• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma ve kayınvalideme ne hediye alabilirim?

cikolatalipankek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
358
182
53
Nişanlım bendem farklı şehirde yaşıyor, 2 aydır birbirimizi göremiyoruz ve içimden ona hediye almak geldi ama maalesef hiç bir fikrim yok, sizce ne alabilirim bayanlar?

kayınvalidem'de ısrarla özellikle bir isteğin var mı diye soruyor bana Mavi'den falan elbise beğen seç göster alayım sana diyor ama teşekkür ederim düşünmeniz yeterli diyerek reddettim. Ama ben kayınvalideme ve nişanlımın anneannesine hediye göndermek istiyorum, sizce onlara ne tarz hediye seçebilirim ?

Kayınvaliden ve nişanlının anneannesi kapalıysa güzel eşarplar alabilirsin veya güzel bir çanta alabilirsin kayınvalidene. Nişanlına da saat, cüzdan alabilirsin.
Kayınvalideme Türk kahve fincan takımı ile kek fanus'u almayı düşünüyorum, anneannesinede dediğin gibi eşarp ile yelek almayı düşünüyorum, teşekkür ederim :)

Kahve fincanı mı ? 🙄🙄 Ben olsam başka birşey tercih ederdim.. bilemiyorum yani yukarda yazıldığı gibi güzel bir eşarp veya çanta ya da ikisi birlikte daha iyi olur bence de.. 🙄

Çantayı beğenir beğenmez emin olamadığım için tercih etmedim. Fincan takımın neden olmaz ki sizce ?
Ya bana fincan takımı çok basit geliyor. Bir de ben evlenince neredeyse herkes fincan takımı hediye etti.. açlmamıs kaç paket fincanım var bilmiyorum sanırım o yüzden de pek sevmedim fincan fikrini 🤭 🤣

Çok hoş duruyorlar, o yüzden bu geçmişti içimden ama bilemedim şimdi :)

Eklentiler

• E69486A2-3194-4FAC-BA3D-AA5213E54002.webp
    E69486A2-3194-4FAC-BA3D-AA5213E54002.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 50
  • BEA27FE5-4CA9-4A63-97C1-A8293B0417D0.webp
    BEA27FE5-4CA9-4A63-97C1-A8293B0417D0.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 43
Evet bende çok beğendim, bilemiyorum o zaman gelsinde bi belki başka şeylerde gelir aklıma :)
Bence bu takımı kendi çeyizine al. Kayınvalidene de uyumlu bir çanta eşarp al. 😉 Benim gözümde annelere böyle şeyler daha çok yakışır gibi geliyor canım... Hem kendisine de özel olur..

Bence bu takımı kendi çeyizine al. Kayınvalidene de uyumlu bir çanta eşarp al. 😉 Benim gözümde annelere böyle şeyler daha çok yakışır gibi geliyor canım... Hem kendisine de özel olur..
Çeyizime o kadar güzel şeyler görüyorum ki ama düğün seneye olacak inşallah, belki o zamanlara dahada güzelleri çıkar diyerek şimdilik hiç bir şey alamıyorum ilerde daha güzelini bulurum diye, bu gidişle her şeyim son dakikaya kalıcak galiba :) evet orada haklısın kendisine özel olan bir şey daha anlamlı olabilir, teşekkür ederim :)

Çeyizime o kadar güzel şeyler görüyorum ki ama düğün seneye olacak inşallah, belki o zamanlara dahada güzelleri çıkar diyerek şimdilik hiç bir şey alamıyorum ilerde daha güzelini bulurum diye, bu gidişle her şeyim son dakikaya kalıcak galiba :) evet orada haklısın kendisine özel olan bir şey daha anlamlı olabilir, teşekkür ederim :)
Rica ederim canım. Hiç dert etme ben nişanlandktan sonra dizdim çeyizimi.. Herşeyimi o an hoşuma giden beğendiğim şeylerden aldım. Evi dizmeye.gidene kadar toparladım hepicini. Gerçi ne kadar alrsan al evlenince unuttum dediğin şeyler de çıkıyor 🤭🤭 Şimdiden hayırlı olsun inşaALLAH yuvanız hep mutlu olun 🤲

Rica ederim canım. Hiç dert etme ben nişanlandktan sonra dizdim çeyizimi.. Herşeyimi o an hoşuma giden beğendiğim şeylerden aldım. Evi dizmeye.gidene kadar toparladım hepicini. Gerçi ne kadar alrsan al evlenince unuttum dediğin şeyler de çıkıyor 🤭🤭 Şimdiden hayırlı olsun inşaALLAH yuvanız hep mutlu olun 🤲
Aminnnn cümlemizin inşallah 🥰🥰🤲🏻

Mutfak icin alinan hediyeler ev halkinin tamamina alinmis gibi geliyor bana. Hediye kisiye ozel bir sey olmali bence.
Nişanlım bendem farklı şehirde yaşıyor, 2 aydır birbirimizi göremiyoruz ve içimden ona hediye almak geldi ama maalesef hiç bir fikrim yok, sizce ne alabilirim bayanlar?

kayınvalidem'de ısrarla özellikle bir isteğin var mı diye soruyor bana Mavi'den falan elbise beğen seç göster alayım sana diyor ama teşekkür ederim düşünmeniz yeterli diyerek reddettim. Ama ben kayınvalideme ve nişanlımın anneannesine hediye göndermek istiyorum, sizce onlara ne tarz hediye seçebilirim ?

Kaç hediye almayı planladığınıza bağlı ben param fazlaysa beğendiğim bi kaç eşyayı hediye eden biriyim eğer tek alacaksanız güzel modern bir çanta alın ama gerçekten beğeniceğini düşündüğünüz bir çanta nişanlınızada kol saati alabilirsiniz sade ama al benili siyah olabilir bunlar güzeldir ekstra olarak mutfak eşyası olabilir nişanlınızada ayakkabı olabilir kravat kol düğmesi yada gömlek tişört gibi ?

Back
X