-
- Konu Sahibi carmilla35
Benim bu patlama noktamdan sonra işler birden acıtasyona döndü, meğer hepsinin psikolojik problemleri varmış günde üç dört hap alıyorlarmış, ne olurmuş hoş görsek. Hiç çevreleri yokmuş çok yalnızlarmış, meşhur dayı bu sebeple yollamış onları değişiklik olsun diye. Benim kızı haşlamamla birlikte anneleri tabiri caizse ayılıp bayılmaya başladı. Asıl terbiyesiz benmişim isyan ettiğim için. Aslında düşünüyorum da, keşke tüm bu olayları sadece kenarda izlediği için daha o zaman ayrılmalıymışım, hata etmişim..
Nişanlın da mı çekti gitti sen nasıl döneceksin diye sormadan?Asıl acınası olan ne biliyor musunuz? Annemin arabası dolu olduğu için sıkışarak nişanlımın arabasıyla geldim tatile. Ve kavgamızdan sonra karşı taraf çıkıp gittiler. Annemin arabası da sıkışılacak gibi olmadığından ben otobüsle döndüm evime. Ne kadar acı şeyler, şimdi size yazarken farkediyorum. Gözüm mü kördü, aklım mı başımda değildi, nasıl sustum bilmiyorum..
Nişanlımı seviyorum ama beni korucabilecek, kimseye ezdirmeyecek, arkamda durabilecek biri olduğu inancını kaybettim.
Bundan biraz ben de şüphe edip kendimi ayıplamıştım, kuzenler neticede. Sonra bir düğün dönüşü anneannem bana kızın bazı davranışlarından rahatsız olduğunu dile getirdi. Bilirsiniz bakışını, nişanlıma karşı bazı hareketlerini beğenmemiş. Tatildeki kavgamız sırasında ben bu garip davranışları dile getirdim ama çocuk o abisini kıskanmıştır dendi, kapandı konu. Ben de bir daha açmak istemedim çünkü inanın dile getirirken ben bile utanıyorum kuzen oldukları için. Yalnız bir laf var ki hala beni çok düşündürüyor. Kayınvalidem 'isteseydim onu alırdım oğluma ama almadım' gibi bir laf etti. Bunu kötü niyetle söylediğine inanmak istemiyorum ama demek ki bu insanlar kuzen evliliğine pek garip bakmıyorlar diye düşünmeden de edemiyorum.
Biraz önce ailemle konuştum, burada konuyu sizinle paylaşıp yorumları okuduktan sonra aklımda hiçbir şüphe kalmadığına karar verdiğimi söyledim. Sağolsun onlar sadece 'sen üzülmedikten sonra bizim için sen ne istiyorsan ne karar veriyorsan o' dediler. Hatta annem şu doğumgünü davetini geri çekme konusunu duyduğum için kendini suçlu hissediyor, keşke söylemeseydim diyor ama nasılsa öğrenecektim çünkü benim anne ve babamın pastaneleri var, nişanlımın ablası kızı için pasta siparişiyle birlikte davet etmiş annemi, sonra da arayıp malum pasta kalsın iptal edin, siz de gelmeseniz daha iyi demiş. Ben elbet o doğumgünü fotoğraflarını görüp anneme hani siz yapacaktınız pastayı diye soracaktım, saklasaydı daha çok üzülürdüm sonradan.. Şu an burda sabah 9 a geliyor. Okuldayım, dersten sonra gidip okuldan kaydımı sildirmeyi ve uygun fiyatla bulduğum ilk uçakla ülkeme dönmeyi düşünüyorum.. Allah razı olsun tüm yorumlarınız için çünkü gurbette yalnızlık korkunç birşey ve şu an derdimi paylaşabildiğim tek arkadaşlarım sizlersiniz.
Benden çok güzel elti olur, eşinden bu tane daha var mı
Konu sahibi, dusunme ayrıl derim. Beni ve ailemi daha şimdiden böyle ezdiren adam beni dünyalar kadar sevse ne fayda? Bir yerden sonra saygı kalmıyor. Sizin o ortamda ne dedikodularınız yapılmıştır. Ömür boyu sizin degeriniz bu olarak kalacak, başkaların size biçtiği değerleri kabullenmeyin; kendi degerinizi kendiniz belirleyin. Size ve ailenize saygı duyan bir eş karşınıza çıkar inşallah.
Kaydınızı sildirip eğitiminizi neden yarım bırakıyorsunuz o kısmı anlamadım. Öteki konuda çok mantıklı düşündüğünüzü düşünüyorum. Ama iki konunun bağlantısı nedir? Nişanlı olmayınca eğitiminizi tamamlayamıyor musunuz?
O kuzen bana pek tekin gelmedi söyliyeyim... Var onda bir iş...
Sen nişanlınla basbasa otururken o ağlıyor, sürekli ikinizin arasına girmeye çalısıyor bu kız senin nişanlına aşık olabilir... Ne yazıkkı hep birlikte büyüdükleri için onda böyle bir şey oluşmuş olabilir....
Ayrıca nişanlın ve ailesi iyi insanlr ise ve sen seviyorsan en önemlisi ayrıldıgında üzüleceksen yapma derim cunku ben burada bitmeye deger bir sey göremiyorum... Tek problem 3-5 tane densiz bir akraba... Yakında olmazsınız uzak bir yerde ikamet edersiniz bu bahane ile görüşmemiş olursunuz ailende onlarda iletişimi keser olur biter...
Sen ayrılırsan şayet meydanı onlara bırakmıs olacaksın onları mutlu edeceksin ohhh dedirteceksin... En kotusude olumsuz etkilenip çok üzüleceksin...