- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
Neden ayrılmak istiyorsun :S
canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
neden ayrılmayı düşünüyorsun ki nişanlından:44::44:
canım link veririsen daha iyi olur?(( neden ayrılmak istiyorsun ki?
Sebep söyleme tenezzülünde bulunmadığı gibi attığı link te açılmıyor.
Halk dilinde buna ' derdini söylemeyen derman da bulamaz ' denir hani..
cnm ya mutlu olmayacağını düşünüyorsan bir an bile düşünme derim ama evliliğine bu kadar az zaman kalmışken çok zor olacak bu ah ah keşke daha erken davransaydın hakkında hayırlısı cnm üzerinede gelmişler açıklama yapmıyorsun diye çok kızdım ya nasıl bi çıkmazdasın anlamıyorlar tabiki
evet canım anlayamıyorlar kızamıyorumda çünkü yaşamadan kimse anlayamaz.. canları sağolsun.. erken de davrandım ama yine beni tavladı kandırdı
sizin en mutlu en istekli en heyecanlı olmanız gereken zamanlar bunlar ama siz sanırım uzun bir süredir 'acaba ayrılsam mı' sorusuna cevap arıyorsunuz
aklınızda böyle bir soru varken evlenmemelisiniz, neticede evlililk çok ciddi bi durum
bence iyice oturup düşünün..ayrılmayı gerçekten istiyor musunuz?
eğer öyleyse önemli olan sizin hayatınız..nişanlınızın üzülmesi elbette kötü olur ama sizin mutsuz bir evliliğe mahkum olmanızdan daha kötü olamaz
cnm ablamda aynı durumdaydı o nedenle yaşadıklarını çok iyi anlıyorum 2. kez nişan atacam demişsin mutsuz bir evliliğe mahkum olmaktan daha iyidir.bence kafanda bitirdiysen ayrılacağım diyorsan ayrıl evlendikten sonra ayrılmak inan daha zor olacaktır.ahı falanda tutmaz cnm sen insafsızca bişi yapmıyorsun ki hayatına istediğin gibi yön ver ve bu yön mutluluğa doğru olsun
2. nişanı atan yokmu acaba yaaa cok merak ediyorum :)
bi tek ben miyim :)
doğru diosun mutsuz olucağım bi evliliktense elbette 10 nişan atmak iidir.. ablan ne yaptı simdi mutlu mu düzenini kurdu mu? Rabbim ablana da hayırlı evlilik nasip etsin
haklı bir nedenin varsa neden iflah olmayasın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?