• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma test yaptırmalı mıyım?

TiFiTi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
299
2
0
Diğer
Kızlar 2ay sonra düğünüm var. Evlenince bir süre korunacağız. Çocuk sahibi olmak için bi engelim varmı bilmiyorum muayene olcam adetimin 3.günü Yani hamile kalacağımı garantiymiş gbi zannedip korunmak aptallık olcak. Nişanlımında test yaptırmasını istedim, ama olmaz diyo. Numune vermekten utanıyo. Bende problem yoksa hapa başlycam, ama ya onda sorun varsa? Sizce korunmayı bıraktıktan sonra bebek olmazsa o zamanmı muayene olmalı?

Kızlar 2ay sonra düğünüm var. Evlenince bir süre korunacağız. Çocuk sahibi olmak için bi engelim varmı bilmiyorum muayene olcam adetimin 3.günü Yani hamile kalacağımı garantiymiş gbi zannedip korunmak aptallık olcak. Nişanlımında test yaptırmasını istedim, ama olmaz diyo. Numune vermekten utanıyo. Bende problem yoksa hapa başlycam, ama ya onda sorun varsa? Sizce korunmayı bıraktıktan sonra bebek olmazsa o zamanmı muayene olmalı?

nişanlınızla sadece çocuğunuz olsun diye evleniyorsanız baştan olsun muayene.
hayır ben onunla sevdiğim için evleniyorum diyorsanız, çocuk düşündüğünüzde olmazsa bakarsınız çaresine

bana terddütünüz doğru gibi gelmedi,yani çocuğun olursa evlenirim olmazsa evlenmem gibi bir imaj olmuş siznki sanki benmi yanlış anlıyorum...normalde her çift evlenir 1 yıl zamana bırakıp bebek sahibi olmazsa tedaviye başlanır..yada evlendikten sonra çocuk düşünüleceği zamanın öncesinde gidip bi muayene olunur...şimdiden bunları düşünüp kafanızı karıştırmayın..

zaten olay kafada bitiyor herseyi olacagina birak evlenin çocuk istediginiz zaman du$un bunu Allah kismet ederse hepsi bo$ zten merak etme

Benim de 2 bucuk ay sonra dügünüm var.
Gelecek aya korunmaya baslayacagim.

Allahim insaAllah aratmadan versin...

ne acelen var canım yaa bi evlen ondan sonra git doktora nişanlıyken gitmek saçmalık olur bence

Olurmu öyle şey kızlar yaa neler çıkarmışsınız Hamileliğe engel var mı bunu öğrenmek istiyorum Boşuna korunmak istemiyorum. Eğer bi sıkıntı varsa vakitlice tedavi olalım istiyorum. Herşey Rabbimin takdiri. Ne demek öyle çocuğu olmayacaksa evlenmemek? Benim anlatmak istedğm doktora hasta olmadan gitmek. Bir insandan kısır olduğu için vazgeçmek ne zalimce bir düşünce!

Dün muayene oldum kist olduğunu söyledi doktor. Adet olunca tekrar ölçüm yapacak. Bi rahatsızlığım varsa vaktinde tedavi olmak istiyorum o kadar.

Olurmu öyle şey kızlar yaa neler çıkarmışsınız Hamileliğe engel var mı bunu öğrenmek istiyorum Boşuna korunmak istemiyorum. Eğer bi sıkıntı varsa vakitlice tedavi olalım istiyorum. Herşey Rabbimin takdiri. Ne demek öyle çocuğu olmayacaksa evlenmemek? Benim anlatmak istedğm doktora hasta olmadan gitmek. Bir insandan kısır olduğu için vazgeçmek ne zalimce bir düşünce!

takdir edersin ki biz seni tanımıyoruz ve yazdıklarından anladıklarımıza göre yorum yapıyoruz !

Zalimlikten kastım, kısır olduğu için eşinden vazgeçen insanlar. Bu bir kusur değil hastalıktır. Kim isteyerek kısır olur ki? Üste yazdğm yorumumdaki son cümle yanlış anlaşılmasın diye anlatıyorum. Lafım sadece o zihniyetteki insanlar için.

Tabiki öyle. Anlatmak istedğmi anlatamadm sanırım :/ ilaç alıyorumda zihnimi bulandırıyo biraz

geçmiş olsun. kistte önemli bişey değildir umarım, düzenli regl oluyorsanız korkmayın..
mutlu bir evliliğiniz, sağlıklı bebişleriniz olsun

Ben şöyle yapayım o zaman,

Sağlık problemim yoksa korunayım. Hapı bıraktıktan sonra bebiş olmazsa eğer, eşim muayene olur o zaman. Şimdilik sadece ben muayene olsam yeter sanırım

aslında kötü düşünmüyprsun. ama yanlış anlaşılmışssın.
ama düşününce doğru diyor insan.
baksanız bizler evlenmeden önce doktora gidiyoruz birşeyimiz var mı varsa önelemini alalım diyoruz
ama erkekler sanki tek kusur kadınlarda olurmuş gibi hiç kontrole gitmiyorlar.
çocuk olmuyor gene ilk kadın doktora gidiyor uğraşıyor hala olmuyorsa erkek gidiyor.
sanki bir kusur varsa ilk kadında olacak gibi bir kanı oluyor.
nişanlınız utanıyor ama bayanlar napsın.
siz şimdilik kendiniz için gidin doktora.
zaten bir ultrasonla sorun varmı yok mu anlaşılmıyor.
istediğiniz vakit denersiniz
inşallah olur.
olmazsa zaten doktoa sırasıyla rahim filmi sperm testi vs ister.
Evliliğiniz şimdiden hayılrı olsun

bence çok mantıklı düşünmüşsün,üç sene beş sene korunup sonra neden çocuğumuz olmuyo diye test yaptırdıklarında bi sorunla karşılaşan bi üç sene beş sene de tedaviyle uğraşan kaç bayan var kadınlarkulübünde...

Sizin icin önemliyse öncesinde muayene olabilirsiniz, ama nisanliniz bunu yapmak istemiyorsa
zorlamayin.

bence çok mantıklı düşünmüşsün,üç sene beş sene korunup sonra neden çocuğumuz olmuyo diye test yaptırdıklarında bi sorunla karşılaşan bi üç sene beş sene de tedaviyle uğraşan kaç bayan var kadınlarkulübünde...

Çok şükür beni anlayan biri çıktı:)

aslında kötü düşünmüyprsun. ama yanlış anlaşılmışssın.
ama düşününce doğru diyor insan.
baksanız bizler evlenmeden önce doktora gidiyoruz birşeyimiz var mı varsa önelemini alalım diyoruz
ama erkekler sanki tek kusur kadınlarda olurmuş gibi hiç kontrole gitmiyorlar.
çocuk olmuyor gene ilk kadın doktora gidiyor uğraşıyor hala olmuyorsa erkek gidiyor.
sanki bir kusur varsa ilk kadında olacak gibi bir kanı oluyor.
nişanlınız utanıyor ama bayanlar napsın.
siz şimdilik kendiniz için gidin doktora.
zaten bir ultrasonla sorun varmı yok mu anlaşılmıyor.
istediğiniz vakit denersiniz
inşallah olur.
olmazsa zaten doktoa sırasıyla rahim filmi sperm testi vs ister.
Evliliğiniz şimdiden hayılrı olsun

Allah razı olsun canım.

ne kadar şaşkınım şu an...
eşimle evleneli tam bugün 9 ay oldu. çocuğum yok zaten ilişki problemimiz vardı neyse. eşim kemoterapi görmüş vaktinde doktor muayene olması lazım dedi ben götürmedim ya sorun varsa onun üzülmesine dayanamam dedim. bende sorun olsaydı eminim o da aynısını yapardı. bu nasıl bir düz mantık anlamadım. evet evlenmeden önce ya çocuğum olmazsa diye korkardım o konuda anlarım ama hele bir evlen korunucaz diyorsun korunmayı bırak çocuğun olmazsa o zaman götür götüreceksen eşini. nişanlın ne kadar iyi niyetliymiş bunu ona teklif ettiğinde sesini çıkarmamış.
canım bırak bu şeyleri tadını çıkar sen. yok test yok spermiyogram evlilik demek aşk demek saygı sevgi demek. evlenmek demek çocuk demek değil. sen yola böyle başlarsan sonunu göremezsin

Back