Nisanlimdan ayrildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

saripapatya42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
2
-5
25
1 bucuk yildir beraberiz 2 yil olacak neredeyse iliskimizin basindan beri cok oyle kavgamiz olmadi ama illaki oluyordu ben biraz gecmisten gelme piskljm bozuktu cok kavgalar ettik ufak şeyler cok büyüdü normalde nana olan sevgisinide biliyorum hep bir yerlere goturup gezdirir di yedirip icirdi hic kisitlamazdi cok severdi bende cok sevdim ayriyken cok baskasina gitmezdik bir gun cok kotu kavga ettik icmic icmis baskasi ile gorusmus bende sinir kirizi gecirdim herseyi dagttm kirdim evinde ve bende biri ile gorustum bilerek o yapti diye suan ne yaparsam yapym bitti diyor ve ben hatalarımı gördüm cok pismanim onuda affetmek istiyorum geri gelsin istiyorum ama gelecek gibi durmuyo ama ben sanmam okadar cok severken nasil sogudu ayriyken görüştu ya kafayi yiycem hic iyi degilim kimse anlamiuor beni

icmic icmis baskasi ile gorusmus bende sinir kirizi gecirdim herseyi dagttm kirdim evinde ve bende biri ile gorustum bilerek o yapti diye suan ne yaparsam yapym bitti diyor
Bitmiş bu iş. Zorlamayın. Tencere dibin kara senin ki benden kara. İkiniz de hatalısınız. Birlikte olsanız bile ikiniz de sürekli birbirinize bu saçmalıklarınızı yüzünüze vuracaksınız.

Senin için sorun değilse , affedeceksen diye adamın evini dağıtıyorsun ? Allah akıl fikir versin

Yok ben artik unutmayi seciyorum pismanim iyi degildim tatli yedirmisler sirf ben deliriyim ondan uzaklasaym diye hoca ile görüştum dualar okuyorum pisikolgdan tedavi oluyorum

Bu nasıl bir yazım şekli öncelikle.
Tedavi olun ciddiyim. İlişkinin de şeyi çıkmış zaten uzak durun birbirinizden

Insallah barisirsiniz ya cok amin.

O başkasıyla görüşmüş duramamışsınız intikam almaya çalışmışsınız ama o dik durmuş durum bu

Tatlı mı yedirmisler? Akıl tutulmasinin yeni kılıfı mı bu?
Yok ben artik unutmayi seciyorum pismanim iyi degildim tatli yedirmisler sirf ben deliriyim ondan uzaklasaym diye hoca ile görüştum dualar okuyorum pisikolgdan tedavi oluyorum

Ay inşallah barisirsiniz da başkasının başını yakmazsiniz

Siz ikiniz neden iki dakika boşta kalamıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…