- 2 Nisan 2023
- 298
- 484
-
- Konu Sahibi nezamandiraraftayim
Aynen öyle. Sakın bir daha böyle bir şeyde kendini savunmak için beni suçlama daha da düşme gözümden, birbirimizi böyle çirkin hatirlamayalim dedim.Resmen suçu size atıyor. Aileler bilmeli böyle konuşan biri iki gün sonra ayrılık nedeni olarak sizin arkanızdan neler neler der. Ayrıca 40 ı öyle birniki oynayışta kaybetmemiştir bence o konudada yalan söylüyor. Çok şükür erken kurtulmuşsunuz.
Keşke benim yıllarımı calmasaydi. Benden ayrılıp ne yapıyorsa yapsaydı. Benim suçum neydi acaba çok merak ediyorumNeden yok. Bağımlılık, sorumsuzluk. Verilmiş sadakaniz varmis. Bence herkese söyleyin ve ayrılın. Ama söyleyin.
Halamın bıyığı olsaydı eniştem olurdu. Nisanliyken bu işten kurtuldugun için sadaka mi veriyorsunuz ne yapıyorsanız yapın. Suç yok karşındaki bağımlı. Kaç yasindasiniz?Keşke benim yıllarımı calmasaydi. Benden ayrılıp ne yapıyorsa yapsaydı. Benim suçum neydi acaba çok merak ediyorum
28Halamın bıyığı olsaydı eniştem olurdu. Nisanliyken bu işten kurtuldugun için sadaka mi veriyorsunuz ne yapıyorsanız yapın. Suç yok karşındaki bağımlı. Kaç yasindasiniz?
Yol yakınken dönün demek istiyorum ama acaba günaha mı giriyorum diye de korkuyorum bunu yazarken. 2 tane yakın tanıdığım var ikiside karı koca memur. Eşleri şu an yüklü miktarda borç ödüyor. Bakın bu bir hastalık. Bu insanlar kendilerine hakim olamazlar. Araştırın. Müge anlıda karı koca hemşire çift vardı. Adam kayıptı ve borç yüzünden kendini astı. İzleyin o bölümü. Bu kötülüğü kendinize yapmayın. Ailelere söyleyin. Üzerini örtmeyin. Sonra çok üzülürsünüzNişanlım cok önceden bir kereliğine kumar oynamıştı, merak edip bir kere oynayıp bıraktım demişti. Ben de üstünde durmamistim. Şuan öğreniyorum ki kendisi söyledi, 2-3 kere daha oynamis yakın zamanda. 40 bin kadar borcu varmis. Şuan başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bu yaz bizim düğünümüz
Salaklik yaptım bir daha asla oynamayacagim bir kere kaybettim onu geri almak için oynadim ama büyük hata ettim bir daha asla diyor
Söyledikleri bir anlam ifade etmiyor benim için, şuan sağlıklı düşünemiyorum. Kalakaldim
Ekleme yapmak istedim. Ailesi bilmiyor asla söyleyemez. Sizce söylemeli miyim
Daha çok gençsin. Evli olmak önemli değil kiminle evli olduğun önemli. Beyaz eşya paranızı kumarda yiyen bir adamdan kurtuluyorsun. Bu adamdan çocuğun olsaydi. Bura hergun beni çocuğumla tehdit ediyor diyen kadınlarla dolu.
Ailesi böyle bunu duyarsa onun çok fena üstüne giderler ve hatta koskoca erkek dayak bile yiyebilir ailesi böyle konularda çok katı. Bunu yaparsam sinirlenip bir şey yapmasından korkuyorum. Fiziksel şiddet anlamında bir şey yapmaz da ne bileyim o da ya benim canımı sıkmak isterseDaha çok gençsin. Evli olmak önemli değil kiminle evli olduğun önemli. Beyaz eşya paranızı kumarda yiyen bir adamdan kurtuluyorsun. Bu adamdan çocuğun olsaydi. Bura hergun beni çocuğumla tehdit ediyor diyen kadınlarla dolu.
Kesinlikle herkes nişanın bitiş şeklini bilmeli. İlk ailesini arayıp sebebiyle beraber söylenmeli. Oldu canim eşya parasını ye sonra duyulmasın. Bu adam sorumsuzluğunu bile size yıkmaya çalışmış. Siz sebebi aciklamazsaniz türlü türlü hikaye anlatacak.
Çekindiğiniz birsey mi var? Sizi tehdit edebileceği?Ailesi böyle bunu duyarsa onun çok fena üstüne giderler ve hatta koskoca erkek dayak bile yiyebilir ailesi böyle konularda çok katı. Bunu yaparsam sinirlenip bir şey yapmasından korkuyorum. Fiziksel şiddet anlamında bir şey yapmaz da ne bileyim o da ya benim canımı sıkmak isterse
Bunun bir açıklaması yok,emin olun o da neden oynadığını ve neden bu duruma geldiğini bilmiyor.En kötü bağımlılıklardan biridir kumar ve kurtulması çok zor çünkü beyninin bir köşesi oynaması için komut veriyor ona.Kumar bağımlılarınin en belirgin özelliği ise,çok rahat yalan söylemeleridir.Sorgulamaniz bir şeyleri değiştirmeyecek,dönüşü yok bu işin.Hayır büyük konusmayayim ama şansı yok. Ben sadece anlamaya çalışıyorum neden böyle oldu ne eksikti. Neden neden neden. Neden bunu bize yapti
Birlikte özel fotoğraflarimiz var. Yani ciplak falan değil. Ama gecelikli vsÇekindiğiniz birsey mi var? Sizi tehdit edebileceği?
O fotoları gözünüzün önünde silsin o zaman. Onun suçlu olduğu ama ailesinin delirmeyeegi senaryo yazın. Aileniz bu tarz foto çıksa çok mu kızar? Ben foto moto dinlemem sağır sultana duyururdum ama herkesin şartı farklı.Birlikte özel fotoğraflarimiz var. Yani ciplak falan değil. Ama gecelikli vs
Böyle biri degil. Ama insanoglu. Gözü dönerse diye dusundum. Çünkü ailesi çok büyük tepki verir çok eminim
Ne oynadığını hiç bilmiyorum. Ama internet üzerinden oynamışNe oynuyor bilemiyorum ama kumar zevk isidir. Kaybedecegin parayı zaten gozden çıkarırsın. 40 bini mesele eden adam kumar oynayamaz, oynamamali. Bir nevi zengin sporu, yanlis yolda kendi bilir. Ailesine soyleme bana kalırsa, cocuk değil. Oylece birak
Haklısınız aslindaO fotoları gözünüzün önünde silsin o zaman. Onun suçlu olduğu ama ailesinin delirmeyeegi senaryo yazın. Aileniz bu tarz foto çıksa çok mu kızar? Ben foto moto dinlemem sağır sultana duyururdum ama herkesin şartı farklı.
Hayır beni ikna etmesi diye bir durum sözkonusu olamaz. Ama şunu merak ettim neden emin ol 40 bin değildir dediniz40 bin değildir emin ol o borç daha fazlasıdır. İnşallah seni ikna etmesine izin vermezsin. Ben olsaydım ailesine söylemezdim sanırım onlar tarafından suçlanıp taciz edilmedikten sonra. Hem seni aileni ikna etmeye çalışabilirler biz ödeyeceğiz diye hem de nişanlın sana hıslanabilir ifşa ettin diye ne diye uğraşasın. Zaten öğrenseler de onlar da vazgeçiremezler o bataktan.
Aldatan erkeklerin aramız soğuktu ilgisiz din ondan aldattım bahanesi gibi ama bu daha da komik. Vicdan yapıp terketme kendini suçla diye söylemiş ama çok şuursuzca Bi bahane. Tanıdığım 3 kişi var. Hepsi Bi iki kere oynadım dedi. Hepsinin daha fazla oynadığı ve söylediğinden çok fazla borcu olduğu ortaya çıktı ve hepsi eşi öğrendikten sona da oynamaya devam etti, her seferinde bu sondu diyerek. Ne ev paraları gitti. Bi tanesini boşadı eşi. Diğerleri de zar zor ödemeye çalışıyor rahat rahat geçinecekken ev araba alabilecekken bütün gelirleri borçlara gidiyor.KIZLAR. Bir de dedi ki. (Biz bir süre önce sudan bir sebepten kavga etmiştik aramız limoniydi ben biraz tavirliydim.) Senle kavgalı olduğumuzda daha çok yakın görüyorum kendimi böyle şeylere daha çok oynamak istiyorum seninle aramizin bozuk olması bana hiç iyi gelmiyor dedi
Benimle kavgalı olduğu dönemlerde oynamış
Gerçekten her sey o kadar anlamsiz ki bu ne simdi
Bi yorum daha yazdım orada sebebini yazdım aslında çünkü çevremde tanık olduğum bütün örnekler böyle. Mecbur kalıp söylemiş ama emin ol yumuşatarak söylemiştir. Tolere edebileceğin Bi rakam diye.Hayır beni ikna etmesi diye bir durum sözkonusu olamaz. Ama şunu merak ettim neden emin ol 40 bin değildir dediniz
Birkeredir hehe tabi canm.Nişanlım cok önceden bir kereliğine kumar oynamıştı, merak edip bir kere oynayıp bıraktım demişti. Ben de üstünde durmamistim. Şuan öğreniyorum ki kendisi söyledi, 2-3 kere daha oynamis yakın zamanda. 40 bin kadar borcu varmis. Şuan başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bu yaz bizim düğünümüz
Salaklik yaptım bir daha asla oynamayacagim bir kere kaybettim onu geri almak için oynadim ama büyük hata ettim bir daha asla diyor
Söyledikleri bir anlam ifade etmiyor benim için, şuan sağlıklı düşünemiyorum. Kalakaldim
Ekleme yapmak istedim. Ailesi bilmiyor asla söyleyemez. Sizce söylemeli miyim
Boşver söyleme ailesine ne yapıyorsa yapsın. Sana zararı dokunmasın da. Kendisine söyle kumar işini ben ailene söylemeyeceğim ama sen de suçu bana atmadan artık anlaşamıyoruz mu dersin Bi yanlış yaptım affetmiyor mu dersin soğudum mu dersin Bi bahane bul ailenle uğraşmak istemiyorum de.Birlikte özel fotoğraflarimiz var. Yani ciplak falan değil. Ama gecelikli vs
Böyle biri degil. Ama insanoglu. Gözü dönerse diye dusundum. Çünkü ailesi çok büyük tepki verir çok eminim