirinlikler yapıp gönlümü almaya çalışıyo.normalde sevmiyo derdim bunları yapan biri için ama çok sevdiğinden de eminim.ne yapıcağımı nasıl davrancağımı şaşırdım heyecanım azalıyo mutlu olcağımıza inancım azalıyo en kötüsü sevgim azalıyo emin olamıyorum o böyle yaptıkça ama bunları ona söyleyemiyorum ne yapmalıyım?:50:

Evlenme süreci uzadıkça malesef çoğu kişide böyle sorunlar oluyor:26:
Konuşmaktan başka bir çaren yok sanırım. Güzel bir dille hissettiklerini ona söyleyebilirsin,şu zamana kadar içinde biriktirdiklerini..

hiçbirsey en baslardaki gibi olmaz ki.. o ilk zamanlar mantik biraz daha geri planda kalmis oluyo... bunu herkesle ayni yasayacaksin... simdiki nisanlinla alakasi olan bir sey degil bu... Sevdigini hissediyosan sadece bunu dusun ve hayatina devam et.. Sonucta karsilikli birbirinize kotu bir sey yapmamissiniz.. Zor zamanlariniz da olacak iyi zamanlariniz da.. Bu nedenle evlenirken soz veriliyor iyi gunde kotu gunde, hastalikta ve sagliklta yaninda olacagim diye... yipratmayin kendinizi... gece mesaj atmayabilir... hicbirsey ayni kalmiyor. hayat hep degisim icerisinde.. yeter ki sevginiz eksilmesin... sevin...

hiçbirsey en baslardaki gibi olmaz ki.. o ilk zamanlar mantik biraz daha geri planda kalmis oluyo... bunu herkesle ayni yasayacaksin... simdiki nisanlinla alakasi olan bir sey degil bu... Sevdigini hissediyosan sadece bunu dusun ve hayatina devam et.. Sonucta karsilikli birbirinize kotu bir sey yapmamissiniz.. Zor zamanlariniz da olacak iyi zamanlariniz da.. Bu nedenle evlenirken soz veriliyor iyi gunde kotu gunde, hastalikta ve sagliklta yaninda olacagim diye... yipratmayin kendinizi... gece mesaj atmayabilir... hicbirsey ayni kalmiyor. hayat hep degisim icerisinde.. yeter ki sevginiz eksilmesin... sevin...

Ben iyiki okudum yazdığınızı ne kadar olgunlukla yazmıssınız sanırım uzun zamandır böyle tarafsız biriyle sohbet etmemiştim..Arkadasın durumunda gibiyim biz daha sevgiliyiz ama bazen kafam cok karısıkıyo tam da dedıgınız gibi hiç birşey ilk bastaki gibi degil artık mantıkta giriyor işin içine...

senin yazdıklarını okuyunca dedim kimbilir kaç kişi aynen ben demiştir acaba. Çünkü bunu yaşayan hisseden tek kişi sen değilsin zaman geçtikçe bazı şeyler tükeniyor bu gerçeği kabullenmek ve kötü bir şeymiş gibi algılamamak lazım , üstelik evlilik öncesi bir sendrom da olabilir benim de düğünüme dört ay var aklıma hep öyle şeyler geliyor :1: bazen günüm zehir oluyo ama çoğu zaman büyütmüyorum evlilik öncesi uzun birliktelik yaşayanlar için kaçınılmaz bir şey bu sıkma canını :nazar:

çok teşekkür ederim o kadar rahatlattı ki beni yazdıkların...gerçekten birinden bunları duymaya çok ihtiyacım vardı...

senin yazdıklarını okuyunca dedim kimbilir kaç kişi aynen ben demiştir acaba. Çünkü bunu yaşayan hisseden tek kişi sen değilsin zaman geçtikçe bazı şeyler tükeniyor bu gerçeği kabullenmek ve kötü bir şeymiş gibi algılamamak lazım , üstelik evlilik öncesi bir sendrom da olabilir benim de düğünüme dört ay var aklıma hep öyle şeyler geliyor :1: bazen günüm zehir oluyo ama çoğu zaman büyütmüyorum evlilik öncesi uzun birliktelik yaşayanlar için kaçınılmaz bir şey bu sıkma canını :nazar:
canım bu konuyu açmadan önce bende aynı şeyi düşündüm kaç kişi vardır aynı şeyi yaşayan...ama herkese kendi sorunu büyük geliyo.ben mi çok duygusal davranıyorum bilmiyorum ama bende büyütmemek için elimden geleni yapıyorum yinede insanın içi hiç rahat etmiyo bi yerlerde içinde kalıyo..

yazdıklarınızı okudum ve bazı yerlerde kendimi buldum.. bende 2011 de nişanlanmıştım sevdigimle, babamı kaybettim bu arada o yuzden dugun ertelendı ve 2013 hazıranda evlenmeye karar verdik.. evlenme tarihi uzadıkça kavgalar çogaldı, tartışmalar başladı, çatışmalar oldu vs. bende düşündüm bazen onu seviyorum ama... dedim... sonra bir baktımki gercekten ondan uzaklasıyorum,tavırlarım degişti,uzaklastım.. oda anladı ve anladım ki ben sadece kendimi degıl onu ve ailemide uzuyorum.. bir gece düşündüm gerçekten seviyormuyum diye... düşündüm... artılarını ve eksilerini... sonra kendime ben mukemmel birimiyim dedim... ve dort elle sarıldım sevdıgıme.. kendinide üzme nişanlınıda... sogukluk dıye bır sey yok aslında... dusunce gucune baglı sen oyle dusunursen sogursun.. ama hayır de seviyorum de... gümbür gümbür yürü :)) hayat çok kısa... bir varmışsın bir yok olmuşsun.. ona bir sey olursa çok üzülürsün oda sana bir sey olursa çok üzülür... bu yuzden ne kendini harabet ne sevdıgını...
bizde çok atanma hayali kurduk.. bugun oldu yarın olcak... ama olmadı, bu olanlar onu çok üzdü ve ben her zaman ümidini kesmemesini soyledim, bir hayır vardır dedim.. beraber atlattık... mesaj atmamasına aramamasına vs takılma.. boşver.. o atmazsa sen at... o aramazsa sen ara.. ne kaybedersin ki...her sey güzel olacak hayat felsefen böyle olsun... eger mutsuz ve umutsuz olursan evliliginde böyle umutsuz ve mutsuz olur allah korusun... hep iyi düşünelim iyi olsun... hepimiz hakediyoruz mutlulugu

Bu duygunu çok net anlıya biliyorum.. Nişanlı çiftlerin %60 ı bu durumu yaşıyor bence.. bazen bende kendimi yokluyorum acaba sevgi azalıyormu diye.. Aslında sevginin azaldığı falan yok.. sadece evlilik sürecindeki sıkıntılar ilişkiyi yıpratıyor.. birde bayanlar erkeklerden daha ince düşündükleri için onların verdiği cevaplar bizi mutlu etmiyebiliyor.. bence akışına bırak derim,eminim su sıkıntılı süreç bittiğinde herşey yoluna girecektir..

kızlar teşekkür ederim herkese yazılanlar için..nişanlımla konuştum ve daha iyiyiz..o da farketmeden büyüttü bazı şeyleri konuşunca anladı son zamanlarda ilgisiz olduğunu şimdi daha iyiyiz :16:

Kesinlikle her ilişkide olan şeyler bunlar bendede aynısı var bizde bide aileler karşı çıkıyor din farkından dolayı. Ama iki elle sarılmak gerekiyor ilişkiye yoksa zor...

Back