nişanlıma söylemeli miyim?

Durup durup bu aşamada konuşman makul olmaz

Ilk başta konuşacaktın Kv ye ne zaman beyaz eşyacıya gidecek diye soracaktın ya da madem senin için sorun annene aldırmayıp biz alırız deyip onları da alacaktın eşinle

Beklentinizi düşük tutun görümceden eve destek beklemeyin örneğin düğünde bir takı taksın yeter ne alacak ki

Yeğenlere para konusu da şimdi değil Evlenince verilecek ilk parada bu zamana kadar sustum ama artık evliyim yarın övür gün çocuğunuz olur kenera para atmamız lazım deyip anlatırsınız şimdi olmaz

Bir de eşinin ailesi düğünde takı takacaksa iyi burda ne konular var onları da eşim aldı diye

ya durumu olmaz anlarım ama kızda erkekte çalışyor olunca sanki triyonlar kazanılıyormuş gibi nasıl geçinemiyorsunuz nasıl bu kadar borç yaptınız diye hesap soruyorlar bak yine aklıma gedi sinir oldum
benim bir arkadaşım aldığı maaşı ailesinden saklardı düşün artık.

günaydın herkese, verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. içimde daha fazla büyütmemek adına hafta sonu bu konuyu nişanlıma açtım ve konuştuk, ben rahatsız olduğum noktaları paylaştım, o da kendince sebeplerini. hiç tartışma, kavga vs olmadı sakin sakin konuştuk. yapılan ve yapılmayan her şeyi bildiğini, sorumluluklarının da farkında olduğunu söyledi, bakalım davranışları nasıl olacak..

benim ailem olmasa daha da batıcaktık ailen hiç yardımcı olmadı köstek oldu
İnşallah artık seni kullanmalarına izin vermezsin bu yapması gerekip yapmadıklarını gördüğün halde
diye sakin bir ifadeyle laf soksan belki fayda eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…