Nişanlım ve kumar

Bir de şu açıdan önemli, kumar bağımlısı kişiler kapı kapı dolaşıp yakınlarının parasını alıp batırırlar. Birisi hayır derse öbür kapıya giderler.

Muhtemelen kumar borçlarını ödetmek için ailesine iş kurdum para lazım diyecek. Ailesinin haberi olmalı ki oğullarına paraları verip mahvolmasınlar.

Keşke benim yıllarımı calmasaydi. Benden ayrılıp ne yapıyorsa yapsaydı. Benim suçum neydi acaba çok merak ediyorum

Öyle demeyin Allahın sevgili kulusunuz ki evlenmeden önce son durakta göstermiş size.

İnanın öyle bir saklıyorlar ki genelde kumar borcu evlenip yıllar sonra korkunç meblağlara ulaştığında ortaya çıkıyor. Şimdi o borçtan sorumlu değilsiniz, eliniz temiz rahat rahat kurtulabilirsiniz.

Şimdi gördüm. Haklısınız, lakin miktar tolere durumuma etki etmezdi yani 5 bin de deseydi bir şey değişmeyecekti. Çünkü bu öyle bir şey ki devamı geliyor

O borç “sadece” 40 bin tl ise ben de Thrive değilim.

Rakamları küçük küçük söylüyorlar, kapatamadığı miktar 40 bin tl. Kalanını borcu borçla kapatarak gözden saklıyorlar.

Kumar bağımlılığı ile çok konu açıldı yorum yapıldı. Kumar bağımlılığı geçmiyor kolay kolay maalesef. Çok sıkıntılı bir durum. Allah sabır versin çok iyi düşünün tartın.

Aynen arkadaşım kuzeni için kredi çekmişti, 1 ay sonra ödeyeceğim dedi kız yillarca maaşını görmedi kredi ödedi

Benim de sevgilim bu bataklıkta sen nişanlıymışsın üstelik evleneceğim diyorsun seni anladığım için ayrıl evlenme diyemem yaşamadan etmeden böyle konuşmak çok kolay geliyor eminim çok hayalinde vardır. Ama bunun ardı arkası kesilmez eğer yeni başladığı bir şeyse durma kendin götür doktora ilaç tedavisine başlansın bir an önce. Ailesiyle konuşabilme imkanın var aileler tanıyor birbirlerini git konuş o yüzden en büyük destek aileden gelendir emin ol onların göstereceği tepki çok önemli. Umarım senin için hayırlısı olur ben bu hastalıktan kurtulan görmedim çünkü devamında ev araba satıyorlar böyle insanlar.

Sakın evlenmeyin

Çok şaşırıyorum.

Bu insanlar nasıl hâla sevgiliniz olabiliyor?

Adam tedavi olmak istese şimdiye kadar bin defa olurdu.

Icerigi okumadim. Ayrilin. Baslik yeterli ayrilmaniz icin. Biraktim birakcam yalanlarina inanmayin. Ayrilin

Aslında nişanlanınca resmi olmasa da evleniyorsunuz. Gerçek yüzler nişanlılık sürecinde tek tek ortaya çıkıyor. Bu süreçte tabi insan sevgililik döneminde olduğu gibi hemen ayrılıyorum moduna giremiyor, aileleri, yapılan masrafları vs düşünüyor ama boşanmak nişan atmaktan çok daha sancılı süreç. Evlenince düzelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…