- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- Konu Sahibi Meyveliturta19
beraber gitmeyin bence nolcak ki biz genelde ayri takiliriz kendi cevremizle tanisak da oyle hep beraber bulusmuyoruz acikcasi arkadaslarimizla filan onunkiler ayri benimkiler ayri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beraber gitmeyin bence nolcak ki biz genelde ayri takiliriz kendi cevremizle tanisak da oyle hep beraber bulusmuyoruz acikcasi arkadaslarimizla filan onunkiler ayri benimkiler ayri
O tek çocuk biz aşiret gibiyiz karadenizliyiz çok kalabalık bir sülaleye sahibim.. toplanır eğlenceler çok yaparız.. zorla götürdügümde eğleniyor ama götürene kadar benim hevesimi kırıyor.
En son teyzemler ve kuzenlerim toplandı son iftarı güzel bir yer de açalım sonra da eğlenelim dediler onu da davet ettiler baktım kem küm etmeye başladı (Bir hafta önce de arkadaşlarımızı ektik)
Dedim gelmiyorsan gelme.. sen bilirsin. Hayatım sen git diyor.. baktım öyle sakin ki ben daha çok delirdim karadeniz damarım tuttu ağzıma geleni saydım.. Şuan konuşmuyoruz.
Merhaba kızlar, öncelikle hepinizin Bayramı kutluyorum.
4 yıllık arkadaşlığın ardından nişanlandık, yakında da düğün var. Ben onu 20 o 23 yaşındayken ünide tanıştık sınıf arkadaşıydık.. şimdi 24 yaşındayım.
Biz hergün birlikte olan ve sürekli gezen bir çiftiz.. hiç bir şey yapyalım kafede oturup akşama kadar arkadaşça sohbet ederiz bundan da büyük keyif alırız..
Ben çok sosyal olan ve kalabalık ortamlardan hoşlanan bir insanım.. nişanlımda bir tek ben olayım yeter ona.
Ben olmasamda evinde oturur.. iyi güzel diyeceksiniz ama artık gına geliyor bana. Resmen arkadaşlarıyla bir ortama girdiği zaman mutlu olur hale geldim.. aslında çok espirili,eğlenceli ve ortamlarda çok sevilen bir tip..
Asıl konuya geleyim.. ortak arkadaşlarımız çok fazla ve içlerinde evli olan çiftler var.. kaç kere aradılar bizi buluşalım diye hep bir bahane.. ama gel ikimiz şuraya gidelim desem gelir. Anca ben surat asıcam öyle gelecek.. geldiğinde de çok memnun kalıyor ama gelene kadar hevesimi yok ediyor.
Ramazan boyunca o kadar insan çağırdı bir yere gitmedik paso tartıştım bende..
En son teyzemler hep beraber bir yere gidelim dedi ona da bir kere söyledim baktım sen git ya diyor ben de hiç ısrar etmedim sen bilirsin dedim.
Ama teyzemlere mahçup oldum teyzem dediğim 34 yaşında genç.
Ya uyuz oluyorum ya.. gelse çok keyif alıyor ama illa bir yok boşver gitmesek diyor.. ya hep ben ısrar mı edeceğim sana..
Kendi akrabalarınada öyle millet benim yollamadıgımı sanıyor.
(Bizim eve gelir ailemle ilgilenir bu konuda hakkını yiyemem) çok değişik bir şey ya!!
Şimdi bunların komşusunun oğlunun nişanı var kadın beni çok sever.. davet ettiler pazar günü nişana. Dün nişanlıma gelmeyeceğim dedim neden dedi? Aman boşver canım istemiyor dedim. Tamam hayatım gelsen güzel olurdu özellikle seni sordu dedi.. boşver başka zaman görüşürüm ben onlarla dedim.
Sırf anlasın benim durumumu diye böyle yaptım ama anlamadı sanırım
Eşi böyle olan var mı ya ben bunun bu huyunu nasıl yok edeceğim.. bazen kızıyorum diyorum dedemle takılsam daha eğlenceli ortamları var. Gülüyor!
Bir de çok sakin, o öyle oldukça deliriyorum.
Eşim tıpkısının aynısı :)
Ama beni rahatsız etmiyor bu durum, dahası Hoşuma gidiyor akrabalarla zorunlu görüşmeler yapmamış oluyorum böylece.
Seni kısıtlamıyorsa çok üstüne gitme bence, değişmiyorlar boşuna huzursuz olursun.
ben nişanlında bir tuhaflık görmedim. anormal bir durum yok ortada. herkes kalabalık ortamları sevmez. sevmek zorunda değil. hele devamlı senin peşinden koşmak senin planlarına uymak zorunda hiç değil. sakinliği hoşuna gitmiyorsa ayrılırsın. biri şahsen benim arkamdan eğlencesiz çok sakin deli oluyorum diye konuşsa buyur kapı orada eğlenceli birini bul derdim.
kendin gibi birini isteyebilirsin. o zaman evlenme. hayat boyu sen istiyorsun diye olmadığı biri gibi davranamaz. evlilikte işler daha da sarpa sarar.
Benim şansızlığım küçük yaşta sınıf arkadaşımla birlikte olmam herhalde çünkü bütün arkadaşlarımız ortak üc samimi arkadaşım ortak değil onlarda kız zaten ayrı görüşüyorum..
Aslında çok güzel arkadaş ortamımız var hep eşleriz.. ve nişanlıma çok değer veriyorlar o da seviyor ama öyle çok gidip takılması yok..
bence daha şimdiden akraba vs ziyaretlerine zorlayıp nişanlınızı bıktırmayın daha önünüzde çok uzun yıllar olacak bireysel takılmak da gerekiyo hem de herkesin kişiliği farklı oluyo bunun için trip atmayın
neden böyle düşünüyosun ki gitmek istemeyebilir her ortamdan herkesten hoşlanmayabilir mesela ben erkek arkadaşımın çoğu akraba arkadaş vs gıcık oluyorum o da sağolsun zorlamaz beni hoşlanmadığımı bilirIste ben de taktik arıyorum.. nasıl bir yol izlemeliyim bu huyundan vazgeçirmek için. Davet edilen bir yere gelmeme gibi bir şansı olmamalı :)
Arkasından konuşmuyorum hanımefendi yüzüne karşıda söylüyorum.. rahatsız oluyorsa ayrılabilir.
Biz bir hayat paylaşacağız ben onun için her şeyi yaparım yeri gelecek o da benim için yapmalı.. eşim keyif alıyor diye yanımda bulunmalı. Ben ona bu tarz şeyleri her zaman teklif etmiyorum. Olması gerekn yerlerde yanımda durmalı.
Ben davet edilen bir yere ki davet eden kişi bizi seven ve bizim de sevdiğimiz insalarsa gitmemeyi çok ayıp karşılarım.
Hatır diye bir şey olmalı evlilik yeri geldiğinde böyle bir şey değilmidir.
sana bişey itiraf edecem bende nişanlın gibiyim sevmem öyle ortamları...
ben sakin rahat yerlerde kafa bikaç insanla zaman geçirmeyi daha çok seviyorum ...
bende bekarım ama annemle bunun yuzunden çok kavga ediyoruz birde bu sene universiteye hazırlanırken daha da evcimen oldum evden başka biryerde rahat edemiyorum hatta inanırmısın şuanda evde tekim yine evdeyim yani değiştirmek imkansız kendi adıma konuşuyorum ben böyle rahat ediyorum bence nişanlınıza o kadar da yuklenmeyin çok iyi anlıyorum ben sizi....
neden böyle düşünüyosun ki gitmek istemeyebilir her ortamdan herkesten hoşlanmayabilir mesela ben erkek arkadaşımın çoğu akraba arkadaş vs gıcık oluyorum o da sağolsun zorlamaz beni hoşlanmadığımı bilir
tek derdin bu olsun canım ya evlenince falan oturur zamanla herşey dert etme bunları tadını çıkar nişanlılığının keşke bende nişanlanabilsem de böyle dertlerim olsa :)Akraba bağları kuvetli insanım.. kuzenlerim toplanırlar eşleriyle eğleniriz sabahlarız birlikte etkinlikler yapar cok güzel keyif alırız her zaman olmaz bunlar.. ben bundan çok keyif alıyorum.. ben onunda yanımda bulunmasını istiyorum evlendikten sonra..
Kendi kuzenleriyle de böyle olsun isterdim hepimiz genciz sonuçta..
yüzüme karşı söylese ben cidden ayrılmayı düşünürdüm. ben de sakin karaktere sahibimdir, kalabalık ortamları sevmem. gereken yerlere gidilir elbette. nişan, düğün, cenaze, nikah, bayram, önemli kutlamalar, birinin çocuğu olur, yeni eve taşınır, hasta ziyareti vb. ama onun dışında devamlı biri beni kalabalık ortama sokmaya çalışsa bunalırım yani. evlilikte devamlı fedakarlık yaptırırsanız birine karşı tarafı bıktırırsınız. nişanlınızın karakteri bu. benim dediğimi yapsın derseniz bunaltırsınız. evlilik uzun yolculuk. eşim keyif alıyor diye insan bir yapar iki yapar sonra bunalır içinde yoksa. değişeceğini ümit etmeyin. iki taraflı da bakıyorum da zor.
Sana bir şey söyleyeyim mi öyle bir niyetin varsa sakın nişanlanma direk evlen!! Ben böyle sitresli bir dönem görmedimtek derdin bu olsun canım ya evlenince falan oturur zamanla herşey dert etme bunları tadını çıkar nişanlılığının keşke bende nişanlanabilsem de böyle dertlerim olsa :)
bende öyle düşünüyorum aradaki süreyi kısa tutcam ama 1 buçuk ay gibi bi sürede düğün yetişir mi bilemiyorumSana bir şey söyleyeyim mi öyle bir niyetin varsa sakın nişanlanma direk evlen!! Ben böyle sitresli bir dönem görmedim