nişanlımı bırakırsam iflah olamamaktan korkuyorum :(

DepresifFisilti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
273
4
0
Adana
Nişanlım bir hevesle evi tutmuş.. O evlenmeyi çok istiyor ben ondan ayrılırsam bundan sonra ah almazmıyım,beddua ederde ya bende bir daha mutlu olamazsam

Nişanlın sana sert , kırıcı konuşuyor yani saygı göstermiyor o yüzden ayrılmak istiyorsun anladığım kadarıyla.Yanlışım varsa düzelt.Bu nedenle ayrılıyorsan kendini kötü hissetmen için bir neden göremedim ben.Senin suçun ne ki burada adam gibi davranmayı bilmiyorsa.

Son düzenleme:
konu; nişanlından ayrılmak isteyip ahını almaktan korkman değil mi? sana neden ayrılmak istiyorsun diye soruyorlar zahmet edip izah etmiyorsun, "daha önce yazdım ordan okuyun" diyorsun.

Son düzenleme:
Sebep söyleme tenezzülünde bulunmadığı gibi attığı link te açılmıyor.

Halk dilinde buna ' derdini söylemeyen derman da bulamaz ' denir hani..

Sebep söyleme tenezzülünde bulunmadığı gibi attığı link te açılmıyor.

Halk dilinde buna ' derdini söylemeyen derman da bulamaz ' denir hani..

sebebini açıklama tenezzülünde bulunmasam neden link at tennezzülünde bulunayım canım benim..
orada butun konuları mevcut diye direk link attım hepsini görün diye bi kaç konu açmışım.

KONULARIM..

KIZLAR BANA YARDIMCI OLUN DÜŞÜNCELERİNİZE VE TECRÜBELERİNEZE ÇOK İHTİYACIM VAR BEN YAKLAŞIK 1 SENEDEN FAZLADIR NİŞANLIYIM. İSTANBULA GELİN GİDİCEM VE NİŞANLIMLA 4 SENELİK BELKİDE DAHA FAZLA BİR BİRLİKTELİĞİMİZ OLDU UZAKTAN UZAĞA ARADA Bİ GELİP GİDEREK.. NİŞANLANDIK SONRA AİLESİYLE AİLEM NİŞANDA TANISTI. COK SEVDİLER ONCE GÜLER YÜZLÜLERDİ BİZE GELDİKLERİNDE AMA TA Kİ BİZ DE ONLARI GÖRMEYE CEWREDEN ARASTIRMAYA GİDENE KADAR MİSAFİRPERVERLİK SIFIRDI ANNEM VE BABAM COK MUTSUZDULAR 3 GÜN KALDIK SADECE Bİ DEFA EVDE yemek PİŞTİ KISACASI BEKLENİLEN İLGİ YOKTU. TABAK CANAK DESENİZ SANKİ SIRADAN BİRİ GELMİŞ. BİZDE TEK BARDAKLARLA TABAKLARLA MİSAFİR KARSILANMAZ DİYENLERDENİZ.. Anlayacağınız kültür farkımız cok fazla elleride cok sıkı nişanlım herseyin fişine bakan biri. topluluukta bi yere gidildiğinde ben ödim diye ısrarcı değil ve ben cok utanıyorummm (( bişiler yazınnnn

Hatamı yaparım.. Nasihata ihityacım var ablalar,kardeşler..

2 ay sonra evleniyorum ama içimden gelmiyor evlenmek ve ben onunla hiç eğlenemiyorum.. Mutsuzum. başka şehre gelin gidicem.. ayrımaya korkuyorum pişman olur muyum diye zamanım kalmadı kızlarrrrrrr HAYATIMIN HATASI MI DEMEK İSTİYOR YÜREĞİMDEKİ SIKINTI

aileden uzağa gelin gitmeyin diyen var mı?

Ben ailemden nasıl ayrılıcam bilemiyorum zaten evlenmekte gelmiyor içimden ailemden uzağa gidemicem sanırım.. siz söyleyin ne olursa olsun gidilir mi uzağa ?

kızlar hala ayrılamadım.. düğünüme 1 ay kaldı tam (

hala ayrılamadım beni hatırlarsınız.. bu özgüven eksikliği ve başıma gelecekleri bile bile evlenmek değilde nedir (((((((((

2.nişanımı atmak üzereyim ve çok üzülüyorum, evde mi kalacağım nedir ?

((( cok mutsuzum. bi dikiş tutturamadım

istihare rüyama yorum getiricek var mı?

nişanlımın hayırlı olup olmadığı hakkında istihareye yattım bundan 2 hafta evvel belki.. ilk uc gün görmedim bişi.. bir gün ara verdim.. tekrar yattım 2. günü gördüm bi rüya.. ağlaya ağlaya yürekten dileyerek hayırlısını göster rabbim dedim.. ve bişiler gördümm..

rüyamda eski komusumuzun kızı benim arkadasım olur hala görüşürüz bana diyorki bize gelsene 3. katta şu numarada oturuom dio bende gidiyorum bianda apartmanda oluyom.. cıkıom 3. kata bakıorum numara yok kapıda akahverengi tahta bi kapı. acıorum diyorum ki bu damın kapısı çatının kapısı yani diyorum.. aralıyom azcık bakıorum dısarı geri kapatıyorum,2. katta sanırım diyorum inim kapı no dediği gibiyse oradır diomm. bakıorum orada değil.. bianda apartman boşluğunda kayaların üstünde durduğumu görüyorum ha düştüm düşücem..sağ elimde dala benzer bişi sol elimde de öle tutunuyorum.. sağ elimle tuttuğum nerdeyse koptu kopacak. kopsa düşücem aşağı. etrafıma bakınıyorum birileri yokmu diye sesleniom biara sanki. bi bakıom yan pencereden bi cocuk beni duuyup görüyor. 25 30 yas arasında esmer karakasşlı karagözlü kirli sakallı ama yakısıklı bi cocuk üstünde tshirt felan yok cıplak belden yukarısı görünüyor sadece.. saclarda uzunca biraz. cok iyi biri beğeniom. bana dioki dur dıo sunları temzilim dio sana atim dio tutunarak bana doğru gel dio.. sanki yukardan bişi sarkıtmışlar gibi halat biçiminde migros poşetleri gibi kırık beyaz 3 şeyi bana dopru uzatıyor atıyor bende tutunarak ona doğru gidiyorum.. cok huzur veren bi yuzdu hala gözümün onunde..

siz bu istahare ruyamı nasıl yorumlarsınnnnız

KONULARIMA BAKAR OKURSANIZ NEDEN YATMIŞ OLDUĞUMU GÖRÜCEKSİNİZZ..

cnm ya mutlu olmayacağını düşünüyorsan bir an bile düşünme derim ama evliliğine bu kadar az zaman kalmışken çok zor olacak bu ah ah keşke daha erken davransaydın hakkında hayırlısı cnm üzerinede gelmişler açıklama yapmıyorsun diye çok kızdım ya nasıl bi çıkmazdasın anlamıyorlar tabiki

evet canım anlayamıyorlar kızamıyorumda çünkü yaşamadan kimse anlayamaz.. canları sağolsun.. erken de davrandım ama yine beni tavladı kandırdı

sizin en mutlu en istekli en heyecanlı olmanız gereken zamanlar bunlar ama siz sanırım uzun bir süredir 'acaba ayrılsam mı' sorusuna cevap arıyorsunuz
aklınızda böyle bir soru varken evlenmemelisiniz, neticede evlililk çok ciddi bi durum
bence iyice oturup düşünün..ayrılmayı gerçekten istiyor musunuz?
eğer öyleyse önemli olan sizin hayatınız..nişanlınızın üzülmesi elbette kötü olur ama sizin mutsuz bir evliliğe mahkum olmanızdan daha kötü olam
az

Son düzenleme:
evet canım anlayamıyorlar kızamıyorumda çünkü yaşamadan kimse anlayamaz.. canları sağolsun.. erken de davrandım ama yine beni tavladı kandırdı

cnm ablamda aynı durumdaydı o nedenle yaşadıklarını çok iyi anlıyorum 2. kez nişan atacam demişsin mutsuz bir evliliğe mahkum olmaktan daha iyidir.bence kafanda bitirdiysen ayrılacağım diyorsan ayrıl evlendikten sonra ayrılmak inan daha zor olacaktır.ahı falanda tutmaz cnm sen insafsızca bişi yapmıyorsun ki hayatına istediğin gibi yön ver ve bu yön mutluluğa doğru olsun

inan çok düşünüyorum canım ve düşünmekten başıma sancılı ağrılar giriyor mjezik atıyorum anca geçiyor kolay kolay baş ağrım olmaz bnim oysaki.. kalbim çarpıntı yapıyor artık. uykumda durucakmı diye korkar oldum..o orda hevesle ev tutuyo döşüyor.. zamanında o kadar cok kırdı ki nazımı cekemeyip beni yerden yere vurdu oyle sert konusurki kızınca babamda bile bu kadar ağır sözler duymadım.. ha eskisi gibi nazlanıp problemde çıkarmıyorum ama kırılan kırıldı incindi. çoğu seyi batar oldu. cok güzel seviyor beni sadıktır. bunlar suan yetmiyor yüz göz olduk sanırım.. iyileşemiyorum.. düzelemiyorum.. gercekten istiyormusun diyosun ya canım istiyorum ama evim olucak hevesiyle de ayrı mutlu oluyorum bunlarla avunmakta yanlış nasılsa evim olucak dimi (( ahhh ahhh..

ne büyük sıkıntı bilseniz.diğer kızlar bana kızıcak eminimki çok söylediler hala cesaret toplayamadım..

2. nişanı atan yokmu acaba yaaa cok merak ediyorum :)
bi tek ben miyim :)

doğru diosun mutsuz olucağım bi evliliktense elbette 10 nişan atmak iidir.. ablan ne yaptı simdi mutlu mu düzenini kurdu mu? Rabbim ablana da hayırlı evlilik nasip etsin

ablam şu an erkek arkadaşıyla evlilik hazırlığındalar çok mutlu sekiz senelik berbat bir birlikteliği itekaka yürüttü bütün aileyi karşısına aldı nişanlandı 2 sene nişanlı kaldı sonrası ne oldu herşey birikti ve en ufak bir hatasında yüzüğü çıkardı dört duvar arasına girince birikmişlikler daha fazla su yüzüne çıkacak şimdi mutsuzsan evlenince mutlu olacağını düşünme ilişkilerde bile yıpranmalar alışılmışlıklar bıkkınlıklar birikmişlikler oluyor ama altından kalkılabilecek düzelebilecek şeylerse üstesinden gelinip evleniliyo sorsan hangimizin dört dörtlük ilişkisi var bence kimsenin yok... sende son birkez yaşadığın herşeyi ince ele sık doku öyle karar ver cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…