Nişanlım ve kumar

Bu aksam öğreniyorum sözlü olarak ayrıldim. Ailesine bu durumu söylememi istemiyor. Nişan bu durum bilinmeden bozulsun ister
Aksine söyleyip ayrılın, söyleyin ki ailesi bilsin herşeyi. Bu ayrılık da sizi bile suçlu gösterebilir, belki daha kötüsü namusunuza laf edebilir .

Bütün bagimlilar tek bir iki kere oynadim der. Dogru dürüst adamin kumarla isi ne. Haram oldugundan korkmuyorsa bile, "parama emegime yazik" der
İnanın ben de bunu sorguluyorum. Hadi diyorum şimdiden sonra hiç oynamasa dahi, bir insan hangi kafayla buna bulaşır hadi bulaştı kaybettiğini bile bile nasıl devam eder. Aklım almıyor

Birkaç kere oynayan insan 40 bin batırmaz, orada bile yalan söylemiş bence.

Düğün yaklaşıp, borç sıkıştırınca mecburen itiraf etmek zorunda kalmış, düğün seneye olsa hala haberiniz olmazdı.

Ailelere durumu izah edip nişanı atın
Tam olarak bu yuzden itiraf etti. Beyaz eşya konusu açıldı. Ve arkasından itiraf

Tam olarak bu yuzden itiraf etti. Beyaz eşya konusu açıldı. Ve arkasından itiraf

Direkt kaçın, evlilik zaten zor bir yol bir de ömür boyu kumar borcu ödeyeceğim diye uğraşmayın.

En basiti, sizi gerçekten önemsiyor ve seviyor olsaydı bu duruma sokmazdı, 40 bin liraya balayına giderdiniz ama beyaz eşyanız bile yok şu durumda, buna mı layıksınız? Duygularınıza kapılıp barışırsanız bilin ki, imzayı attıktan sonra ayrılmak daha zor

KIZLAR. Bir de dedi ki. (Biz bir süre önce sudan bir sebepten kavga etmiştik aramız limoniydi ben biraz tavirliydim.) Senle kavgalı olduğumuzda daha çok yakın görüyorum kendimi böyle şeylere daha çok oynamak istiyorum seninle aramizin bozuk olması bana hiç iyi gelmiyor dedi
Benimle kavgalı olduğu dönemlerde oynamış
Gerçekten her sey o kadar anlamsiz ki bu ne simdi

KIZLAR. Bir de dedi ki. (Biz bir süre önce sudan bir sebepten kavga etmiştik aramız limoniydi ben biraz tavirliydim.) Senle kavgalı olduğumuzda daha çok yakın görüyorum kendimi böyle şeylere daha çok oynamak istiyorum seninle aramizin bozuk olması bana hiç iyi gelmiyor dedi
Bahanesi de hazır. Suçluluk psikolojisi bu.

Çok pardon da neden hala söylediği saçma sapan şeylerde anlam arıyorsunuz? Ne derse desin o, mantıklı şeyler söylese inanacak, barışacak mısınız? Uzadıkça sizi etkileme , manipüle etme şansı artar. Kestirip atın direkt.

Çok pardon da neden hala söylediği saçma sapan şeylerde anlam arıyorsunuz? Ne derse desin o, mantıklı şeyler söylese inanacak, barışacak mısınız? Uzadıkça sizi etkileme , manipüle etme şansı artar. Kestirip atın direkt.
Hayır büyük konusmayayim ama şansı yok. Ben sadece anlamaya çalışıyorum neden böyle oldu ne eksikti. Neden neden neden. Neden bunu bize yapti

Resmen suçu size atıyor. Aileler bilmeli böyle konuşan biri iki gün sonra ayrılık nedeni olarak sizin arkanızdan neler neler der. Ayrıca 40 ı öyle birniki oynayışta kaybetmemiştir bence o konudada yalan söylüyor. Çok şükür erken kurtulmuşsunuz.

Hayır büyük konusmayayim ama şansı yok. Ben sadece anlamaya çalışıyorum neden böyle oldu ne eksikti. Neden neden neden. Neden bunu bize yapti
Anlamaya çalışmayın, mantıklı bir açıklaması yokki. Kumar bağımlısı biri işte. Muhtemel senelerce ne borçlar yapmıştır kumar yüzünden ama duymamışsınızdır.

Neden, neden diye sorup durmuşsunuz ben diyeyim. Kumarı sizden daha çok seviyor.

X