-
- Konu Sahibi Bilgelik--
nişan atmak evlenip her türlü şiddete maruz kalıp boşanmaktan daha mı zordur?korkuyorum ne zahmetlerle o nişanı yaptıketti acıya dayanamam diye ama annemde cok kırılmış o diyor cıcek alıp geleyim ama bir kez guvenını kırdı ailemin
yaşatsın diyeydin kaynana da bir anormalmişben onun yerine koyuyorum kendımı kaynanam ne derse desin asla asla tek ses yükseltemem. ama ona göre ve aşlesine göre normal annesi aradı yapma etme bu yüzden yüzük mu atılır erkek o alttan al bak benım oğlum yaşatır gelenı pişman olursun dedi
DÜZELMEZ Mİ Kİ annem istemiyor babam arada kaldı tartışmada o yoktu.bilmiyorum ne yapacağımı bir yandan da diyorum nişanlılıkta böyle mı olur
ayrılırsam pişman olmam değil mi ileride
Daha nişanlıyken, tabiri caizse henüz size mecburken bu kadar cesur davranabiliyorsa evlendikten sonra çirkinleşme ihtimali çok yüksek. Ne sebeple olursa olsun üslubuna dikkat etmesi gerekir. Annenle konuşurken daha saygılı olması lazım. Hem senin annen hem de yaşça büyüğü olduğu için. Sana yaptıkları da hoş değil. Her ilişkide kavgalar olur, normaldir. Ama her durumda hakarete yönelmesi hoş değil. Bence biraz da kendi davranışlarını yokla. Belki sen de sebebiyet veriyor olabilirsin. Şunu unutma lütfen; evlenince insanların ahlakı ya da karakterleri düzelmez! Böyle bir ümitle yola çıkarsan hata edersin. Hakkında hayırlısı olsun.
Yaaa boyle konularda olumsuz yorumlar yapmak istemiyorum ama gercekten sonunuz iyi gozukmuyor. Nisanlinin belliki Ofke kontrol sorunu var. Ve bu ciddi bi problem. abartiyorsun diyebilirsiniz ama şiddete kadar gidebilecek bi skntı bu. Cunku özeleştiri yapmiyor. Surekli kendi yaptgi her davranisi hakli buluyor. E bide sirtini pohpohlayan herseye oglum hakli diyen bi ailede arkasindayken, bu iş cok zorhakkınızda hayirlisi neyse o olsun inşallah arkadaşım.
salak, gerizekalı vs. bir sey hakkında empati yap dediğimde akıl verme bana der hemen. annesi nişanlılıkta normal erkektir söyler diyor
bir kere bana vurdu dışarıda iken sinirlendi yine tokat attı hafif şekilde sert değilde şak diye degıl de ne bileyım
bir kere bana vurdu dışarıda iken sinirlendi yine tokat attı hafif şekilde sert değilde şak diye degıl de ne bileyım
Annene sesini yükseltmiş kavga etmiş daha soruyor musun ne yapayım diye.Bu adadam annenizden daha mı değerli. Hadi haklı olsa da kızsa bi nebze anlaşılır ama o da yok
Nisanlilikta aranızda problem olsa böyle olabilir dicem de,sizin anneye terbiyesizlik yapmış. Istememekte çok haklı.kaynananiz ve esiniz sizi cok ezer gibi.nisanliniz çok saygısız agresif duruyor. Evlenince annene gitmicen o bana şunu dedi,bunu dedi diye kin guducek bi tip gibi.kaynananizda artık annenden çıktın kocandir erkektir yapar dicek bi tip gibi.cocuk olunca çocuğu bırak git de diyebilirler. gidemezsin. Bence yol yakinken dönün.su kadarcik yazdiklarinizdan bile bu belli oluyor. Değişmez dahada kotulesir.DÜZELMEZ Mİ Kİ annem istemiyor babam arada kaldı tartışmada o yoktu.bilmiyorum ne yapacağımı bir yandan da diyorum nişanlılıkta böyle mı olur