Nişanlımdan ayrıldım,içinden çıkmam için bana yardım lütfen:(

iyibirben

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
56
4
286
Ankara
ben eylül ayında nişanlandım aynı ilçede öğretmeniz o şekilde tanıştık askerdeyken bana açıldı onu bekledim çok kısa bir süre sonra da nişanlandık. ben çok istedim nişanlanmayı ve kabul etti. ilk başlarda giyimime kuşamıma hiç bişey demez hatta beğenirken nişandan sonra bi haller oldu. önce ailesinin yanında dikkat etmemi söyledi tamam dedim kapalı giyindim ailesinin yanında. sonra işe giderken dikkat et dedi öyle yaptım. sonra çok alışveriş yapma dedi tamam dedim en son olarak biz sadce haftada 1 gün il merkezine gidiyoruz. oraya gittiğimizde giysi dükkanına girmen beni sıkıyor girme başka şeyler yapalım dedi. kabul ettim ama o günün akşamında patladım ağlama krizine girdim herkesin içinde ona bağırdım. yüzüğümü çıkardım:((yine de affetti beni ama ben yine de uzattım soğuk davrandım hiç bişey demedi. ilgisiz olamsından şikayet ettim haftanın her günü dolusun kendin için spora sohbete gidiyorsun ben yapayalnızım hafta içi 5buçuğa kadar çalışıyorum sonrasında da hiç bişey yapılmıyor beni evde yalnız bırakıyorsun yanıma gelsende tv izliyorsun bi sıkıntımı anlatsam sıkıldım diyorsun ayrılalım dedim. ailenle konuş dedim on beş tatil için memlekte geldik 5 gün hiç arayıp sormadık birbirimizi sonra 5. gün aradı ve bitti dedi. ben de o beş gün fazla barttığımı ve özür dilemem gerektiğini düşündüm arayacaktım o benden önce davrandı. şu anda yıkılmış durumdayım. benden soğuduğunu nişanı oyuncak ettiğimi söyledi. artık herkes yoluna bi daha görmiyelim birbirimizi dedi. ama ben onsuz olamayacağımı düşünüyorum 24 yaşındayım ve bütün hayatım elimden alınmış ve bunun tek suçlusu benim diyorum onu çok seviyorum ama o sıralar ben de soğudum gibi gelmişti. şimdi ben ne yapacağım bana asla dönmez biliyorum. aynı yerdeyiz onunla karşılaşmam belki aylarca ama karşılaırsak ne olacak nasıl bir duruşum olmalı onu hala sevdiğimi herkes bilmeli mi yoksa tekrar umut olmayan bi iş için kendimi alçaltmaya değmez mi? susmak içe gömmek doğrumu yoksa o onu hala sevdiğimi hep bilsin mi?:(((( içinden çıkamıyorum

öncelikle durumun için üzüldüm ama söylemek istediklerim var tabi

neden hayatın bitsin ki, sonuçta sadece nişanlanmışsın, bu kadar yıpratma kendini.. :20:

ayrıldığın için üzgünsün ama aslında ayrılmaya başta sen karar vermişsin, hem sebeplerin de var, nişanlanmadan önceki o adamla, nişanlandıktan sonraki aynı adam değilmiş zaten.
inşallah hakkında hayırlısı olsun, ama sanki hayırlı olmuş gibi :26:

bittiyse bitmiştir canım bir erkeğin peşinden koşma sakın sonrasında çok daha kötü olur ama yinede aramak istersende sadece eminmisin bu düşüncen hakkında diye sor oda evet derse peki sen bilirsin kararını çoktan vermişsin dersin topu ona atmış gibi o zaman her şekilde seviyorsa geri gelir merak etme erkekler peşinden koşan kızları hiç bi şekilde sevmiyorr

Onu giyme, oraya gitme, bunu yapma, şunu etme...Eee yarın öbür gün boynuna ip bağlayıp gezdireceğim bile der gibime geldi.
Ölen ölüyor, arkasından bir müddet paralanıp ağlıyoruz da gene hayatımıza devam ediyoruz da bir ilişki bitince ölümden beter hissetmek niye?
Kimse ayrıldı diye ölmüyor, hayat daha da güzel gidiyor.Onsuz nasıl yaşadıysanız bu yaşa kadar , öyle de pekala yaşanabilirmiş demek ki.
Ben hatanızı görmedim, herşeyi alttan alıp, onun her dediğine evet demişsiniz.Daha ne? Kukla mı edecekti?
Bence hayırlı olmuş.
Oynatacağı başka kukla bulsun.

ben eylül ayında nişanlandım aynı ilçede öğretmeniz o şekilde tanıştık askerdeyken bana açıldı onu bekledim çok kısa bir süre sonra da nişanlandık. ben çok istedim nişanlanmayı ve kabul etti. ilk başlarda giyimime kuşamıma hiç bişey demez hatta beğenirken nişandan sonra bi haller oldu. önce ailesinin yanında dikkat etmemi söyledi tamam dedim kapalı giyindim ailesinin yanında. sonra işe giderken dikkat et dedi öyle yaptım. sonra çok alışveriş yapma dedi tamam dedim en son olarak biz sadce haftada 1 gün il merkezine gidiyoruz. oraya gittiğimizde giysi dükkanına girmen beni sıkıyor girme başka şeyler yapalım dedi. kabul ettim ama o günün akşamında patladım ağlama krizine girdim herkesin içinde ona bağırdım. yüzüğümü çıkardım:((yine de affetti beni ama ben yine de uzattım soğuk davrandım hiç bişey demedi. ilgisiz olamsından şikayet ettim haftanın her günü dolusun kendin için spora sohbete gidiyorsun ben yapayalnızım hafta içi 5buçuğa kadar çalışıyorum sonrasında da hiç bişey yapılmıyor beni evde yalnız bırakıyorsun yanıma gelsende tv izliyorsun bi sıkıntımı anlatsam sıkıldım diyorsun ayrılalım dedim. ailenle konuş dedim on beş tatil için memlekte geldik 5 gün hiç arayıp sormadık birbirimizi sonra 5. gün aradı ve bitti dedi. ben de o beş gün fazla barttığımı ve özür dilemem gerektiğini düşündüm arayacaktım o benden önce davrandı. şu anda yıkılmış durumdayım. benden soğuduğunu nişanı oyuncak ettiğimi söyledi. artık herkes yoluna bi daha görmiyelim birbirimizi dedi. ama ben onsuz olamayacağımı düşünüyorum 24 yaşındayım ve bütün hayatım elimden alınmış ve bunun tek suçlusu benim diyorum onu çok seviyorum ama o sıralar ben de soğudum gibi gelmişti. şimdi ben ne yapacağım bana asla dönmez biliyorum. aynı yerdeyiz onunla karşılaşmam belki aylarca ama karşılaırsak ne olacak nasıl bir duruşum olmalı onu hala sevdiğimi herkes bilmeli mi yoksa tekrar umut olmayan bi iş için kendimi alçaltmaya değmez mi? susmak içe gömmek doğrumu yoksa o onu hala sevdiğimi hep bilsin mi?:(((( içinden çıkamıyorum

yani okuduklarıma inanamadım, yine de beni affetti ne demek ya, sanki napmışsın allah allah
o ona bağırmanı çoktan hak etmiş
senin yapığın alışverişten ona ne, şimdiden alışverişine karşıyosa evlenince sana 5 kuruş vermez
24 yaşında koskoca öğretmen kızsın
yaa anlamıyorum ya insan bu kadar kendine güvensiz, kendine saygısız olurmu
bırak yaaa
memlekette erkek mi kalmadı
burnunu kaldırmışsın kaf dağıda aman burnu ordan inmesin diyosun resmen
düşündüğüne bile değmez, biraz kendini sev, biraz kendine saygın olsun diyorum
biraz sert yazmış olabilirim kusura bakma ama birinin sana bu gerçekleri söylemesi gerek

Bence kendine zaman ver ve bu kişinin yokluğuna alışmaya çalış, alışamasan da çabala, didin. Çünkü gerçekten yapman gereken bu gibi. Sana bu kadar müdahale eden ve yaptıklarının hata olduğunun farkında bile olmadan sana böyle basit bir şekilde sırtını dönebilen bir insandan kusura bakma ama kendi adıma hayır geleceğini pek sanmıyorum. :19:

Kendini neden bu kadar suçladığına anlam veremedim ben.Hatalı olan sen değilsin ki...Nişanlını alıştırmışın sölediği herşeyi kabul etmeye onaylamaya o yüzden biliyorki o ne yapsada sen geri döneceksin.Blöf bile yapıyor olabilir sana bu ayrılıkla.Eğer sen gerisin geri ona dönersen ne olcak biliyormusun bak bu benden vazgeçemiyor o yüzden herşeyi yapayım ben...O= yüzden hiç kendini üzme böyle bir adam için bence...Anladığım kadarıyla köy gibi bir yerde öğretmenlik yapıyorsunuz.Yapacak çok birşey olmadığı için otomatikman ben oraya gidince napıcam diye düşünüyor o yüzden hayat bitmiş gibi geliyor size.Şu an olayın yeni olması ve onsuzluğun yarattığı boşlukla böyle düşünüyorsunuz biraz kendinize zaman verin ilerde sizde kendinizi haklı görmeye başlayacaksınız dır eminim.Ve şunu söylemeden geçemicem nişanlınız size gereçketen değer verseydi siz bağırdığınız anı oturup düşünür bu kız neden böyle davrandı der hatasını bulmaya çalışırdı ayrılığı kabul etmektense....

o adamin esi oliyimde ne olursa olsun dusuncesine girmissin
ve bir ogretmen olarak nasil bunlari dusunursun
tamam sevmissin ozluyorsundur ama
suclu oyken kendini suclu hissedip ozur dileme cabalarina girmek istemen
cok yanlis
-derdini anlatinca sikiliyor
-haftada bir giyim magazasina gitmeni istemiyor
-nisanliyken harcamalarina karisiyor

bunlari ailen yapsa ne kadar kizarsin degilmi?
peki el ogluna bu kadar yuz vermek normalmi?

sen yanlış bişey yapmamışsınki nişanlın seniçok kısıtlamış ama kendiside geri kalmamış bazı durumlardan.sende hakkını savunmuş onun özürdilemesi gerekirken sakın sen böyledüşünme bırak giden gitsin o hatalı herzaman bunu hatırla.

Kendini suçlaman için hiçbir sebep yokken öyle bir duruma getirmişki nişanlın bu ayrılığı , sanki herşey senin suçunmuş gibi.. şimdi sen , nedenler ve sorular arasında kalıp kendini suçlayarak boğuluyorsun.. sanırım sen nişanlına ayrılık derken blöf yaptın.. o blöfüde karşındaki gördü.. Dik dur biraz. Boynunu eğme kimseye.. Hayatta en önemli şey gururdur. aşkta gurur olmaz derler, külliyen yalan.. aşık olmak ezik olmak anlamına gelmez. Gururlu olki , kendine saygın artsın.. Kendine saygın olmazsa , kimsenin sana saygısı olmaz..

Sevgiler..

Beni affettide ne demek !
Sen ne yaptın ki .Senin ona affetmem lazım .Herşeyine karışan o.Elbette sende patlıcaksın
Bu kadar içinde tutman herşeyine tamam demen bile yanlş.
Ayrıca ayrıdlığnza sevnmen yerine üzülmende pek garip .Kurtulmşsn aşırı derecede baskıcı birinden .Daha ne istiyorsun :26:

Kendini suçlaman için hiçbir sebep yokken öyle bir duruma getirmişki nişanlın bu ayrılığı , sanki herşey senin suçunmuş gibi.. şimdi sen , nedenler ve sorular arasında kalıp kendini suçlayarak boğuluyorsun.. sanırım sen nişanlına ayrılık derken blöf yaptın.. o blöfüde karşındaki gördü.. Dik dur biraz. Boynunu eğme kimseye.. Hayatta en önemli şey gururdur. aşkta gurur olmaz derler, külliyen yalan.. aşık olmak ezik olmak anlamına gelmez. Gururlu olki , kendine saygın artsın.. Kendine saygın olmazsa , kimsenin sana saygısı olmaz..

Sevgiler..

yaptığım blöf mü bilemiyorum ki belki de farkında olmadan öyle yaptım hakikaten planlı bir şey değildi o an ayrılmayı istedim olmayacak gibi hissettim ama seviyorum çok kırılsamda şu an özlüyorum hayatım bitti gibi diye düşünmem bu sebeple çünkü artık başkasını sevemem diye düşünüyorum. ben hayatımda hiç kimseye bu şekilde boyun eğmemiştim ailemle neler yaşadım dik başlılığım yüzünden ama ona yapamadım ilk başlarda çünkü ailem gibi beni ne yaparsam yapayım ömür boyu kabul etmezdi. ama daha sonra dayanamadım çünkü zoruma gidenşeyleri kabullenmek sadece bir yere kadar oluyor :( bir de birbirimizi çok tanımadan ben küçük yerde çalıştığımızı laf söz olacağını düşünerek onunla hemen ciddiyete dönüştürmek istedim o bir süre çıkmak taraftarıydı:( çok utanıyorum şimdi bu halimden onunla nişanlandım bir yola güle oynaya çıktım ama ama sonunu getiremedim elime yüzüme bulaştırdım:(

Beni affettide ne demek !
Sen ne yaptın ki .Senin ona affetmem lazım .Herşeyine karışan o.Elbette sende patlıcaksın
Bu kadar içinde tutman herşeyine tamam demen bile yanlş.
Ayrıca ayrıdlığnza sevnmen yerine üzülmende pek garip .Kurtulmşsn aşırı derecede baskıcı birinden .Daha ne istiyorsun :26:

seviyorum... baskıcı olduğu durumlar şu anda bu sevgiden daha basit gibi geliyor maalesef:( alışveriş mi o mu deseler şık giyinmek mi o mu deseler şu an terdütsüz yine o derim maalesef gönlüme laf anlatamıyorum:(

öncelikle durumun için üzüldüm ama söylemek istediklerim var tabi

neden hayatın bitsin ki, sonuçta sadece nişanlanmışsın, bu kadar yıpratma kendini.. :20:

ayrıldığın için üzgünsün ama aslında ayrılmaya başta sen karar vermişsin, hem sebeplerin de var, nişanlanmadan önceki o adamla, nişanlandıktan sonraki aynı adam değilmiş zaten.
inşallah hakkında hayırlısı olsun, ama sanki hayırlı olmuş gibi :26:

haytımın bitmesini düşünmemin nedeni onu çok sevdim seviyorum artık başkasına asla ısınamam mutlu olamam:(

haytımın bitmesini düşünmemin nedeni onu çok sevdim seviyorum artık başkasına asla ısınamam mutlu olamam:(

Şuan böyle düşünmen çok normal ama ileride elbet başkası da olur hayatında daha çok gençsin. Ayrıca seni kısıtladığı kendi göre bir kalıba oturtmak istediği için bağırmışsın milletin içinde yani durup dururken bağırdım diye kendini suçlama. Mutlaka iki tarafında kendine göre hataları vardır.

evet benim hatalarım da çok ona en başta hep yumuşak yüzümü gösterdim ne dediyse evet dedim ama aslında tabi ki ben böyle biri değilim rol yaptım:( bir nevi yalancılık:( o da yalancı nişanlanmadan önce sorun yapmadığı şeyleri sorun yaptı:(

herseyde bi hayir vardir.. sabret... Allaha dua et.. o sana yazildiysa eger senden hic kopamazki.. ama yazilmadiysa ne yaparsan yap olmaz.. senin sucun yok.. basits eylerden bitme zoyle kolay kolay.. bitebiliyorsa bi sorun var demektir..

anladığım kadarıyla sorumsuz,ilgisiz bir insan baskıcıda böyle bir insanla nasıl bir evlilik düşünüyorsun ki evine nasıl bakıcak çocuğunaa nasıl sahip çıkıcak boşver güzelim kafana uymuyorsa ayrıl sonradan pişman olma,hem bir tek sen nişandan ayrılmıyorsun ki ben 1,5 senedir nişanlıyım ve ayrılıyorum yarın bir gün yanıma geldiğinde vericem yüzüğü eline bende ne sorunlar yaşadım ve yoruldum artık, bak ne güzel mesleğinde varmış elini sallasan ellisi daha iyileri çıkar belki karşına şuan herkes öğretmen eş arıyor biliyormusun , haa seviyorum diyorsun bende seviyorum ama kaldıramıcam artık bir gün ağlarım iki gün ağlarım sonra yola devam yine hayat devam ediyor ,hakkında hayırlısı olsun canım fazla yüz vermemek gerekiyormuş bu erkek milletine demek :5:

ahh ahh çevremdeki herkes böyle söylüyor... nikah alnınıza yazılsaydı ne olursa olsun olurdu asla bitmezdi nasipte yokmuş hayırlısını iste diyorlar ben de öyle yapıyorum ama sevgim biter mi unutabilir miyim hiç sanmıyorum büyük konuşmak değil bu kendini tanımak maalesef:((

Back
X