Nişanlımdan ayrılmak üzereyim yardım edin kızlar derdime derman olun :((

Gelinlercicektir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
41
0
34
Nisanlimın bana göz koyan arkadaşından. Şeytan gibi arkadaş. Ben bayram nedeniyle evime geldim. Nisanlimla kaldığım evde hemen arkadaşı yerleşmiş 1 hafta kalmak için nisanlimda yaninda. Benimle sevgilim bitanem aşkım diye konuşan adam buz gibi davraniyordu.Bana gösterdiği sebep neden aramiyorsun beni. Bende arkadaşı yanında kontrol ediyormuş guvenmiyormus gibi gözükmesin istedim. Hemen öyle düşünür. Nisanlim. 4s nedir tanıyorum. Bu çocuk yani arkadaşı onu doldurdu surekli yapardi cunku. 1 senedir kuslerdi. Be baristirdim uzluyordu diye pisman oldum. Arkadasin seni dolduruyor ve bunu söylediğimde gunahini aliyorsun diyip duruyor. Bu insan hapse girmiş çıkmış pis şeyler kullanan insan benim nisanlim sigara bile İçmez nisanlim in yanında melek ama bunu gosteremiyorsun ona. Ben bugun açtım aradım bana karsi neden böyle Soğuksun cevap yok. Ses yok. Bende dedim hep o çocuk dolduruyor seni diye gunahini almayackmisim çocuk kiskanc şeytan sürekli gözü üstümde olan bir sapık ben söyledim ona bagirdim beni bu çocuk yüzünden kaybetceksin diye suratıma kapattı. Terbiyesiz nisanlimda. bağırıyorum diye kapatti. Surekli 6 defa ne zaman gelceksin dedi. BENDE SIZ RAHAT TAKILIN 27 SİNE KADAR GELMEM HEMEN TAMAM DEDI. vazgeciyorum resmen ondan artık bana bu sekilde davranıyor. Ne yapcagimi bilmiyorum. YARDİM EDİN NOLUR

ya dejavu yaşıyorum yada sen bu konuyu açmıştın..
bu konuda tartışmaktan çekinme...çünkü nişanlına zarar verebilir...

Forumda tekrar mahiyetinde konu açımı yasak. Konunuzu sabah açmışsınız , birkaç cümle ekleyip yeniden konu açmak yerine mevcut konularınızdan devam ederseniz daha fazla yanıt alabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-edin-kizlar-ne-yapcagimi-bilmiyorum.840992/ bu da tekrar bir konu.

Önce aşağıdaki konuyu açmışsınız , en azından bugün için.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-bitti-sanirim-bu-sefer.840990/

Aynı konuyu defalarca açınca daha farklı yanıtlar almıyorsunuz ki.

madem çok kötü bir arkadaş o arkadaşı ne diye barıştırdın onları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…