- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
ablam şu an erkek arkadaşıyla evlilik hazırlığındalar çok mutlu sekiz senelik berbat bir birlikteliği itekaka yürüttü bütün aileyi karşısına aldı nişanlandı 2 sene nişanlı kaldı sonrası ne oldu herşey birikti ve en ufak bir hatasında yüzüğü çıkardı dört duvar arasına girince birikmişlikler daha fazla su yüzüne çıkacak şimdi mutsuzsan evlenince mutlu olacağını düşünme ilişkilerde bile yıpranmalar alışılmışlıklar bıkkınlıklar birikmişlikler oluyor ama altından kalkılabilecek düzelebilecek şeylerse üstesinden gelinip evleniliyo sorsan hangimizin dört dörtlük ilişkisi var bence kimsenin yok... sende son birkez yaşadığın herşeyi ince ele sık doku öyle karar ver cnm
Nişanlım bir hevesle evi tutmuş.. O evlenmeyi çok istiyor ben ondan ayrılırsam bundan sonra ah almazmıyım,beddua ederde ya bende bir daha mutlu olamazsam
Nişanlım bir hevesle evi tutmuş.. O evlenmeyi çok istiyor ben ondan ayrılırsam bundan sonra ah almazmıyım,beddua ederde ya bende bir daha mutlu olamazsam
inan çok düşünüyorum canım ve düşünmekten başıma sancılı ağrılar giriyor mjezik atıyorum anca geçiyor kolay kolay baş ağrım olmaz bnim oysaki.. kalbim çarpıntı yapıyor artık. uykumda durucakmı diye korkar oldum..o orda hevesle ev tutuyo döşüyor.. zamanında o kadar cok kırdı ki nazımı cekemeyip beni yerden yere vurdu oyle sert konusurki kızınca babamda bile bu kadar ağır sözler duymadım.. ha eskisi gibi nazlanıp problemde çıkarmıyorum ama kırılan kırıldı incindi. çoğu seyi batar oldu. cok güzel seviyor beni sadıktır. bunlar suan yetmiyor yüz göz olduk sanırım.. iyileşemiyorum.. düzelemiyorum.. gercekten istiyormusun diyosun ya canım istiyorum ama evim olucak hevesiyle de ayrı mutlu oluyorum bunlarla avunmakta yanlış nasılsa evim olucak dimi(( ahhh ahhh..
ne büyük sıkıntı bilseniz.diğer kızlar bana kızıcak eminimkiçok söylediler hala cesaret toplayamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?