Nişanlım ve kumar

nezamandiraraftayim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
298
484
Nişanlım cok önceden bir kereliğine kumar oynamıştı, merak edip bir kere oynayıp bıraktım demişti. Ben de üstünde durmamistim. Şuan öğreniyorum ki kendisi söyledi, 2-3 kere daha oynamis yakın zamanda. 40 bin kadar borcu varmis. Şuan başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bu yaz bizim düğünümüz
Salaklik yaptım bir daha asla oynamayacagim bir kere kaybettim onu geri almak için oynadim ama büyük hata ettim bir daha asla diyor
Söyledikleri bir anlam ifade etmiyor benim için, şuan sağlıklı düşünemiyorum. Kalakaldim
Ekleme yapmak istedim. Ailesi bilmiyor asla söyleyemez. Sizce söylemeli miyim

Son düzenleme:
Yapılacak olan belli arkana bakmadan kaç derim, evlendikten sonra başın çok ağrır.

Muhtemelen sürekli oynuyor ve size yalan söyledi,ayrılın derim.

Canım daha evlenmemişsin yolun başındayken vazgeç. Şimdi çok zor gelebilir çok üzülebilirsin ama yolun başındayken üzül evlendikten sonra da geçmez emin ol. Tepki almamak için yalan söylemiştir sürekli oynuyordur emin ol. Borç batağından kurtulamazsın. Hayatını karartma dünyada erkek bitmedi

Evlenme.
Bunu haketmiyorsun.

Söyledikleri bir anlam ifade etmiyor benim için, şuan sağlıklı düşünemiyorum. Kalakaldim
Burada çelişmiyor musunuz konu sahibi? Bir kere oynadım demiş önemsememişsiniz, sonrasında yakın zamanda pek çok kez oynadığı çıkmış ortaya. Demekki söylediği laflar yalanmış. O zaman size soru; verdiği sözlerin doğru olacağına nasıl inanacaksiniz? 40 bin de borç yapmış, nasıl ödenecek? Sizden, kuracağınız aileden kısarak. Hak ettiğiniz, kendinize layık gördüğünüz bu mu?

O zaman bir soru daha size; kumar oynayarak çok kolay bir sekilde salaklık yapabilen, yetmeyip bi salaklığına pek cok devam edebilen bir insanla evlenerek bir salaklık yapacak mısınız?

Ekleme yapmışsınız bende yapayım. Ben olsam nişanı atarken sebebini bilmek isteyecekleri için zaten söylerdim.

Evlenmek mi? O iş bitti benim için
Sadece kotu hissediyorum cok fazla

Beyaz eşya alacağı para kumar borcuna gidecek. Kizlar sanki şuan nefes alamıyorum ben kime güvenmisim
En azından evlenmeden farkettin yat kalk Allah’a şükret ve bu işten vazgeç, sonu yok. Evlenirsen düğünde takılan altınlardan tut çoluğunun çocuğunun rızkına kadar kumar borcuna gider. Kumar borcunu ödeyemeyip karısını satan insanlar bile var

Evlenmek mi? O iş bitti benim için
Sadece kotu hissediyorum cok fazla
Nişanı attınız mı? Atsanız ailesi sebebini sorardı. Yapmanız gereken çok dik bir şekilde bu iş bitti diyip nişanı bozmak, sonrada tüm iletişim yollarını kesmek. Ki sizi manipüle edemesin.

Nişanı attınız mı? Atsanız ailesi sebebini sorardı. Yapmanız gereken çok dik bir şekilde bu iş bitti diyip nişanı bozmak, sonrada tüm iletişim yollarını kesmek. Ki sizi manipüle edemesin.
Bu aksam öğreniyorum sözlü olarak ayrıldim. Ailesine bu durumu söylememi istemiyor. Nişan bu durum bilinmeden bozulsun ister

Kuzenim ilk eşinden kumar sebebi ile ayrıldı. Ikinci eşinden de ayrilmak üzere.

Daha nişanlısın yol yakınken dönün derim.

Kumar gerçekten de çok kötü bir bağımlılık, sakın değişir ya da ben degistiririm diye düşünmeyin.

Kuzenim bir daire degil 1 apartman parası yedi kumarda. Esinin takilari , bebegine takılan takıları aldı aldı yedi hepsini ve eslerinin haberi yoktu son raddede öğrendiler altinlarinin gittigini.
Başınızı yakmayın. Size yazık olur. Değişmezler net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…