- 18 Nisan 2015
- 99
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi elagozlum2015
Cnm mesajla uc dort aydir yaziyorum. Telefonda cesaret edemiyorum tam söyliyecek gibi oluyorum ama diyemiyorum cok cekiniyorum. Seni seviyorum onuda ilk basta diyemiyodum simdi ise diyebiliyorum...önce mesajla de,sonra telde de,yüzyüze kısık sesle söle,sonra alışırsın
:)hahaha yerim seni
Tatlim hic diyememDaha hafif kelimeler denesen olur mu acaba "tatlım" gibi mesela. Ama sanırım genel bir utangaçlık söz konusu. Görücü usulü mü tanıştınız?
Tam anlayamadım ben kaba bir yapın derken erkeksi mi buluyorsun kendini? Söyleyince komik olacakmışsın gibi mi geliyor? Canım desen o zaman :) herkes herkese diyor tuhaf gelmez belki zamanla da alışırsın içinden geleni söylersin.Tatlim hic diyememkaba bi yapim varmis gibi geliyo. Aşmak istiyorum bu sorunu.
Agzima yakismiyo sanki bana oyle geliyo. Yasizirkene diyorum :) ben pek sevgimi gosteremiyorum heralde.Tam anlayamadım ben kaba bir yapın derken erkeksi mi buluyorsun kendini? Söyleyince komik olacakmışsın gibi mi geliyor? Canım desen o zaman :) herkes herkese diyor tuhaf gelmez belki zamanla da alışırsın içinden geleni söylersin.
Açıkçası aşkım lafını ben sevmiyorum. Söylemiyorum da. Belki sen de sevmiyorsundur. Mesajda yazsan bile aslında içine sinmiyordur belki. Şakaya da vurabilirsin mesela aşkoların aşkosu diye bir karikatür var onu çok severim benAgzima yakismiyo sanki bana oyle geliyo. Yasizirkene diyorum :) ben pek sevgimi gosteremiyorum heralde.
Ayyy ne kadar zormus ya askim demek. Güzel sözcükler bende demek istiyorum nişanlima sevdigimi belli etmek istiyorumAçıkçası aşkım lafını ben sevmiyorum. Söylemiyorum da. Belki sen de sevmiyorsundur. Mesajda yazsan bile aslında içine sinmiyordur belki. Şakaya da vurabilirsin mesela aşkoların aşkosu diye bir karikatür var onu çok severim bengibi gibi yani ben de genellikle kuzum bebişim falan diyorum :)
Saolun :) normal hayatta cekingen biriyisimdir. Düğünumuzde yaklasıyo herseyi kafaya takar oldumNe güzel bak ilk aşkın imiş hayadandir üzülme nolacak ki, evlenince dersin alışırsın, böyle şeyi kafaya bile takmaya gerek yok. Mutluluklar :)
Saolun :) normal hayatta cekingen biriyisimdir. Düğünumuzde yaklasıyo herseyi kafaya takar oldumdigeri bitiyo baska sey buluyorum kafaya takacak...
Artik darisi basimaBende hic söyleyemezmisim gibi gelirdi hep ama simdi kendiliginden söyleyebiliyorum hem de hic tereddüt etmeden sevince kelimeler ister istemez dökülüyor dudaklarimdan
Cok kasma kendini onun ne düsünecegini düsünerek hareket ediyorsan hep kelimelerini secersin bu da aranizdaki iliskiyi gerer ..
Beni seviyomu sevmiyomu gereksiz seyler gereksiz yere kiskaniyorum. Yuzumde sivilceler cikti artik ama normalmis düğün arafesinde coğu kiside oluyormus.ben de senin gibiyim zira ama düzelir zamanla biliyorm. mesela neyi takiyosun?
Beni seviyomu sevmiyomu gereksiz seyler gereksiz yere kiskaniyorum. Yuzumde sivilceler cikti artik ama normalmis düğün arafesinde coğu kiside oluyormus.