Nişanlıma gıcık oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şu an nişanlınızı daha iyi anladım
Siz akrabayı aile olarak görürsünüz ama o belliki dıdısının dıdısı olarak görüyor
Bende öyle düşünüyorum. Hala amca dayı teyze kuzenler hariç banane halamın gelininin bilmem kiminden, annemin büyük dayısının torunundan
O gayet rahat ve mutlu
Si sorun ediyorsunuz

45-50 kişi mi :O :O
Benim mişanlım olsa böylr bir ortama anca kafama silah dayayıp götürürdü :O

45-50 kişi mi :O :O
Benim mişanlım olsa böylr bir ortama anca kafama silah dayayıp götürürdü :O

Bence aile bağları çok önemli.. biz arada toplanırız ki bağlarımızdan kopmayalım.
Insan özünü atasını bilmeli..
Bugün bizim tarafta bir dügün olsa da çok kalabalık olur bir cenaze olsa da..
Veya birine bir şey olsa herkes koşarak gelir.. bu aramızda ki bağlılıktan dolayıdır.
Bizim tanıdık vardı karı koca vefat ettiler.. iki tane ufak çocuk kaldı gerilerinde herkes birlik oldu ev aldılar ileride mağdur olmasınlar diye..
Demek istedigim akraba bağliligi biz de çok onemlidir iyi günlerde de kötü günlerde de.. oh sadece eşim olsun dünyam dursun diye bir olay yok.
Benim babanem vefat etti hem köyde hem ist.. ceneza yaptık.. millet hem İstanbul'dakine geldi hem köydekine geldi bir an olsun kimse yalnız bırakmadı.. şu hayatya kimse tek yaşayamaz.
Yarın bir gün benim çocugum olacak.. ve benim kız kardeşime yani teyzesine giderken ımm kımm mı yapacak? Veya anneme giderken..
Bu kabul edilebilir bir şey mi?
Size saygı duyuyorum ama asla ve asla katılmıyorum.

Bence alisin benim abim sandim hatta en basta :) Biz abimi halama amcama bile goturemeyiz dusunun evden cikmaz.Pek sever evi.Bizde asosyal demeye basladik artik ama kiz arkadasiyla 7-24 konusur yanina gider.Bir cozumu olan olsa da bizde uygulasak :)

Bizde bayramda düğünde cenazede anında toplanırız
Ama her şeyi sürü sepet yapmaya gerek gçrmeriz
Atamızı bilmek için herkesi aynı anda aynı yere toplanaya da gerek görmüyoruz
Ama aramızdaki bağ inanılmaz güçlüdür
Sandığınız gibi evcimenler kapıyı kapatıp kimseyle görüşmemezlik yapmazlar
Ama 50 kişi toplanıp gürültü olacağına 5-10 kişi toplanırız
Sonuçta bayramlar uzun. Herkesle görüşmeye yetecek zaman var

Herkesle tek tke bayramlaşıp tatili bağlamaktansa herkesin bir yerde toplanıp bayramlaşması daha mantıklı.. ki biz bundan keyif alıyoruz.. nişanlımda ister keyif alsın ister almasın gelecek.
Ayrıca akraba bağlılığı gidip gelmeyi gerektirir. Oldu canım sen herkesten elini ayağını çek millet senin peşine düşer zaten.

Sürü sepetten kastınız.. arada bir kuzenlerimle veya arkadaşlarımla keyifli zamanlar geçirmekse ben bundan da çok keyif alıyorum.. ve olması gerek diye düşünüyorum.
Eğer kastınız bu değilse konumu iyice okumanızı öneririm. Çünkü şikayetim bu.

ayyyy benim eşimde öyle. Yeterki Adam evden çıkmasın. Üzgünüm moralini bozcam ama değiştiremezsin. Değişmiyorlar... Çok kavga ettim,küstüm,tatlı tatlı anlattım ama yok adam değişmiyor. O an tamam dikkat edicem diyor. Sonra gene aynı.. Böyle yaşamaya alış.. Bir müddet sonra Sosyal biriysen seninde psikolojin bozuluyor çünkü evlendikten sonra senin sosyalliginede karışmaya başlayacak.. Buda benim tecrübem

Üzgünüm ama nişanlınız bundan keyif almayacAk ve 1 gelirse 5 gelmeyecek
Sizde büyük ihtimalle bayram seyran gibi önemli günleri bunun kavgasını yaparak yada adamın tepesine binerek geçireceksiniz

Yani bakın bir çok kişi söylemiş onu değiştiremezsiniz karakter meselesi bu değişmez asla
O sizin eşiniz olacak tapulu malınız yada tasmasından sürükleyeceğiniz evcil hayvanınız değil
Ne demek ille de gelecek ille de gelecek...
Hadi yakın akrabalar neyse
O mecbur mu sizin kuzenini gibi gördüğünüz ama aslında kuzeniniz olmayan kişilerle görüşmeye ? Bal gibi de değil...

Biri burda konu açsa kocam sürekli kendi ailesine gitmemizi istiyor herkes toplaşmış kimse kimsenin ne dediğini anlmıyo 50 kişi birden. Çok sıkılıyorum dese herkes gitme der. Kimse git demez. Bu da aynı hesap

Sizin verdiğiniz önem bizim aileye verdiğimiz önemden fazla yada az değil
Sadece bakış açısı farklı diyelim
Bir gün oturum çooook ama çooook sıkıldığınız bir şeyi 4-5 saat yapın
Belki o zaman anlarsınız

Merhaba, gulumseyerek okudum, allah kalici mutluluk nasip etsin,sizi cok iyi anlıyorum ancak bu ciddi bi sorun degil kesinlikle,aksine yerine göre o sakinlik bir nimet..Tam tersini düşünün ve sükredin, mutlulugun tadini cikarin

Size yeniden ve son kez konumu iyice okumanızı öneriyorum. Ömrümün sonuna kadar onunla başbaşa vakit geçiremem.. ayrıca arkadaş ortamlarımız ortak. Bunlar her zaman olan şeyler değil. Ben eğer o seviyor diye bir çok şeye göz yumuyorsam o da benim için sevmesede buna katlanacak!!
Ben zaten konuyu eşi böyle olan varsa ve kendisi benim gibi olan varsa nasıl ikna ediyorlar veya nasıl bir yol izliyorlar diye açtım.. !!
Sanırım benim konuma verebileceğiniz bir cevabınız yok.. çünku sizinle aynı şeyleri hissetmiyoruz. Yorum yazanların bir çoğu kendi karakterlerinin de aynı olduğunu söyleyip değişmenin zor olduğunu söyluyorlar.. fakar siz benim yaşam tarzımı eleştiriyorsunuz. Burada durun! Ben bu konuyu kendi yaşam tarzım eleştirilsin diye açmadım.
Tekrar söylüyorum düşüncelerinize saygı duyuyorum ama asla desteklemiyorum.

Merhaba, gulumseyerek okudum, allah kalici mutluluk nasip etsin,sizi cok iyi anlıyorum ancak bu ciddi bi sorun degil kesinlikle,aksine yerine göre o sakinlik bir nimet..Tam tersini düşünün ve sükredin, mutlulugun tadini cikarin

:) Çok şükür aramızda başka sıkıntı yok.. ama tabi bu da bazen canımı çok sıkıyor. Özellikle konuyu açarken çok sinirliydim :)

Benim nişanlımda tam tersidir
Arkadaşlarıyla gecenin bi körüne kadar oturur hiç susmaz hep konusur.
Ama benimle bi yere gitsek ikimizde hiç konuşacak şey bulamayiz.=-O
Bende bu ramazan gıcık oldum nişanlıma.
Ya bi kere bile gel gidelim bizde bi yerlere demedi:O
Ama arkadaslariyla hep mangallar yemekler baya gezdi.
Ben soyleyincede hiç bi anlamı kalmıyor zaten gitmek istemiyorum.
Zaten çok gel git yaşıyorum şu araları
Düğünümüze çok az kaldı ve ben çok korkuyorum:-(

Bende sizi zerre kadar desteklemiyorum ama tabi ki bu önemli değil. Önemli olan nişanlınızla ilişkiniz. Size iyi dileklerimi sunuyorum. Umarım en güzel günlerinizi bununla mahvetmezsiniz

İzlenecek yol ise: ömrünüzü onla geçiremiyorsanız kendinize ondan ayrı vakit ayırın. Mesela siz çıkın buluşun o hepsine gelmese de bazılarına gelir belki. Bu da son mesajım iyi grceler. Mutluluklar dilerim

Bunun ortası çok zor sanırım..
Başbaşa onun hoşlandığı ortamlar oluştursanız.. hoşlandığı sobetlerden konu açsanız işe yarar belki..
Benim ki maçları bile benle izliyor.. hiç sevmiyorum maç izlemeyi sırf o çok seviyor diye.. izlerken keyif alıyormuş gibi yapıyorum. Aslında bir bakıma onun keyifli olması benim hoşuma gidiyor.
Ne yazık ki bu odunlar bu kadar ince düşünemiyor.. sizin durumunuz da çok zor hakikaten umarım bir çözüme en kısa zamanda ulaşırsınız.. nişanlı olmak başlı başına bir işkence zaten.

Bence alisin benim abim sandim hatta en basta :) Biz abimi halama amcama bile goturemeyiz dusunun evden cikmaz.Pek sever evi.Bizde asosyal demeye basladik artik ama kiz arkadasiyla 7-24 konusur yanina gider.Bir cozumu olan olsa da bizde uygulasak :)

Yorumunuzu yeni gördüm, abinizin bir kopyası da bende :)
Ben aslında alışmaktan çok sinir oluyorum.. ölür sanki bir kerede ben ısrar etmeden evet dese.
Bu konuda ya ben onun hamurunu bozucam ya da o benim sinirlerimi :)

Yorumunuzu yeni gördüm, abinizin bir kopyası da bende :)
Ben aslında alışmaktan çok sinir oluyorum.. ölür sanki bir kerede ben ısrar etmeden evet dese.
Bu konuda ya ben onun hamurunu bozucam ya da o benim sinirlerimi :)

Bizde uzuluyoruz ailesi olarak cunku rezil oluyoruz yani millet yanlis anliyor X nerde neden gelmedi diyorlar..Sizde haklisiniz bide gencsiniz ama bazi insanlar boyle arkadasimda var konsere gidiyoruz oturuyor ben bile sinir olmusken sizi dusunemiyorum :) Bence sey yapin ortak noktada bulusun mesela piknige gidin hem farkli ortam hem cok kalabalik degil :)

Sonunda beni anlayan bir kk üyesii :)) Evet işte bu!! Rezil oluyorum, mahçup oluyorum.. şimdi diyecekler ki etraf ne der diye aranızı bozmaya değmez.. ama ben de bunu istiyorum. Başbaşa zaten çok vakit geçiriyoruz benim istediğim arada arkadaşlarımızla veya kuzen vey akraba ortamlarıylada geçirelim.. önemli olan bir tek benim kuzenlerim değil ki onunkiyle de geçiririm..
Hele özellikle davet edildiğimiz yere gelmek istememesi beni hepten çıldırtıyor!!
Allah size de bana da sabır versin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…