- 3 Ocak 2011
- 8.944
- 6.277
- 35
- Konu Sahibi nezamandiraraftayim
kendi hayatını yakarsın düzelir umuduyla bakarsan mantıklı düşün .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız
Keşke benim yıllarımı calmasaydi. Benden ayrılıp ne yapıyorsa yapsaydı. Benim suçum neydi acaba çok merak ediyorum
Şimdi gördüm. Haklısınız, lakin miktar tolere durumuma etki etmezdi yani 5 bin de deseydi bir şey değişmeyecekti. Çünkü bu öyle bir şey ki devamı geliyor
Kumar bağımlılığı ile çok konu açıldı yorum yapıldı. Kumar bağımlılığı geçmiyor kolay kolay maalesef. Çok sıkıntılı bir durum. Allah sabır versin çok iyi düşünün tartın.Nişanlım cok önceden bir kereliğine kumar oynamıştı, merak edip bir kere oynayıp bıraktım demişti. Ben de üstünde durmamistim. Şuan öğreniyorum ki kendisi söyledi, 2-3 kere daha oynamis yakın zamanda. 40 bin kadar borcu varmis. Şuan başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bu yaz bizim düğünümüz
Salaklik yaptım bir daha asla oynamayacagim bir kere kaybettim onu geri almak için oynadim ama büyük hata ettim bir daha asla diyor
Söyledikleri bir anlam ifade etmiyor benim için, şuan sağlıklı düşünemiyorum. Kalakaldim
Ekleme yapmak istedim. Ailesi bilmiyor asla söyleyemez. Sizce söylemeli miyim
Aynen arkadaşım kuzeni için kredi çekmişti, 1 ay sonra ödeyeceğim dedi kız yillarca maaşını görmedi kredi ödediBir de şu açıdan önemli, kumar bağımlısı kişiler kapı kapı dolaşıp yakınlarının parasını alıp batırırlar. Birisi hayır derse öbür kapıya giderler.
Muhtemelen kumar borçlarını ödetmek için ailesine iş kurdum para lazım diyecek. Ailesinin haberi olmalı ki oğullarına paraları verip mahvolmasınlar.
Benim de sevgilim bu bataklıkta sen nişanlıymışsın üstelik evleneceğim diyorsun seni anladığım için ayrıl evlenme diyemem yaşamadan etmeden böyle konuşmak çok kolay geliyor eminim çok hayalinde vardır. Ama bunun ardı arkası kesilmez eğer yeni başladığı bir şeyse durma kendin götür doktora ilaç tedavisine başlansın bir an önce. Ailesiyle konuşabilme imkanın var aileler tanıyor birbirlerini git konuş o yüzden en büyük destek aileden gelendir emin ol onların göstereceği tepki çok önemli. Umarım senin için hayırlısı olur ben bu hastalıktan kurtulan görmedim çünkü devamında ev araba satıyorlar böyle insanlar.Nişanlım cok önceden bir kereliğine kumar oynamıştı, merak edip bir kere oynayıp bıraktım demişti. Ben de üstünde durmamistim. Şuan öğreniyorum ki kendisi söyledi, 2-3 kere daha oynamis yakın zamanda. 40 bin kadar borcu varmis. Şuan başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bu yaz bizim düğünümüz
Salaklik yaptım bir daha asla oynamayacagim bir kere kaybettim onu geri almak için oynadim ama büyük hata ettim bir daha asla diyor
Söyledikleri bir anlam ifade etmiyor benim için, şuan sağlıklı düşünemiyorum. Kalakaldim
Nişanlım cok önceden bir kereliğine kumar oynamıştı, merak edip bir kere oynayıp bıraktım demişti. Ben de üstünde durmamistim. Şuan öğreniyorum ki kendisi söyledi, 2-3 kere daha oynamis yakın zamanda. 40 bin kadar borcu varmis. Şuan başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bu yaz bizim düğünümüz
Ekleme yapmak istedim. Ailesi bilmiyor asla söyleyemez. Sizce söylemeli miyasla
Sakın evlenmeyinNişanlım cok önceden bir kereliğine kumar oynamıştı, merak edip bir kere oynayıp bıraktım demişti. Ben de üstünde durmamistim. Şuan öğreniyorum ki kendisi söyledi, 2-3 kere daha oynamis yakın zamanda. 40 bin kadar borcu varmis. Şuan başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bu yaz bizim düğünümüz