- 29 Mayıs 2021
- 13.157
- 85.297
- 36
- Konu Sahibi nezamandiraraftayim
Ayrılmalisınız.
Kumarin şakası olmaz.
Kumarin şakası olmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksine söyleyip ayrılın, söyleyin ki ailesi bilsin herşeyi. Bu ayrılık da sizi bile suçlu gösterebilir, belki daha kötüsü namusunuza laf edebilir .Bu aksam öğreniyorum sözlü olarak ayrıldim. Ailesine bu durumu söylememi istemiyor. Nişan bu durum bilinmeden bozulsun ister
HaklısınızAksine söyleyip ayrılın, söyleyin ki ailesi bilsin herşeyi. Bu ayrılık da sizi bile suçlu gösterebilir, belki daha kötüsü namusunuza laf edebilir .
Bir ömür, senelerce üzüleceğinize şimdi üzülün. İnanin bu daha hayırlı sizin için.Herkese tek tek yazamiyorum ama okuyorum. Ağrı kesici içtim basım hala geçmedi. Çok uzdu bu durum beni
Gerekirse sen bir psikologdan destek al ve bu süreci onunla birlikte sağlıklı bir şekilde atlat. Şimdi üzül, üzüntünü yaşa ve kurtul.Herkese tek tek yazamiyorum ama okuyorum. Ağrı kesici içtim basım hala geçmedi. Çok uzdu bu durum beni
İnanın ben de bunu sorguluyorum. Hadi diyorum şimdiden sonra hiç oynamasa dahi, bir insan hangi kafayla buna bulaşır hadi bulaştı kaybettiğini bile bile nasıl devam eder. Aklım almıyorBütün bagimlilar tek bir iki kere oynadim der. Dogru dürüst adamin kumarla isi ne. Haram oldugundan korkmuyorsa bile, "parama emegime yazik" der
Tam olarak bu yuzden itiraf etti. Beyaz eşya konusu açıldı. Ve arkasından itirafBirkaç kere oynayan insan 40 bin batırmaz, orada bile yalan söylemiş bence.
Düğün yaklaşıp, borç sıkıştırınca mecburen itiraf etmek zorunda kalmış, düğün seneye olsa hala haberiniz olmazdı.
Ailelere durumu izah edip nişanı atın
Tam olarak bu yuzden itiraf etti. Beyaz eşya konusu açıldı. Ve arkasından itiraf
Bahanesi de hazır. Suçluluk psikolojisi bu.KIZLAR. Bir de dedi ki. (Biz bir süre önce sudan bir sebepten kavga etmiştik aramız limoniydi ben biraz tavirliydim.) Senle kavgalı olduğumuzda daha çok yakın görüyorum kendimi böyle şeylere daha çok oynamak istiyorum seninle aramizin bozuk olması bana hiç iyi gelmiyor dedi
Benimle kavgalı olduğu dönemlerde oynamış
Gerçekten her sey o kadar anlamsiz ki bu ne simdi
Çok pardon da neden hala söylediği saçma sapan şeylerde anlam arıyorsunuz? Ne derse desin o, mantıklı şeyler söylese inanacak, barışacak mısınız? Uzadıkça sizi etkileme , manipüle etme şansı artar. Kestirip atın direkt.KIZLAR. Bir de dedi ki. (Biz bir süre önce sudan bir sebepten kavga etmiştik aramız limoniydi ben biraz tavirliydim.) Senle kavgalı olduğumuzda daha çok yakın görüyorum kendimi böyle şeylere daha çok oynamak istiyorum seninle aramizin bozuk olması bana hiç iyi gelmiyor dedi
Hayır büyük konusmayayim ama şansı yok. Ben sadece anlamaya çalışıyorum neden böyle oldu ne eksikti. Neden neden neden. Neden bunu bize yaptiÇok pardon da neden hala söylediği saçma sapan şeylerde anlam arıyorsunuz? Ne derse desin o, mantıklı şeyler söylese inanacak, barışacak mısınız? Uzadıkça sizi etkileme , manipüle etme şansı artar. Kestirip atın direkt.
Resmen suçu size atıyor. Aileler bilmeli böyle konuşan biri iki gün sonra ayrılık nedeni olarak sizin arkanızdan neler neler der. Ayrıca 40 ı öyle birniki oynayışta kaybetmemiştir bence o konudada yalan söylüyor. Çok şükür erken kurtulmuşsunuz.KIZLAR. Bir de dedi ki. (Biz bir süre önce sudan bir sebepten kavga etmiştik aramız limoniydi ben biraz tavirliydim.) Senle kavgalı olduğumuzda daha çok yakın görüyorum kendimi böyle şeylere daha çok oynamak istiyorum seninle aramizin bozuk olması bana hiç iyi gelmiyor dedi
Anlamaya çalışmayın, mantıklı bir açıklaması yokki. Kumar bağımlısı biri işte. Muhtemel senelerce ne borçlar yapmıştır kumar yüzünden ama duymamışsınızdır.Hayır büyük konusmayayim ama şansı yok. Ben sadece anlamaya çalışıyorum neden böyle oldu ne eksikti. Neden neden neden. Neden bunu bize yapti