Nişanlım ve kumar

Şimdi gördüm. Haklısınız, lakin miktar tolere durumuma etki etmezdi yani 5 bin de deseydi bir şey değişmeyecekti. Çünkü bu öyle bir şey ki devamı geliyor

Ayrılın.
Evlenince daha zor olur.
Asla da affetmeyi düşünmeyin.

Simdi sana şöyle anlatayım. Ablam şu an babamın evinde 2 kızıyla. Eniştem de bulaştı bu işe. Ev araba gitti yetmedi.Üstüne dünya borç. Ne emekler verdi ablam ne mücadele etti 2 kızıyla ama artık onun üzülmesine dayanamadi babam söktü aldı ablamla yigenlerimi. Sen yolun çok başındasın hiç üzülme kalk 2 rekat şükür namazı kıl evlenmeden çocuk olmadan ögrendin. Allah'ın sevdigi kuluymuşun.

Evlilik sürecine girdikten sonra ayrılmak daha zor olacak. Bu dediği 2 3 değildir emin olun. Üzülseniz de yol yakınken dönün. Evlendikten sonra daha zod olur

Sana çok net şunu söyleyim ben olsam nişan atarım.
Üç örnek vereceğim birisi eşimin kuzeni. Çocuk durumu düşük bi ailedeydi sonra çok yüksek maaşlı bir memuriyet kazandı. Önce ev borcuna girdi bi ev aldı derken sürekli bizi arayıp borç istemeye başladı. Allah var ya biz verdik ama dedik ki bu bi kadına kapıldı ona yediriyor heralde parayı. Derken ortaya çıktı ki kumarmış. Ama ne borç ne borç. Aldığı ev elden gitti. Anasının babasının kenara koyduğu üç kuruş gitti. Bankalardan para çekildi mahvoldu aile mahvoldu. Ve şunu söyleyim hala devam ediyor. Etmiyorum dedi ama biz yakaladık.
İkinci örnek de yine eşimin muhasebecisi. Koca adam 10 sene önce bi başlamış bu işlere bizimkilerin haberi yok tabi. Evler arabalar hep gitmiş en son müşterilerin evrak paralarından yemeye başlamış. En son ne oldu ? Adam kendini metro önüne attı intihr etti.
Yine evimize yardıma gelen bir abla var onun oğlu da bu işlere girmiş 3 senelik evli. Evinde ki altını çalmış gitmiş batırmış. En som kendini astı ama ölmedi. Pişmanım diyor yine gidiyor.
Demem o ki 5 sene önce pişmansa destek ol yardımcı ol atlatır derdim ama son 5 sene de gördüklerimden sonra net bir şekilde kaç kendini kurtar derim.

Bu arada sorunun cevabı da kesinlikle söylemelisin ailesine. Haberdar olurlarsa belki kendileri açısından tedbir alırlar. Kendi yerine koy sen olsan öğrenmek isterdin demi. Onlar bilip senden gizleseydi nasıl hissederdin sende oma göre davran.

Allah gerçekleri önüne sermiş. Sakın evlenme

Kumarın devam etmesi ya kazanırsamla oluyor maalesef. Kaybettiklerinde daha fazla parayla oynuyor ki her ikisini de kurtarabilirim diye düşünüyor ama sonuçta iki paradan da oluyor. Kumar bağımlılığı kolay kolay bitmez sağlam irade lazım. İyice düşünmeniz lazım ailenizden destek alın kendi başınıza kalkacağınız bir durum değil.

manipülasyonlara kanma. bak kaç genç intihar etti kumardan, ondan önce de eşini çocuklarını katletti.

o 40 binden daha fazladır borcu bakma sen. kripto falan da vardır bunda. hiçbir dediğine inanma. kaç kurtar kendini.

Size söyleyeceğim tek şey hemen atın o yüzüğü.Cok net söylüyorum yazik edersiniz.Kenidinizi ateşe atmaya değer mi?Nisan evresi tanıma evresidir tanıdiniz olmadı.Ke dinize acimiyorsaniz annenize babanıza aciyin

Beyaz eşya alacağı para kumar borcuna gidecek. Kizlar sanki şuan nefes alamıyorum ben kime güvenmisim
Uzak durun, bosverin kendi pisliğinde boğulsun.
40 bini ödersiniz ama gider 100 bin kaybeder sonra,sonra bu kez kazanacağım der hırslanır elinizde avucunuzda ne varsa kaybeder. Hic şaşmaz bu. Kaybettikçe hırslanıp oynamaya,oynadıkça kaybetmeye devam.

Evliliğiniz yaklaştığı için söylemiş ki takılarınızı isteyerek hem borcunu ödeyecek hem de oynamaya devam edecek. Borç konusunda da dürüst olmayabilir. Kumar alkol gibi bir bağımlılık ilerliyor ama bitmiyor. Evlenince nasılsa evlendik deyip iyice abartacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…