25 yaş Daha önce nişan attım , şimdi başkasıyla nişanlıyım tanışalı 7 ay oldu , 2 aydır nişanlıyız. Nişanlandıktan sonra çok soğudum. Çocuk gibi düşünüyor ufak tefek söylesede olur söylemesede olur öyle konularda yalanlar ve o kadar bariz ki şunu şöyle yapmamışmıyıdn deyince kıvırırken başka zincirleme yalanlar ve hiç biri inandırıcı değil kendini batırıyor. Adam gibi doğrusunu söylese he deyip geçeceğim bir konu. Mesela bi foroğraf istiyorum şunu çekermisin diye o başka zaman çekilmiş halini attı. Yoksa yok de . Benmi ayrıntılı düşünüyorum yalan söylerken anlamasam neyse bariz saçma . Kıvırmayı da beceremiyor. Çok soğudum zaten nişandan beti gıcık kapıyorum iyice soğudum ailem 2kkez nişan atmama çok kötü tepki verirler olayı anneme anlatıyorım gülüyor bişe olmaz ağlıyorum karşısında istemiyorum evlenmek diyorum böyle seçenek yok diyor seversin alışırsın değişir hayatımı çöpe atıyorum gibi. 2 kez nişan atan biri nasıl neler yaşar ben napayım. Allah aşkına yine yanlış karar verdim çok pişmanım yzak mesafe ilişkisi bu arada . Yardım alıyorum şu an nişanı atarsam neler olur yazıcam diğer seansa ama felaket listesi gibi . Birsürü masraf var vicdan azabı ayrı konu. Lütfen yardımcı olun . Bu adamı seversin deseniz de ne değişir bilmiyorum ama tesellinize ihtiyacım var ailemi nasıl ikna ederim. Yada atmayıp kabulleneyim mi sevmediğim biriyle evlenmeyi