Merhaba kızlar, öncelikle hepinizin Bayramı kutluyorum.
4 yıllık arkadaşlığın ardından nişanlandık, yakında da düğün var. Ben onu 20 o 23 yaşındayken ünide tanıştık sınıf arkadaşıydık.. şimdi 24 yaşındayım.
Biz hergün birlikte olan ve sürekli gezen bir çiftiz.. hiç bir şey yapyalım kafede oturup akşama kadar arkadaşça sohbet ederiz bundan da büyük keyif alırız..
Ben çok sosyal olan ve kalabalık ortamlardan hoşlanan bir insanım.. nişanlımda bir tek ben olayım yeter ona.
Ben olmasamda evinde oturur.. iyi güzel diyeceksiniz ama artık gına geliyor bana. Resmen arkadaşlarıyla bir ortama girdiği zaman mutlu olur hale geldim.. aslında çok espirili,eğlenceli ve ortamlarda çok sevilen bir tip..
Asıl konuya geleyim.. ortak arkadaşlarımız çok fazla ve içlerinde evli olan çiftler var.. kaç kere aradılar bizi buluşalım diye hep bir bahane.. ama gel ikimiz şuraya gidelim desem gelir. Anca ben surat asıcam öyle gelecek.. geldiğinde de çok memnun kalıyor ama gelene kadar hevesimi yok ediyor.
Ramazan boyunca o kadar insan çağırdı bir yere gitmedik paso tartıştım bende..
En son teyzemler hep beraber bir yere gidelim dedi ona da bir kere söyledim baktım sen git ya diyor ben de hiç ısrar etmedim sen bilirsin dedim.
Ama teyzemlere mahçup oldum teyzem dediğim 34 yaşında genç.
Ya uyuz oluyorum ya.. gelse çok keyif alıyor ama illa bir yok boşver gitmesek diyor.. ya hep ben ısrar mı edeceğim sana..
Kendi akrabalarınada öyle millet benim yollamadıgımı sanıyor.
(Bizim eve gelir ailemle ilgilenir bu konuda hakkını yiyemem) çok değişik bir şey ya!!
Şimdi bunların komşusunun oğlunun nişanı var kadın beni çok sever.. davet ettiler pazar günü nişana. Dün nişanlıma gelmeyeceğim dedim neden dedi? Aman boşver canım istemiyor dedim. Tamam hayatım gelsen güzel olurdu özellikle seni sordu dedi.. boşver başka zaman görüşürüm ben onlarla dedim.
Sırf anlasın benim durumumu diye böyle yaptım ama anlamadı sanırım
Eşi böyle olan var mı ya ben bunun bu huyunu nasıl yok edeceğim.. bazen kızıyorum diyorum dedemle takılsam daha eğlenceli ortamları var. Gülüyor!
Bir de çok sakin, o öyle oldukça deliriyorum.