- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
-
- Konu Sahibi Bilgelik--
Hayir,nisanlilikta böyle olmaz.Asil nisanliyken insanlar daha dikkat eder hal hareketlerine,nisanlisin ailesiyle olan iliskilere.Daha nisanliyken ne ses yukseltmesi k.valideye? Siz onun annesine ayni sekilde davransaniz neler olurdu hic dusundunuz mu?DÜZELMEZ Mİ Kİ annem istemiyor babam arada kaldı tartışmada o yoktu.bilmiyorum ne yapacağımı bir yandan da diyorum nişanlılıkta böyle mı olur
Merhaba arkadaşlar öyle dertliyim ki yerde mı göktemiyim bilemedim ben. burayı üye olmadan hep okuyorum. ailemde bu siteye bağımmlı hatta üye.. size danışmak istiyorum. şimdi ben 25 yaşındayım nişanlımda öyle. severek nişanlandık. 1.5 sene sevgililik ardında sevgili iken iyiyydik hep ilgiliydi nişanlı ikende hep ilgili hakkını yemem lakin sorun var çok sinirli bana hakaret ediyor. salak, gerizekalı vs. bir sey hakkında empati yap dediğimde akıl verme bana der hemen. annesi nişanlılıkta normal erkektir söyler diyor. nişanlım annemle tartıştı dün bu arada 7 aydır nişanlıyız) konu şu nişanlım eşya aldı borçları var onu ödeyecek bende okuyorum babamla annem toparlayınca olsun diye konuştulr. nişanlımda geldiğinde annem söyledi biraz düğün beklesin diye nişanlım anneme karışamaz kimse bize diye sesini yükseltti istemiyorsun sen zaten benı dedi. olay kötü oldu annem istemiyor artık daha kaç günlük damatken sesini yükseltiyor. ben nasıl yüzüne bakayım damat diye diyor ve su anda istemiyor. nişanlımla şimdi konuşmuyoruz o da suçlu degılım diyor. kimse emir edemez diyor. ailesi de normal karşıloyr ne var ki diyor. ki ben kaynanm ile altlı üstlü oturacağım.. nişanlımla annemın arası soğuk şu anda nolcak ne yapıcam ben düzelir mi evlenince böyle yaşayan var mı ne yapayım yardım edinnn nolur... sşze güveniyorm.
Tabiki canım aile zaten kızını veriyor kolay mI bi de adam evlenmeden sesini yükselisin oldu evlendik sonra evine yollamaz baş tacı etmeli şu annişan döneminde kız tarafı hassas olur değil mi böyle sey olmamalı
Canım kayınvaliden de ayıp etmiş doğrusu, burnu havada olan oğlunu kimselere layık göremeyen tipler vardır ya aynı onlar gibi... oğlunun yanlışlarını söyleyip uyaracağına arkasında duruyor bir de, onda o ana varken yaptığı kötülüklere rağmen sırtını sıvazlayan biri varken nişanlında ders alıp değişmez zannımmca. Annesi yatsın kalksın da sen gibi bir kızı alacağı için dua etsin.. Hayırlısı olsun senin için arkadaşım, Allah gönlüne göre versin inşallah.ben onun yerine koyuyorum kendımı kaynanam ne derse desin asla asla tek ses yükseltemem. ama ona göre ve aşlesine göre normal annesi aradı yapma etme bu yüzden yüzük mu atılır erkek o alttan al bak benım oğlum yaşatır gelenı pişman olursun dedi
nişanlılıkta böyle olmaz canımDÜZELMEZ Mİ Kİ annem istemiyor babam arada kaldı tartışmada o yoktu.bilmiyorum ne yapacağımı bir yandan da diyorum nişanlılıkta böyle mı olur