- 28 Şubat 2012
- 135
- 163
-
- Konu Sahibi book thief
Merhaba KK kadınları, nişanlı her kadın gibi benim de problemlerim var, öncelikle kv&kp gerçekten sever sayarım bunu belirtmek isterim. Sözlendik derken nişan vs şu anda evlenmeme 23 gün kaldı. Problemim para konusu. Şöyle anlatayım; nişanlımla her şeyimizi beraber aldık, beraber ödüyoruz, ikimiz de çalışıyoruz. Sayın kv bana eşya bakmaya başladığımız zamanlarda beyaz eşyalarınızı biz alacağız (çünkü nişanlım zamanında kendi için aldığı beyaz eşyaları ailesine vermiş, onlar da sen evlenirken biz sana alırız demişler) dedi birkaç kez, ve almadılar konusunu dahi açmadılar. Kv bir yorganla 2 yastık yaptırdı onlara geçirmek için nevresimi bile sen al dedi (almadım orası ayrı konu). Annem bir çeyiz yapmış bana dikiş kutusunun içindeki toplu iğnelere kadar.. Görümcem desen bir çöp almışlığı yoktur, ablam ütü, mutfak malzemeleri vs bir sürü şey aldı. Kıyaslama yapmamak elimde değil, evet çeyizi kız tarafı yapar ama erkek tarafı hiçbir şey yapmıyorsa? Yani şimdi biz her şeyi kendimiz aldık ama çeyizi anneme aldırmış gibi olduk, annem seve seve yaptığını benim rahatım için yaptığını söylüyor, ama ben çok bozuluyorum bu duruma, para vs teklif etsem hayatta kabul etmez ama böylesi de benim aileme haksızlık oluyor. Şunu da ekleyeyim, nişanı babamlar güzel bir yerde yaptı, kp düğünü ödemiyor onu da biz ödeyeceğiz. Durumları kötü değil kimsenin, neden böyle yaptıklarını anlayamıyorum ve ister istemez onlara da öfke duyuyorumGörümcem kendi isteğiyle kına hediyeliklerini, nikah şekerlerini yapıyor ve bunun için nişanlım para göndermiş bu bendeki bardağı taşıran son damla oldu, çok sinirlendim. Görümcemin çocukları da bu şekilde nişanlımdan çok para kopartıyorlar veya istediklerini aldırıp yaptırtıyorlar. Ben biraz biraz azalttım bu durumu, ama artık çok doldum. Bu durumu nişanlımla nasıl paylaşmalıyım? Kırıcı olmak istemiyorum, kendisinin tek suçu çok iyi niyetli olması. Ama biraz da gözünün açılmasını istiyorum. Yoksa paylaşmayıp kendime mi saklamalıyım?
sizin tarafta bu kadar fedakarlık yapmayı kessin.Merhaba KK kadınları, nişanlı her kadın gibi benim de problemlerim var, öncelikle kv&kp gerçekten sever sayarım bunu belirtmek isterim. Sözlendik derken nişan vs şu anda evlenmeme 23 gün kaldı. Problemim para konusu. Şöyle anlatayım; nişanlımla her şeyimizi beraber aldık, beraber ödüyoruz, ikimiz de çalışıyoruz. Sayın kv bana eşya bakmaya başladığımız zamanlarda beyaz eşyalarınızı biz alacağız (çünkü nişanlım zamanında kendi için aldığı beyaz eşyaları ailesine vermiş, onlar da sen evlenirken biz sana alırız demişler) dedi birkaç kez, ve almadılar konusunu dahi açmadılar. Kv bir yorganla 2 yastık yaptırdı onlara geçirmek için nevresimi bile sen al dedi (almadım orası ayrı konu). Annem bir çeyiz yapmış bana dikiş kutusunun içindeki toplu iğnelere kadar.. Görümcem desen bir çöp almışlığı yoktur, ablam ütü, mutfak malzemeleri vs bir sürü şey aldı. Kıyaslama yapmamak elimde değil, evet çeyizi kız tarafı yapar ama erkek tarafı hiçbir şey yapmıyorsa? Yani şimdi biz her şeyi kendimiz aldık ama çeyizi anneme aldırmış gibi olduk, annem seve seve yaptığını benim rahatım için yaptığını söylüyor, ama ben çok bozuluyorum bu duruma, para vs teklif etsem hayatta kabul etmez ama böylesi de benim aileme haksızlık oluyor. Şunu da ekleyeyim, nişanı babamlar güzel bir yerde yaptı, kp düğünü ödemiyor onu da biz ödeyeceğiz. Durumları kötü değil kimsenin, neden böyle yaptıklarını anlayamıyorum ve ister istemez onlara da öfke duyuyorumGörümcem kendi isteğiyle kına hediyeliklerini, nikah şekerlerini yapıyor ve bunun için nişanlım para göndermiş bu bendeki bardağı taşıran son damla oldu, çok sinirlendim. Görümcemin çocukları da bu şekilde nişanlımdan çok para kopartıyorlar veya istediklerini aldırıp yaptırtıyorlar. Ben biraz biraz azalttım bu durumu, ama artık çok doldum. Bu durumu nişanlımla nasıl paylaşmalıyım? Kırıcı olmak istemiyorum, kendisinin tek suçu çok iyi niyetli olması. Ama biraz da gözünün açılmasını istiyorum. Yoksa paylaşmayıp kendime mi saklamalıyım?
benim kp der hiç bişey almadı benim baban 2 .el esya ve kendi evinden bişeyler getirdi ve sagolsun 3 yıl öncesine kadar da 3000 tl ye yakın parca parca para verdi evimizle ilgilendi kocamda gece gündüz çalıştı ama kp der de kardesleri 5 er 10 ar yiyorlar çok kavga ettim dırdır ettim ama yok düzelmiyor gecenlerde kp benim halama esyaları ben aldım demiş halam şoka girmiş kadın kp der de kv de karsındaki insanın konuşmasına izin vermez sabote ederler Allah a bıraktım ama hakkım helal degil 6 yıllık evliyiz ama en yeni esyam 10 yıllıkMerhaba KK kadınları, nişanlı her kadın gibi benim de problemlerim var, öncelikle kv&kp gerçekten sever sayarım bunu belirtmek isterim. Sözlendik derken nişan vs şu anda evlenmeme 23 gün kaldı. Problemim para konusu. Şöyle anlatayım; nişanlımla her şeyimizi beraber aldık, beraber ödüyoruz, ikimiz de çalışıyoruz. Sayın kv bana eşya bakmaya başladığımız zamanlarda beyaz eşyalarınızı biz alacağız (çünkü nişanlım zamanında kendi için aldığı beyaz eşyaları ailesine vermiş, onlar da sen evlenirken biz sana alırız demişler) dedi birkaç kez, ve almadılar konusunu dahi açmadılar. Kv bir yorganla 2 yastık yaptırdı onlara geçirmek için nevresimi bile sen al dedi (almadım orası ayrı konu). Annem bir çeyiz yapmış bana dikiş kutusunun içindeki toplu iğnelere kadar.. Görümcem desen bir çöp almışlığı yoktur, ablam ütü, mutfak malzemeleri vs bir sürü şey aldı. Kıyaslama yapmamak elimde değil, evet çeyizi kız tarafı yapar ama erkek tarafı hiçbir şey yapmıyorsa? Yani şimdi biz her şeyi kendimiz aldık ama çeyizi anneme aldırmış gibi olduk, annem seve seve yaptığını benim rahatım için yaptığını söylüyor, ama ben çok bozuluyorum bu duruma, para vs teklif etsem hayatta kabul etmez ama böylesi de benim aileme haksızlık oluyor. Şunu da ekleyeyim, nişanı babamlar güzel bir yerde yaptı, kp düğünü ödemiyor onu da biz ödeyeceğiz. Durumları kötü değil kimsenin, neden böyle yaptıklarını anlayamıyorum ve ister istemez onlara da öfke duyuyorumGörümcem kendi isteğiyle kına hediyeliklerini, nikah şekerlerini yapıyor ve bunun için nişanlım para göndermiş bu bendeki bardağı taşıran son damla oldu, çok sinirlendim. Görümcemin çocukları da bu şekilde nişanlımdan çok para kopartıyorlar veya istediklerini aldırıp yaptırtıyorlar. Ben biraz biraz azalttım bu durumu, ama artık çok doldum. Bu durumu nişanlımla nasıl paylaşmalıyım? Kırıcı olmak istemiyorum, kendisinin tek suçu çok iyi niyetli olması. Ama biraz da gözünün açılmasını istiyorum. Yoksa paylaşmayıp kendime mi saklamalıyım?
Beyaz eşya olayını nişanlın kendi halletmeli ailesiyle.Onun dışında annenin senin için yaptığı çeyizler her annenin yaptığı yapacağı şeylerdir.Bunun için bir karşılık ödemen gerekmiyor.Başkası evladı için yapmadıysa,anneni bağlamaz.Merhaba KK kadınları, nişanlı her kadın gibi benim de problemlerim var, öncelikle kv&kp gerçekten sever sayarım bunu belirtmek isterim. Sözlendik derken nişan vs şu anda evlenmeme 23 gün kaldı. Problemim para konusu. Şöyle anlatayım; nişanlımla her şeyimizi beraber aldık, beraber ödüyoruz, ikimiz de çalışıyoruz. Sayın kv bana eşya bakmaya başladığımız zamanlarda beyaz eşyalarınızı biz alacağız (çünkü nişanlım zamanında kendi için aldığı beyaz eşyaları ailesine vermiş, onlar da sen evlenirken biz sana alırız demişler) dedi birkaç kez, ve almadılar konusunu dahi açmadılar. Kv bir yorganla 2 yastık yaptırdı onlara geçirmek için nevresimi bile sen al dedi (almadım orası ayrı konu). Annem bir çeyiz yapmış bana dikiş kutusunun içindeki toplu iğnelere kadar.. Görümcem desen bir çöp almışlığı yoktur, ablam ütü, mutfak malzemeleri vs bir sürü şey aldı. Kıyaslama yapmamak elimde değil, evet çeyizi kız tarafı yapar ama erkek tarafı hiçbir şey yapmıyorsa? Yani şimdi biz her şeyi kendimiz aldık ama çeyizi anneme aldırmış gibi olduk, annem seve seve yaptığını benim rahatım için yaptığını söylüyor, ama ben çok bozuluyorum bu duruma, para vs teklif etsem hayatta kabul etmez ama böylesi de benim aileme haksızlık oluyor. Şunu da ekleyeyim, nişanı babamlar güzel bir yerde yaptı, kp düğünü ödemiyor onu da biz ödeyeceğiz. Durumları kötü değil kimsenin, neden böyle yaptıklarını anlayamıyorum ve ister istemez onlara da öfke duyuyorumGörümcem kendi isteğiyle kına hediyeliklerini, nikah şekerlerini yapıyor ve bunun için nişanlım para göndermiş bu bendeki bardağı taşıran son damla oldu, çok sinirlendim. Görümcemin çocukları da bu şekilde nişanlımdan çok para kopartıyorlar veya istediklerini aldırıp yaptırtıyorlar. Ben biraz biraz azalttım bu durumu, ama artık çok doldum. Bu durumu nişanlımla nasıl paylaşmalıyım? Kırıcı olmak istemiyorum, kendisinin tek suçu çok iyi niyetli olması. Ama biraz da gözünün açılmasını istiyorum. Yoksa paylaşmayıp kendime mi saklamalıyım?
Merhaba KK kadınları, nişanlı her kadın gibi benim de problemlerim var, öncelikle kv&kp gerçekten sever sayarım bunu belirtmek isterim. Sözlendik derken nişan vs şu anda evlenmeme 23 gün kaldı. Problemim para konusu. Şöyle anlatayım; nişanlımla her şeyimizi beraber aldık, beraber ödüyoruz, ikimiz de çalışıyoruz. Sayın kv bana eşya bakmaya başladığımız zamanlarda beyaz eşyalarınızı biz alacağız (çünkü nişanlım zamanında kendi için aldığı beyaz eşyaları ailesine vermiş, onlar da sen evlenirken biz sana alırız demişler) dedi birkaç kez, ve almadılar konusunu dahi açmadılar. Kv bir yorganla 2 yastık yaptırdı onlara geçirmek için nevresimi bile sen al dedi (almadım orası ayrı konu). Annem bir çeyiz yapmış bana dikiş kutusunun içindeki toplu iğnelere kadar.. Görümcem desen bir çöp almışlığı yoktur, ablam ütü, mutfak malzemeleri vs bir sürü şey aldı. Kıyaslama yapmamak elimde değil, evet çeyizi kız tarafı yapar ama erkek tarafı hiçbir şey yapmıyorsa? Yani şimdi biz her şeyi kendimiz aldık ama çeyizi anneme aldırmış gibi olduk, annem seve seve yaptığını benim rahatım için yaptığını söylüyor, ama ben çok bozuluyorum bu duruma, para vs teklif etsem hayatta kabul etmez ama böylesi de benim aileme haksızlık oluyor. Şunu da ekleyeyim, nişanı babamlar güzel bir yerde yaptı, kp düğünü ödemiyor onu da biz ödeyeceğiz. Durumları kötü değil kimsenin, neden böyle yaptıklarını anlayamıyorum ve ister istemez onlara da öfke duyuyorumGörümcem kendi isteğiyle kına hediyeliklerini, nikah şekerlerini yapıyor ve bunun için nişanlım para göndermiş bu bendeki bardağı taşıran son damla oldu, çok sinirlendim. Görümcemin çocukları da bu şekilde nişanlımdan çok para kopartıyorlar veya istediklerini aldırıp yaptırtıyorlar. Ben biraz biraz azalttım bu durumu, ama artık çok doldum. Bu durumu nişanlımla nasıl paylaşmalıyım? Kırıcı olmak istemiyorum, kendisinin tek suçu çok iyi niyetli olması. Ama biraz da gözünün açılmasını istiyorum. Yoksa paylaşmayıp kendime mi saklamalıyım?
çok haklısın. bazı kimseler bizi saygısız olarak görüyor ama erkek tarafı üzülmesin aman sonuçta annesi derken üzülen biz oluyoruz. evlenirken herkes görevini yapsa anne babalar evlatlarını banka olarak görmese her şey çok güzel olacak. hem evlenirken bir kuruş harcamayan sonrada oğlundan para isteyen anne babalara karşıyım ben nedir bu böyle.Valla bu konunun devamı benim en son açtığım gibi kv telefonda para istedi gibi devam eder benden söylemesi banada bazıları kadın evladını o kadar büyütmüş tabiki para isteyecek gibi yorumlar geldi ama hiç aldırış etmedim bir evlat yetiştiriyorsan tek başına kendine yetmesine sıkıntısına saygı duyacaksın yeni iş değiştirmiş yeni evlenmiş borcu harcı olan üstelik sırtındaki iltihaplı romatizma yüzünden işine zor giden oğluna sırtını dayamıcaksın isterse altın kaplarda yemek vermiş olsun anne baba bunu karşılıksız yapar ben yapayımda ilerde oda bana baksın gibi bir mantığı benim aklım almıyor.
Size gelince şimdi kendinizi yiyorsunuz eğer uygun bir dille güzellikle anlatarak konuşmazsanız en ufak bir para mevzusunda iş uçar gider benden söylemesi
çok haklısın. bazı kimseler bizi saygısız olarak görüyor ama erkek tarafı üzülmesin aman sonuçta annesi derken üzülen biz oluyoruz. evlenirken herkes görevini yapsa anne babalar evlatlarını banka olarak görmese her şey çok güzel olacak. hem evlenirken bir kuruş harcamayan sonrada oğlundan para isteyen anne babalara karşıyım ben nedir bu böyle.