- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- Konu Sahibi 1seniseviyorum
korkuyorum DİE elin adamının yanına yatılır mı ya?
her odada da sigara içmişler naletler
Hayır ben mi anormalim? Bu ikisinin ayni evde işi ne abi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkuyorum DİE elin adamının yanına yatılır mı ya?
her odada da sigara içmişler naletler
İnanamiyorm bende allah belalar ini versinBenim anlamadigim neden 10 dk nisanlinizin yataginda yatıyo baska bir cekyat varken. O 10 dk da neler oldu? Saf saf birbirlerine mi baktilar? Birde ne bu canim odada sigara icmisler yatakta sigara icmisler heryerde sigara icmisler. Ikiside karaktersiz birak ne halleri varsa görsünler. 2 paket sigara ver nisanlina. Doya doya icsin arkandan.
insallahİnanamiyorm bende allah belalar ini versin
Üzülmeni istemem ama büyük ihtimal ön Sevişme sonrası büyük Pişmanlık yaşadılar ve yatmadılar ama kız arkadaşın kafaya koymuş bence nişanlın ile birşeyler yaşamayı sonra olmadı demek çok iğrençler gerçektenBnm evimde birde bnm yatagimda neymiş efendim nisanlimin içi el vermemiş on dk snra kalkmış başka odaya gtmis
Ya bnm hatam.bn nbetcydm gece 1e kdr ynmda kaldılar.arkadasm olck bana ya siz gece iş çıktığında gidiosunz fln dedi bnde nişanlim bnm ewde kalck kocana sor sknti yapmazsa kalabilirsin 4+1 ev dedim.hem orası senin eski evin bn sana güveniyorum normalde kimseye izin vermem ama sen kardesimsin oda bnde olsa kocami aynı ewde senle bırakırım kardeşi ayağı yaptı.eve gttiktn snra msjlarima geç cvp geldi.huylandm fkt uyucm dedi sonrası böyle olmuş.sabah eve girdim kim nerde yattı dedim birbirlerine baktılar nişanlim senin odanda yattm arkdsmda eski odamda kaldm dedi.ama suphelendm konduramadm.düğünden snra ewe geldik nisanlima özellikle yeni tanistigin arkadaslarmi sevdinmi DİE sordum bi kaç isim verdi arkadasmi sordum bilmem iyi gibi dedi nasıl yanı dedim gece sohbet etmisinz cips kola icmissinz eeee nie o zmn bu kadar samimiyet dedim lafı gecistirdi o gün soyleseydi böyle oldu diye yine afedeblrdm (nisanlima zaten sonsuz guveniodum.)Hayır ben mi anormalim? Bu ikisinin ayni evde işi ne abi?
Evet aciyorm kendime hep aldatiliyormÜzülmeni istemem ama büyük ihtimal ön Sevişme sonrası büyük Pişmanlık yaşadılar ve yatmadılar ama kız arkadaşın kafaya koymuş bence nişanlın ile birşeyler yaşamayı sonra olmadı demek çok iğrençler gerçekten
Bnde kendi kendime seviniyordum gururla tüm iş arkdslarimla tanisrip yanımda gezdirdim.aptal bnmisimSigarakolikler orda icmisler burda icmisler b.k.icsinler
Hayır ben mi anormalim? Bu ikisinin ayni evde işi ne abi?
Haklisin ani bi geliş oldu planda yoktu arkadasm normalde düğünde goruscektk seni ozledm dedi çıkageldi.da önce onun evinde kalmisligim var.otele göndermeyi gönlüm el vermedi koçan bisey demzse ev 4+1bi odada sen kalirsin bi odada nişanlim dedim.Evli kadının ve nişanlının kabul etmesi zaten saçmalık onu da geçtim sen Aynı evde kalmalarına nasıl izin verirsin ya.
En önemli kısmı anlatmamışlar sana oda yataktaki 10 dk lık zamanda neler olmuş acaba gerçi cevap da belli...
İkisinden de uzak dur çok iğrenç bi durum unutamazsın affetsende
Kendine aciyacagina azicik uyanik ol .sevdigini gozunden bile sakinir insan . Kadinin dusmani yine kadindir unutmaEvet aciyorm kendime hep aldatiliyorm
Acınacak birşey yok o Şerefsiz arkadaşın gibi olsaydın gerçekten acırdım sanaEvet aciyorm kendime hep aldatiliyorm
Ya bnm hatam.bn nbetcydm gece 1e kdr ynmda kaldılar.arkadasm olck bana ya siz gece iş çıktığında gidiosunz fln dedi bnde nişanlim bnm ewde kalck kocana sor sknti yapmazsa kalabilirsin 4+1 ev dedim.hem orası senin eski evin bn sana güveniyorum normalde kimseye izin vermem ama sen kardesimsin oda bnde olsa kocami aynı ewde senle bırakırım kardeşi ayağı yaptı.eve gttiktn snra msjlarima geç cvp geldi.huylandm fkt uyucm dedi sonrası böyle olmuş.sabah eve girdim kim nerde yattı dedim birbirlerine baktılar nişanlim senin odanda yattm arkdsmda eski odamda kaldm dedi.ama suphelendm konduramadm.düğünden snra ewe geldik nisanlima özellikle yeni tanistigin arkadaslarmi sevdinmi DİE sordum bi kaç isim verdi arkadasmi sordum bilmem iyi gibi dedi nasıl yanı dedim gece sohbet etmisinz cips kola icmissinz eeee nie o zmn bu kadar samimiyet dedim lafı gecistirdi o gün soyleseydi böyle oldu diye yine afedeblrdm (nisanlima zaten sonsuz guveniodum.)
Bana seni gormeye gldim diyince eve gitme diemedim. Kocan bisey demzse 4+1ew bi odada sen bi odada nişanlim kalr dedim oda sordum tmmm dedi diynce bsi diemedimBen de buraya takıldım. Hadi siz bir şey dememişsiniz bir de kadın evli eşi de mi bir şey demiyor? Bu saatten sonra ikisine de güvenme.
Hep bn aldatliyorum bundan önce 3sene gorustum biriyle sen çok iyisin ddi ayrıldı.smdide bu...Acınacak birşey yok o Şerefsiz arkadaşın gibi olsaydın gerçekten acırdım sana