Nişanlımdan Ayrılmaya Karar Verdim

Aile bağları kuvvetliyse alsın o 21 yasındaki kuzenini nikahına. Cingan söylesin aptal oynasın. Kimsenin basını yakmasın

6 yıl sonra ne oldu acaba
Merhaba :)

Buradaki konuşmalardan kısa süre sonra her şeyin üstüne bir de aldatıldım ve kendisinden ayrıldım. O zamanlar dünyanın diğer ucunda yapayalnız hissediyordum kendimi, burada yorumlarıyla bana kardeşlik eden herkese sonsuz teşekkür ediyorum..

Ülkeme döndüm, yaklaşık 2 yıl sonra harika bir insanla tanıştım ve 2 yıldır çok mutlu bir evliliğim var. Açıkçası buraya yıllardır girmiyordum. Eşimle toplam beş yıllık beraberliğimiz sonunda bir bebek sahibi olmaya karar verdik, hamilelik başlıklarını okurken siteye üye olduğum mail adresinin hala kayıtlı olduğunu görünce bir girip 'yıllar önceki ben'e bakmak geldi içimden.

Bir kabusun içindeymişim, insan içinde olunca anlayamıyor. Yaklaşık bir yıl boyunca çok yalvardı, ama en son barışmayacağımızdan emin olunca gerçek yüzünü gösterdi. Nişanda takılan altınlarımız için annesinin bir arkadaşının müdür olduğu bir bankadan kasa tutmuştuk. Tutarken de belge imzalamıştık, 'yalnızca ikimiz bir arada olduğumuzda açılabilsin' demiştik. Kendisi ülkeye döner dönmez bankaya gidiyor, kasayı tek başına boşaltıyor, çalıştığım yere gelip üç dört çeyrek altın tutuşturuyor elime, 'zaten senin ailen bu kadar takmıştı' diyor ve çekip gidiyor. Düşünün, kasa anahtarı hala bende.. Şikayet ettim ancak 'sorun görünmüyor' deyip geçiştirildim. Banka şubesi apar topar kapandı o ayrı konu. Banka kasalarına da çok güvenmemek lazım galiba :)

Şimdi dünyalar tatlısı bir kayınvalidem var, allah onu başımızdan eksik etmesin. Görenler anne kız gibisiniz bu nasıl bir sevgi diyorlar. Gerçekten de öyleyiz, binlerce kez şükrediyorum.. Daha da önemlisi, eşim benimle ailesi arasında öyle güzel bir dengede ki.. Bu konuda çok çok çok şanslıyım, kocaman bir iyi ki diyorum evliliğimize..

Belki zamanında onları yaşamasaydım, bugün bu güzel insanların kıymetini bu kadar bilemeyecektim. İstemeden bana büyük iyilik ettiler, sağolsunlar. Burada gözümü açan, bana kendimi yalnız ve 'çok alıngan' hissettirmeyen herkese minnettarım..

İyi olmanıza sevindim

Ahhh yine başladım okumaya tam yorum yapacagim kaç kurtar kendini diye baktım 2016, hemen son sayfaya geldim güncelleme için. Çok sevindimCoook mutlu olun bebeğinizle
Kizlar bakın tüm postlarda anlatmaya çalışılan bu. Bir adam eğer evleneceği/evlendigi kadını 2.plana atıyorsa her alanda atıyor. Paket program bu. Patolojik ailecilik, aldatma, kumar, ilgisizlik, psikolojik şiddet vs vs. Bu adamlar düzelmez. Ancak ayrılinir.

Üst edit: Hortlamış konuya tarih bakmadan atlamışım ama olsun belki de benim de bunlari yazmaya ihtiyacım varmış:)
Selamlar Kadinlar Kulubu'nun akilli mantikli kadinlari,
Bu mesaj benim bu forumdaki ilk mesajimdir bu yüzden anlamı çok büyük:)
sevgili konu sahibi,
Sen aklı başında mantıklı makul birine benziyorsun. Yaşadıklarının dışarıdan bakan gözle tolore edilir bir tarafı yok. Ben ettim ben buldum. Kadınlar kadınlara destek olmalı. Lütfen nişanlını çok sevsen de kendini geleceğini daha çok sev. Ben de sevdim ama tunelin sonunda hiç ışık yok malesef. O ilk cam kırılmış, bundan sonra hiçbir tartışmada ne senin ailenin ne senin bir kıymetin olmayacak. Arada sırada agzına bal çalmalık olaylar yaşanıp umutlansan da sonucunda kayaya daha sert çarpacaksın başını. Keşke yüz bin kere keşke ben de bunları evlenmeden görebilseydim. Hala hayatta mutlu olmak için bir şansın varken mutluluğu seç.
Bu arada sizi seviyorum Kadınlar Kulübü'nün akıllı mantıkli kadinlari:)

Bu yorum beni o kadar mutlu etti ki anlatamam sanki ben yaşamış gibi sevindim. Ben de nişan attım ve hep dua ediyorum bu zor günleri iyi ki yaşamışım iyi ki onu bırakmışım diyeceğim güzellikte biri çıksın karşıma . Sizin hikayeniz beni çok etkiledi . Ara ara açıp okuyacağım bunu

Eminim bir gün geçmişi hatırlayıp 'iyi ki bu kararı vermişim' diyeceksiniz.. Her şey gönlünüzce olsun :)

Onun dayısı akraba da sizin anneniz komşu mu? Annenize yapılan karşısında önce nişanlınızın dik durması karşı çıkması gerekirdi çünkü haklı haksız bir tarafa etiğe uymayan bir olay var ortada. Nişanlınız evliliği anlayacak olgunlukta değil, zira sizin öncelikli ailesi olduğunu anlayamamış. Karısı ve çocuklarının mutluluğundan mesul ama o yengesi ve kuzenlerinin gönlünün hoş tutulmasını daha çok önemsiyor. Bu da kalabalık ailesinden ayrı bir birey olamadığını gösteriyor. Ayrıca size agresif ve hep sorun çıkaran damgası vurulması da manipülatif bir hareket. Asla öyle olduğunuzu düşünmeyin inandırmalarına izin vermeyin. Anlattıklarınıza kimse tahammül edemezdi. Ayrıca yol yakınken dönme kararınız çok mantıklı görünüyor unutmayın aşk azalıyor ve bu davranışlar evlilikte çekilmez hal alıyor. Kimseyi alttan almak zorunda değilsiniz onlar üstlerde hareket etmeseler sorun olmayacaktı zaten

Çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah biran önce minik bir kelebek huzurlu yuvanız senlenir ne demişler vardır herşeyde bir hayır sizinki gerçekten hayırlı olmus...onlar ne durumda acaba diyemecegim yaşattıklarini yaşıyorlardı pis hırsız yaa

Öngörülü olmak böyle bir şey... Hiç kafanız karışmasın. Annenize yapılan arama saygısızca. Yollayın gitsin bey efendiyi..

Sebep olarak Dayının terbiyesizliğini gösterin. Sizin canınız sıkılacağına biraz onların canı sıkılsın.

Kesinlikle ayril başka birşey demiyorum

merhaba eski konunuzu okudum şuan napıyorsunuz baya zaman geçmiş bnde nişanlımdan ayrıldım

arkama bakmadan kaçardımmm bu neee

pardon ben de atlamışım hemen eski konuymuş:) mutlu olmanıza çok sevindim

Son düzenleme:
Bence her kadının okuması, güçlü olması gereken bir konu: Evlilik. Sizi mutlu edemeyecek, sizi yoracak, hep düşündürecek, sizin hayatınıza fikirlerinize saygı duymayacağı belli olan bir evliliği hiçbir kadın yapmamalı sırf hayatında biri olsun diye. O kadar yanlış evlilik yapan var ki sırf bazı şeyleri önceden görmek istemediği için. Görüldüğü gibi gayet net sinyaller veriyor aslında, sonradan değişti diye bir durum yok. Konu sahibi adına çok mutlu oldum. Güçlü ve mantıklı bir insan olmasının meyvesini almış. Umarım çocuğunuzu da sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız. Darısı mutlu bir evliliği hak eden, dik duran, koca olsun odundan olsun demeyen tüm kadınlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…