nişanlımdan sizce ayrılmalı mıyım?? nolur yardım

DÜZELMEZ Mİ Kİ annem istemiyor babam arada kaldı tartışmada o yoktu.bilmiyorum ne yapacağımı bir yandan da diyorum nişanlılıkta böyle mı olur
Hayir,nisanlilikta böyle olmaz.Asil nisanliyken insanlar daha dikkat eder hal hareketlerine,nisanlisin ailesiyle olan iliskilere.Daha nisanliyken ne ses yukseltmesi k.valideye? Siz onun annesine ayni sekilde davransaniz neler olurdu hic dusundunuz mu?
Saygisiz insandan ne koca ne damat hic bisey olmaz.

yorumları bilmiyorum ama nişanlınız "kimse karışamaz" diye sesini yükseltmesi çok ayıp bence, daha usluplu söyleyebilirdi, saygısız

hemen uzaklas bu adamdan canim ailenden daha kiymetli kim var allah askina ben evliyim esim suan aileme oyle bi saygisizlik yapsa suan birakirim dusun sen nisanlisin daha sakin boyle bi adamla yuva kurnaya kalkma suan anlamaya bilirsin ama evlendiginde anne babanin ne kadar kiymetli oldugunu anlayacaksin

Ayrılmam diyorsan sende onun annesine yap aynı saygısızlığı senin annende nişanlılıkta olur nolcak desin damadına en azından durum eşitlenir
Tövbe allahım ya
Bazen Rabbim gözüne gözüne sokuyor ama anlamak istemeyince anlamıyor insan
Bu adam seni ve aileni önemsemiyor ve bir evlilik için en kötü şeylerin başında gelir bu
Sen bilirsin...

nısanlılıkta boyle olur la ne alakası var ınsan sımdı neyse evlenınce de o yanı degısen bısey yok kı

Nişanlılıkta da evlilikte de böyle olmaz canım.Benim babam eşimin kalbini az kırmamıştır nişanlandığımızdan beri.Ona rağmen eşim tek bir gün babama saygısızlık yapmadı.Onu bırak bana bile bir kere dahi baban neden böyle yapıyo demedi.
Burayı takip ediyorum diyosun.Düzelir mi sorusunu sorman hata.Gördün mü hiç düzeleni?

Sana hakaret ediyor, annene karışmazsınız diyor yol yakınken kurtul derim ben. Kimse aşkından ölmüyor , hayat bir şekilde devam ediyor ama saygısızca davranışa maruz kalarak bir ömür geçmez.

Bende 9 aydır nişanlıyım benim kayınvalidem de biraz erteleyelim düğünü diyo ve ikimizde ertelemek istemiyoruz ama bunun için kavga etmektense neler yapabiliriz nası çözebiliriz diye düşünüyoruz. Bende sinirlendiğimde annesine kızıyorum hatta gitmicem evine falan dedim ama annem terbiyesizlik yapma dedi belki gitme tabi kızım diye kışkırtsa sorunlar büyürdü:/ seninkine de annesi destek olduğu hak verdiği sürece tavırları aynı kalır malesef

Bugun salak gerizekali der yarin ana avrat duz gider. Herseyi ben bilirim havasindaki insanda hic cekilmez. O kimmiste kimse ona emir veremezmis? Annende emir vermemis zaten. Boyle her seyi g.tunden anlayip bagiran cagiran adamla hic isiniz olmasin. Bide hep oglunu hakli goren kaynananiz var onla altli ustlu oturacaksiniz. Bela geliyorum diyor.

Ailene saygı göstermeyen,sesini yükselten bir insan evlendikten sonra neler yapar biliyor musun? Sakın evlenmek gibi bir hataya düşme. Hiçbir şey değişmeyecek çünkü adamın kişiliği bu. Şuan içindeki şiddetin %10u nu gösteriyor,ilerde küfürün,dayağın alasını görürsün. Saygı aşktan daha önemli

Canım kayınvaliden de ayıp etmiş doğrusu, burnu havada olan oğlunu kimselere layık göremeyen tipler vardır ya aynı onlar gibi... oğlunun yanlışlarını söyleyip uyaracağına arkasında duruyor bir de, onda o ana varken yaptığı kötülüklere rağmen sırtını sıvazlayan biri varken nişanlında ders alıp değişmez zannımmca. Annesi yatsın kalksın da sen gibi bir kızı alacağı için dua etsin.. Hayırlısı olsun senin için arkadaşım, Allah gönlüne göre versin inşallah.

DÜZELMEZ Mİ Kİ annem istemiyor babam arada kaldı tartışmada o yoktu.bilmiyorum ne yapacağımı bir yandan da diyorum nişanlılıkta böyle mı olur
nişanlılıkta böyle olmaz canım
insanlar özellikle erkek daha ılımlı olur
sen şanslısın en azından.. nişanlıyken gösteriyor ne olduğunu

annesinin normal demesi oğlucuğuna toz kondurmak istemediğindendir

daha şimdiden laçkalaşmış
kaldı ki daha cicim zamanlarınız da bile size hakaret edebiliyor
anneniz düşüncesini söyledi diye terbiyesizlik yapıyor
ve ailesi normal karşılıyor

bence yol yakınken dönün

yok neredeyse snee oldu nişanlanı diye kendinizi yiyip bitirmeyin sakın ileri de şiddet kaçınılmaz sonun bile bile lades yapma çok pişman olur dert sahibi olursun

Baştan nasıl başlarsa, öyle gidermiş bazı şeyler...
İyi düşün derim... İlgili felan bana karşı diye kendini bağlama bu kadar..
Başkasıda sana o ilgiyi verir, daha 25 yaşındasın....

yüzgöz olmaları hiç iyi olmaz. kimse emir veremez diyor halbuki emir veren de yok bana göre..
ailesi tabiki normal karşılar sonuçta ogulları..
bu arada her konudan ailesi neden ve kim tarafından haberdar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…