Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

Benim anlamadigim neden 10 dk nisanlinizin yataginda yatıyo baska bir cekyat varken. O 10 dk da neler oldu? Saf saf birbirlerine mi baktilar? :KK47: Birde ne bu canim odada sigara icmisler yatakta sigara icmisler heryerde sigara icmisler. Ikiside karaktersiz birak ne halleri varsa görsünler. 2 paket sigara ver nisanlina. Doya doya icsin arkandan.
İnanamiyorm bende allah belalar ini versin

nisanlnzla arkadsnizi.ayni evde nasl.uytrsunz anlams değilim. ayrica onlarin kabul etmemesi lazim. dost ayagni gecelim ya hengi devrde yasiyoruz gercek dos die bsey yok..

Bnm evimde birde bnm yatagimda neymiş efendim nisanlimin içi el vermemiş on dk snra kalkmış başka odaya gtmis
Üzülmeni istemem ama büyük ihtimal ön Sevişme sonrası büyük Pişmanlık yaşadılar ve yatmadılar ama kız arkadaşın kafaya koymuş bence nişanlın ile birşeyler yaşamayı sonra olmadı demek çok iğrençler gerçekten

Hayır ben mi anormalim? Bu ikisinin ayni evde işi ne abi?
Ya bnm hatam.bn nbetcydm gece 1e kdr ynmda kaldılar.arkadasm olck bana ya siz gece iş çıktığında gidiosunz fln dedi bnde nişanlim bnm ewde kalck kocana sor sknti yapmazsa kalabilirsin 4+1 ev dedim.hem orası senin eski evin bn sana güveniyorum normalde kimseye izin vermem ama sen kardesimsin oda bnde olsa kocami aynı ewde senle bırakırım kardeşi ayağı yaptı.eve gttiktn snra msjlarima geç cvp geldi.huylandm fkt uyucm dedi sonrası böyle olmuş.sabah eve girdim kim nerde yattı dedim birbirlerine baktılar nişanlim senin odanda yattm arkdsmda eski odamda kaldm dedi.ama suphelendm konduramadm.düğünden snra ewe geldik nisanlima özellikle yeni tanistigin arkadaslarmi sevdinmi DİE sordum bi kaç isim verdi arkadasmi sordum bilmem iyi gibi dedi nasıl yanı dedim gece sohbet etmisinz cips kola icmissinz eeee nie o zmn bu kadar samimiyet dedim lafı gecistirdi o gün soyleseydi böyle oldu diye yine afedeblrdm :KK43: (nisanlima zaten sonsuz guveniodum.)

Yahu arkadasim hadi nisanlina guveniyordun anladik ev arkadasina guveniyordun onu da anladik
Ayni evde bir kadin ve bir erkek seytana guvenmeseydin be arkadas.ben iki karsi cinsin bir ev icinde (tabi yabanci olan)yalniz kalmasina yalniz birakilabilinmesine cok karsiyim seytan doldurur derler ya cok dogrudur bence

Ayy ne rahatlik yaa nisanlim arkadasimla ayni evde kalacak ve ben yokum orada offf sistimmm dusununce bile

Evli kadının ve nişanlının kabul etmesi zaten saçmalık onu da geçtim sen Aynı evde kalmalarına nasıl izin verirsin ya.
En önemli kısmı anlatmamışlar sana oda yataktaki 10 dk lık zamanda neler olmuş acaba gerçi cevap da belli...
İkisinden de uzak dur çok iğrenç bi durum unutamazsın affetsende

Evli kadının ve nişanlının kabul etmesi zaten saçmalık onu da geçtim sen Aynı evde kalmalarına nasıl izin verirsin ya.
En önemli kısmı anlatmamışlar sana oda yataktaki 10 dk lık zamanda neler olmuş acaba gerçi cevap da belli...
İkisinden de uzak dur çok iğrenç bi durum unutamazsın affetsende
Haklisin ani bi geliş oldu planda yoktu arkadasm normalde düğünde goruscektk seni ozledm dedi çıkageldi.da önce onun evinde kalmisligim var.otele göndermeyi gönlüm el vermedi koçan bisey demzse ev 4+1bi odada sen kalirsin bi odada nişanlim dedim.

Ya bnm hatam.bn nbetcydm gece 1e kdr ynmda kaldılar.arkadasm olck bana ya siz gece iş çıktığında gidiosunz fln dedi bnde nişanlim bnm ewde kalck kocana sor sknti yapmazsa kalabilirsin 4+1 ev dedim.hem orası senin eski evin bn sana güveniyorum normalde kimseye izin vermem ama sen kardesimsin oda bnde olsa kocami aynı ewde senle bırakırım kardeşi ayağı yaptı.eve gttiktn snra msjlarima geç cvp geldi.huylandm fkt uyucm dedi sonrası böyle olmuş.sabah eve girdim kim nerde yattı dedim birbirlerine baktılar nişanlim senin odanda yattm arkdsmda eski odamda kaldm dedi.ama suphelendm konduramadm.düğünden snra ewe geldik nisanlima özellikle yeni tanistigin arkadaslarmi sevdinmi DİE sordum bi kaç isim verdi arkadasmi sordum bilmem iyi gibi dedi nasıl yanı dedim gece sohbet etmisinz cips kola icmissinz eeee nie o zmn bu kadar samimiyet dedim lafı gecistirdi o gün soyleseydi böyle oldu diye yine afedeblrdm :KK43: (nisanlima zaten sonsuz guveniodum.)

Ne olursa olsun dogru değil. Bunu evlendikten sonra mı öğrendiniz? Ne yapacaksınız peki?

Ben de buraya takıldım. Hadi siz bir şey dememişsiniz bir de kadın evli eşi de mi bir şey demiyor? Bu saatten sonra ikisine de güvenme.
Bana seni gormeye gldim diyince eve gitme diemedim. Kocan bisey demzse 4+1ew bi odada sen bi odada nişanlim kalr dedim oda sordum tmmm dedi diynce bsi diemedim

X